Formu Buraya yazacaksın yine. Kimseye yollamayacasın,Merhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Walk walk walk seviyorum ben. Radyo dinlemekte iyi fikirmis... Başlayacağım Leslie ye. Bakalım ne zaman.Senin vardır bildiğin
Niye daha önce denemediysem
Daha diğeri ni bir tane de farklı 3 mil var onu deniycem
3 unu de toplu indirdim
Hatta PC ye yükleyip büyük ekrandan yapicam
Leslie in sesini kisiyorum ben.Radyo fenomen açıyorum harika oluyor
Ne videosu öyle neye başladın cnmSenin vardır bildiğin
Niye daha önce denemediysem
Daha diğeri ni bir tane de farklı 3 mil var onu deniycem
3 unu de toplu indirdim
Hatta PC ye yükleyip büyük ekrandan yapicam
Leslie in sesini kisiyorum ben.Radyo fenomen açıyorum harika oluyor
Hoşgeldin.Merhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
soyleyeyyim cesaretimi toplayıppppHedefin kaç ki?
Görürsün ya boğa olarak ben bile gördüysem
83 den indim ben
Çok geçmiş olsun işte bir anlık hevesle yapıyoruz sonucu kötü oluyorBende manuel adim aleti vardi komşudan almıştım yaparim diye 2 gün çok yüklendim kendime 2 ay dizimden çektim hâlâ da dizi kırarak yapılan sporları yapamıyorum
ben yeni basladim beraber dewam edebilirizWalk walk walk seviyorum ben. Radyo dinlemekte iyi fikirmis... Başlayacağım Leslie ye. Bakalım ne zaman.
Insallah en kısa zamanda ulaşırsın hedeflerinesoyleyeyyim cesaretimi toplayıpppp
1.hedef75
2.hedef 65
3.hedef 55
B3nimde ilk hedefim 75 di sonra 70 oldu simdide 65 yılbaşı olmadan 65 ucundan görsem barisoyleyeyyim cesaretimi toplayıpppp
1.hedef75
2.hedef 65
3.hedef 55
Hey maşallah sana Allahım banada korumadayim dediğim günleri göster inşalalh:) ne güzel 26 kg vermistim 5 senedirde sabitti kilom hamilelik böbrek tedavisi derken hooop geri geldi hepsi ama yine yapacagim inş önce 55 kg göreceğim sonrada 50 kgHedefin kaç ki?
83 den indim ben
Görürsün inşallahB3nimde ilk hedefim 75 di sonra 70 oldu simdide 65 yılbaşı olmadan 65 ucundan görsem bari
Kısa zamanda ulaşırsın hedefine inşallahsoyleyeyyim cesaretimi toplayıpppp
1.hedef75
2.hedef 65
3.hedef 55
Bu video benim canımı okuyor.
nabız iyiyken dewammmmm
aman dikkat, çok geçmiş olsun.Çok kötü bi ağrı girdi sezeryan yerime
Aynı benHedefin kaç ki?
83 den indim ben
Çok iyiymiş
Yabancı radyolar iyi gidiyor dim cis dim cisWalk walk walk seviyorum ben. Radyo dinlemekte iyi fikirmis... Başlayacağım Leslie ye. Bakalım ne zaman.
46 dk lik leslie Amerikan Heart videosu 3 mıl yaz you tube a çok güzelNe videosu öyle neye başladın cnm
Hey maşallahsoyleyeyyim cesaretimi toplayıpppp
1.hedef75
2.hedef 65
3.hedef 55
Bu azimle çok hizli görürsün.Hey maşallah sana Allahım banada korumadayim dediğim günleri göster inşalalh:) ne güzel 26 kg vermistim 5 senedirde sabitti kilom hamilelik böbrek tedavisi derken hooop geri geldi hepsi ama yine yapacagim inş önce 55 kg göreceğim sonrada 50 kg
4 buçukBu video benim canımı okuyor.Leslie ye ara verip bu videoda zorladım kendimi biraz , bakalım faydası olacak mı? Kıpkırmızı oluyorum bittiğinde
aman dikkat, çok geçmiş olsun.
Aynı ben84’den ineceğim bende inşallah . Canım kaç ayda verdin peki ?
Senin en küçük kaç aylık?Hey maşallah sana Allahım banada korumadayim dediğim günleri göster inşalalh:) ne güzel 26 kg vermistim 5 senedirde sabitti kilom hamilelik böbrek tedavisi derken hooop geri geldi hepsi ama yine yapacagim inş önce 55 kg göreceğim sonrada 50 kg
Maşallahhh4.5 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?