Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun

Huhuu selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insaAllah halinizi hatrinizi sormaya geldim
Selam canim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın

Ideal kilolarina yaklasanlar disinda takim olarak ne kadar az kilo vermisiz 1-2 kilo verilmis genelde
Evet özellikle ben çok az vermeye başladım ilacımi da alıyorum ama

Sağol canım beni düşündüğün için yavaş yavaş yürüdüm suan yok bişey uzun zamandır agri yaşamamıştım sezeryan yerimde ip atlarken hic düşünmeden atladim ondan oldu iyiyim suan ama
Çok geçmiş olsun canım sana birşey diyeceğim ama lütfen kırılma bana bilinçsiz egzersiz yapma eklemlerine zarar verirsin ve Allah korusun ileriki yaşlarda bunun acisini çok çekersin ip atlamak seninn kilondaki biri için doğru bir egzersiz değil ip dahi atlayacaksan öncesinde vücudu ısıtman lazım eklemlerini esnetmen lazım ki ip atlama direk ayak bileği eklemlerine basi yapar sen daha sakın daha kontrollu egzersizler yapmalısın unutmaki önceliğimiz kilodan ziyade sagligimiz

Sağol canım beni düşündüğün için yavaş yavaş yürüdüm suan yok bişey uzun zamandır agri yaşamamıştım sezeryan yerimde ip atlarken hic düşünmeden atladim ondan oldu iyiyim suan ama
Dikkat kendine canim bazi sporları yaparken kiloyuda baz alman gerekir dizlerinide agritirsin

Yok canım niye kırılayım ilk defa atladım zaten hiç düşünmedim sezeryan yerimi unutmuşum resmen spiral falan da var neyse bi ders oldu buda bana

Bende manuel adim aleti vardi komşudan almıştım yaparim diye 2 gün çok yüklendim kendime 2 ay dizimden çektim hâlâ da dizi kırarak yapılan sporları yapamıyorum

Yürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdı
Canım arkadaşların da söylediği gibi bu kiloda yürüyüş yapman en uygunu. Leslie yapsan bile mümkün olduğunca hoplama zıplama olmayanları seçmelisin. Şu an rahatsızlık hissetmesen bile ilerleyen zamanlarda sıkıntılar çıkarabilir. 78 kiloyla başladığımda sadece yürüdüm, 70in altına düşünce diğer sporları ekledim.

D Dileksnr

Teşekkür ederim canım dikkat edicem zaten lesli yaparken de hoplama ziplama yerlerinde falan yapmıyorum durduğum yerde yürüyorum ziplama anında bu konuda zaten dikkat ediyordum dogum yaptigimdan beri agrim yom şükür bi anlık işte zıplayınca ağrım oldu geçti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…