bosver kabloyu canın acımasın bos zıpla kaptanımiz dogru soyluyor dizlerine dikkat et kuzuKaptanım 2.3 metrelik bi kablo vardı evde onla atladım
100 tane yaptım yoruldum valla
1000 yapamam galiba eskiden 5000 yaptigim gunler vardi yaa ne tembellesnmisim :))1000 oldu kaptanımmm
Dogrudur kaptanım dikkat ederimTamam canim ip atlamak dizlere cok yuk bindiriyor o yuzden dikkat etmek lazim
evet kaptanım cok yapiyoduk1000 yapamam galiba eskiden 5000 yaptigim gunler vardi yaa ne tembellesnmisim :))
Düşçen kalcan sonra neolcakDogrudur kaptanım dikkat ederim
Canım ipsiz hayatta yapamam ben yoruldum zatenbosver kabloyu canın acımasın bos zıpla kaptanımiz dogru soyluyor dizlerine dikkat et kuzu
nasıl rahat ediyorsan canımen iyi sen tanirsin kendini dikkat ederek canimmmCanım ipsiz hayatta yapamam ben yoruldum zaten
2018 de takima geldigimde gunluk 2 bin ile 3 bin arasinda yapiyordumZipzip- canım elimde ip var gibi atliyorum bu hafta ben. Sende önceden yapiyodum die bir sey söylemiştin degilmi. ne kadar süreve Haftada kac gun yaptin. Kg. Olsun sıkılaşma olsun ne kadar surede hangi degisiklikleri yasadin duzenli yaptiysan canım. Ben bi ara ip atliyodum ama belimde agri yapmaya basladi biraktim. Bu iosiz daha rahatima geldi inş.agri yapmazsa hosuma gidiyo buara
nasıl rahat ediyorsan canımen iyi sen tanirsin kendini dikkat ederek canimmm
aaa bunu duymamistım ne gibi sorunlar acaba2018 de takima geldigimde gunluk 2 bin ile 3 bin arasinda yapiyordum
Ciddi anlamda bacaklarim incelmisti 1-2 ay yaptim galiba
O zaman yediklerime dikkat ediyordum 58 den 52 ye kadar dusmustum
Ipsiz atlama icinde burda sporla ilgilenen bir kaptanımız cok iyi degil ileride sorun yasabilirsiniz demişti o gunden sonrada pek yapmadim açıkçası
Dur bulursam atayim mesaji canimaaa bunu duymamistım ne gibi sorunlar acaba
nabız iyiyken dewammmm
başlıyorumm
Senin kilona gore degil anlamalisin ip atlayamazsin belirli kiloya dusene kadarÇok kötü bi ağrı girdi sezeryan yerime
Ne bileyim boyle olacağını atlamam bi dahaSenin kilona gore degil anlamalisin ip atlayamazsin belirli kiloya dusene kadar
Sen belirli sporlar yapiyosun yapma bidaha dedim ama azonceNe bileyim boyle olacağını atlamam bi daha
aaa bunu duymamistım ne gibi sorunlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?