Kac tane atlayalim canim cektileslie boosted bittihaydi bakalim müsait olan varsa totoşu kaldirsin hayali ip atlayalim
200 oldu benim hayddiii dewammmmmmmmmmKac tane atlayalim canim cekti
Annem yanimda uzaklasayim da atlicam hemen200 oldu benim hayddiii dewammmmmmmmmm
deee haydiiiAnnem yanimda uzaklasayim da atlicam hemen
Dur ben başlayacağım lesileye ne çabukleslie boosted bittihaydi bakalim müsait olan varsa totoşu kaldirsin hayali ip atlayalim
Du Bende atlıyayim 400 yapamam ben heraldedeee haydiii
400 oldumm. nabız 110 yaglar erimeye basladı dewaaaaaammmm
başla başlaaaa ısın hemenn geeeellDur ben başlayacağım lesileye ne çabuk
yaparsın gülüm yaparsın canım kaldır totoşu ac hareketli muzik ziplaaaaDu Bende atlıyayim 400 yapamam ben heralde
Hahhahha tamam kiz başlıyorum du yorulunca yazarımyaparsın gülüm yaparsın canım kaldır totoşu ac hareketli muzik ziplaaaa
Canım senin kilonda dikkatli yapmak lazim zorlama ipsiz atlama icinDu Bende atlıyayim 400 yapamam ben heralde
bende oyle yapiyomHahhahha tamam kiz başlıyorum du yorulunca yazarım
Kaptanım 2.3 metrelik bi kablo vardı evde onla atladımCanım senin kilonda dikkatli yapmak lazim zorlama ipsiz atlama icin
100 tane yaptım yoruldum vallabende oyle yapiyom
HaY maşallah600 oldumm dewaaaammmmyok muu geleennn baskaaa haydii
Tamam canim ip atlamak dizlere cok yuk bindiriyor o yuzden dikkat etmek lazimKaptanım 2.3 metrelik bi kablo vardı evde onla atladım
100 tane yaptım yoruldum valla
1000 oldu kaptanımmm100 tane yaptim ama paslanmisim yaa uzun zamandir denememistim
100 tane yaptim ama paslanmisim yaa uzun zamandir denememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?