Halbuki özlenen çocukmuşsun görmeyince birşeyler gösterememişler demek kiCanım üst liste VİTRİN .
Artik titizlikle davranacağıniz hepimiz.
Üst listeye giren sorumluluk alacak.
Gerekirse bir kaç kişi menü kontrol etsin iyi bilen menüden anlayan arkadaşlar var.
@timesinfinity mesela kalori hesabına hakim.
Sen keza hakimsin.
Kaptan hakim fakat içine atıyor.
Bencede bil
Yaşantı meselesi canım annem yetim büyümüş abileri gelinlerin ortasında çocukluk gençlik yasayamamis.
Babam da öyle yetim amca çocukları amca vs.
Yani onlar da bişey görmemiş.
Ben zaten annem 44 de babam 51 de iken doğmuşum
İyi ki varsın Elif kaptanım seviyorum seniYaa ne guzel boyle hissettirebiliyorsam cook mutlu oldum ❤❤❤
Teşekkür ederim Leyla cim sende iyi ki varsin bende seni seviyorumİyi ki varsın Elif kaptanım seviyorum seni
Bu ne yaa, işi garantiye almak için yakmak kıvırmak bağlamakCanim evet kaza oldu 13sene sonra ama ususi sordum para verdim arti olarak nasil yapildigini sordum,eger birdaha hic istemiyosan kesip yakicam dedi bide kivırıp bagliyolarmis
Bana soran olmadı bende demedimDoğumda mı baglattin sen???
Ben bu 3. dogumumda bağlattım yani yakıldı yari uyusugum yaa.. doktora soruyorum bağladınız mı diye yok daha değil dedi doktor sonra da zaten yanık kokusu duydum 2 defa
Yaktı geçti doktor
TamamdırHaklisin canım bu ise bir el atalim birlikte
Super olur canim
Bugun aksama dogru musait olunca kim ne kadar vermis bakacagim canim tablo seklinde hazirlarim
Gunaydin canim
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Tamam canim sağol haber verdigin icin
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Netin yenildiğinde gelirsin canim
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Free listedesin canim asil listeye daha eklemedim
Günaydın canım ❤
Hayirli sabahlar canim ❤
MuckBalım sende öylesin
Ha ha güldürdün beniHalbuki özlenen çocukmuşsun görmeyince birşeyler gösterememişler demek kiözellikle kadınlarda baba figürü sanki daha bir belirleyici oluyor sen de öyle mi? Benim babam beni şımartır ne dersem yapar fazla ilgi göremeyince soğuyorum ben mesala
Bende erkek istıyorumama sağlıklı olsun da cinsiyet fark etmez
Bende elifim amaİyi ki varsın Elif kaptanım seviyorum seni
Valla biraz öyle olcak kendimi karantinaya alcam eger hamile kalirsamBu ne yaa, işi garantiye almak için yakmak kıvırmak bağlamakeğer bunun üstüne de hamile olursan incelesinler seni.
Sen de mi elifsinBende elifim ama
Sarisin olmanın guzel tarafi biyik derdim yokBugün değişim günü ombre için geldim hoş istediğim tam ombre değil aralara ışıltı gibi neyse tam bakım günü diyelim kesim kaş bıyık
Eşim dün bıyık için benim berbere git dedi baya uzadı maske altında
Nick yetmezmiSen de mi elifsin
Sarisin olmanın guzel tarafi biyik derdim yok
Yetsin bakalim :))Nick yetmezmi
CanimsinYetsin bakalim :))
21 Aralık Spor Bildirimi
20 dakika Leslie Boosted80 puan
20 dakika ayakta karın egzersizi120 puan
Adım 11.725 adım351 puan
Toplam : 551 puanN Nidsalii
Eki Görüntüle 2745287
diğer kızın adi Elif degil mi adini filiz diye biliyordumBende elifim ama
Valla biraz öyle olcak kendimi karantinaya alcam eger hamile kalirsam
Evet canim adim filiz şaka yaptim sadecediğer kızın adi Elif degil mi adini filiz diye biliyordum
Teşekkür ederim canım
Sporlariniz çok güzel kızlar
79 yakındır 8 den kurtulacaksın yeni yıla 7 ile gireceksin.Teşekkür ederim canımGüvenini boşa çıkarmamak hedefim benim bu güzel takıma gelmemi sağlayan yegane can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?