Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Formu Buraya yazacaksın yine. Kimseye yollamayacasın,
Hoşgeldin

Walk walk walk seviyorum ben. Radyo dinlemekte iyi fikirmis... Başlayacağım Leslie ye. Bakalım ne zaman.

Ne videosu öyle neye başladın cnm

Bende manuel adim aleti vardi komşudan almıştım yaparim diye 2 gün çok yüklendim kendime 2 ay dizimden çektim hâlâ da dizi kırarak yapılan sporları yapamıyorum
Çok geçmiş olsun işte bir anlık hevesle yapıyoruz sonucu kötü oluyor

Hedefin kaç ki?
Görürsün ya boğa olarak ben bile gördüysem
83 den indim ben
Hey maşallah sana Allahım banada korumadayim dediğim günleri göster inşalalh:) ne güzel 26 kg vermistim 5 senedirde sabitti kilom hamilelik böbrek tedavisi derken hooop geri geldi hepsi ama yine yapacagim inş önce 55 kg göreceğim sonrada 50 kg

nabız iyiyken dewammmmm
Bu video benim canımı okuyor. Leslie ye ara verip bu videoda zorladım kendimi biraz , bakalım faydası olacak mı? Kıpkırmızı oluyorum bittiğinde
Çok kötü bi ağrı girdi sezeryan yerime
aman dikkat, çok geçmiş olsun.
Hedefin kaç ki?
Görürsün ya boğa olarak ben bile gördüysem
83 den indim ben
Aynı ben 84’den ineceğim bende inşallah . Canım kaç ayda verdin peki ?

Çok iyiymiş
Walk walk walk seviyorum ben. Radyo dinlemekte iyi fikirmis... Başlayacağım Leslie ye. Bakalım ne zaman.
Yabancı radyolar iyi gidiyor dim cis dim cis tempo geliyor
Bende spor aleti yok .
İstediğim odada koridor da salonda nerde istersem yapıyorum.
Ama tavsiye ederim güzelmiş.
Ne videosu öyle neye başladın cnm
46 dk lik leslie Amerikan Heart videosu 3 mıl yaz you tube a çok güzel

soyleyeyyim cesaretimi toplayıpppp
1.hedef75
2.hedef 65
3.hedef 55
Hey maşallah
Boyun kaç ?
55 vooovv
Bu azimle çok hizli görürsün.

Hepinizi korumaya yanıma alicam

4 buçuk

Senin en küçük kaç aylık?
Emiyor mu?

Maşallahhh bende bir zamanlar (kayınpederim, eltimle beni 5 ayda 20 kilo verme yarışına soktu ve ben o 20 kiloyu vererek eltimi yendim. )

En büyük üzüntüm ne biliyor musun canım ?
Neden bu kadar size geç kaldım ? Aklımda hep bu soru ? Neyse, nereden yakalarsam o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…