Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun pazı dolmasi nasıl oluyor hiç yemedim.

Canim evet kaza oldu 13sene sonra ama ususi sordum para verdim arti olarak nasil yapildigini sordum,eger birdaha hic istemiyosan kesip yakicam dedi bide kivırıp bagliyolarmis
Doğumda mı baglattin sen???
Ben bu 3. dogumumda bağlattım yani yakıldı yari uyusugum yaa.. doktora soruyorum bağladınız mı diye yok daha değil dedi doktor sonra da zaten yanık kokusu duydum 2 defa
Yaktı geçti doktor

Haklisin canım bu ise bir el atalim birlikte
Kaptanım burada kaptan yardımcın var asil listedekileri takip ederim istersen menülere hep bakıyorum nasılsa
Super olur canim
Bugun aksama dogru musait olunca kim ne kadar vermis bakacagim canim tablo seklinde hazirlarim
Günaydın kızlar bugün yoğunum, gündüz giremezsem akşam bakarım.
Gunaydin canim
Günaydın mutlu sabahlar
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın. Dün bakım vardı galiba sporu bildiremedim. 60 dk.bisiklet çevirdim. @Nidsalii Zipzip-
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı sabahlarrrrrr
Sitenin Dün geceki bakımından ötürü sporumu bildiremedim.
10.300 adım çoğunluk koşu
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Tamam canim sağol haber verdigin icin
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Netin yenildiğinde gelirsin canim
Günaydınnnnn

Günümüz güzel geçsin güzellerrr
Günaydın canım ❤
Günaydın
Dün siteye bir türlü giremedim ne menü ne spor yazamadım tek bendemi sorun bilemiyorum neyse kızlar umarım iyidir herkes
@Nidsalii
Günaydın canim ❤
Günaydın herkese..
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlar gününüz dünden güzel ve huzurlu geçsin inşaallah
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın kaptanım
Ben free listede miyim? İlk sayfada free görünüyor ama emin olamadım Zipzip-
Free listedesin canim asil listeye daha eklemedim
Günaydın canım ❤
Aynen sürekli bu şekilde hata verdi
Bu arada cümleten hayirli sabahlar fistiklar
Hayirli sabahlar canim ❤

Çok sevindim kaptanım bu aralar gecem gündüzüm belli değil... Bu da yeme duzenime ve kiloma yansıyor

Patates konusuna katılmıyorum ama kek konusunda haklısın hamsi firin
Canım şöyle ekmek yerine patates yesen değişim oranın da olurda sen komple tek tip beslenmiş oluyorsun karbonhidrat bakımından patates %88 karbonhidrat dengeli beslenmek gerekli diye düşünüyorum o nedenle diyete uygun değil karbonhidrat şeker ağırlıklı beslenmek kilo vermeye engel oluyor

Canım gramları nasıl ölçüyorsun? Hassas tartıyla mı? Ben evde öyle yapıyorum öğle yemeği kalori az görünüyor ama hep hamurişi olmuş
listede olan kişilerin salata sebze ve yoğurt yemesi yağ bakımından en önemli konu her şey kalori değil dengeli beslenip kilo vermek hedefimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…