Aslı 2 ay olmuş senle tanışalıBu video benim canımı okuyor.Leslie ye ara verip bu videoda zorladım kendimi biraz , bakalım faydası olacak mı? Kıpkırmızı oluyorum bittiğinde
aman dikkat, çok geçmiş olsun.
Aynı ben84’den ineceğim bende inşallah . Canım kaç ayda verdin peki ?
Araya boş gebelik girmeyeydi 7 leri görürdüm. Takıma geldim, gittim ay ayıp olurlarla da çok zaman kaybettim.Aslı 2 ay olmuş senle tanışalı
aminnnnInsallah en kısa zamanda ulaşırsın hedeflerine
insallah canım benimmB3nimde ilk hedefim 75 di sonra 70 oldu simdide 65 yılbaşı olmadan 65 ucundan görsem bari
aminn insallah hepimizKısa zamanda ulaşırsın hedefine inşallah
o videonun yorumlarinı iygun zamanda muhakkak oku gulmekten karnıma agri giriyo .. bende bazi hareketleri tamamlayamiyorum.. cok yorucu oluyorrBu video benim canımı okuyor.Leslie ye ara verip bu videoda zorladım kendimi biraz , bakalım faydası olacak mı? Kıpkırmızı oluyorum bittiğinde
aman dikkat, çok geçmiş olsun.
Aynı ben84’den ineceğim bende inşallah . Canım kaç ayda verdin peki ?
boy 168 sudeÇok iyiymiş
Yabancı radyolar iyi gidiyor dim cis dim cistempo geliyor
Bende spor aleti yok .
İstediğim odada koridor da salonda nerde istersem yapıyorum.
Ama tavsiye ederim güzelmiş.
46 dk lik leslie Amerikan Heart videosu 3 mıl yaz you tube a çok güzel
Hey maşallah
Boyun kaç ?
55 vooovv
Bu azimle çok hizli görürsün.
Hepinizi korumaya yanıma alicam
masallah4 buçuk
0 20 kiloyu geri nasıl aldın?Maşallahhhbende bir zamanlar (kayınpederim, eltimle beni 5 ayda 20 kilo verme yarışına soktu ve ben o 20 kiloyu vererek eltimi yendim. )
En büyük üzüntüm ne biliyor musun canım ?
Neden bu kadar size geç kaldım ? Aklımda hep bu soru ? Neyse, nereden yakalarsam o kadar iyi
Bir de zaman ne çabuk geçmişAslı 2 ay olmuş senle tanışalı
Geç olsun güç olmasınAraya boş gebelik girmeyeydi 7 leri görürdüm. Takıma geldim, gittim ay ayıp olurlarla da çok zaman kaybettim.
Kulağında radyo fenomen off missBir de zaman ne çabuk geçmişinşallah istikrarla devam. Bugün 1 saat açık havada yürüdüm. Taktım kulaklığımı ne de güzeldi.
Eki Görüntüle 2745972
Merak ettim şimdiaminnnn
insallah canım benimm
aminn insallah hepimiz
o videonun yorumlarinı iygun zamanda muhakkak oku gulmekten karnıma agri giriyo .. bende bazi hareketleri tamamlayamiyorum.. cok yorucu oluyorr
boy 168 sudeolur mu dersin
masallah
Canım iddiayı kazandım ve o günden sonra yemeye devam ettim ve yarısını aldım . Koruma hiç yapmadım.0 20 kiloyu geri nasıl aldın?
Eltin hala kilolu mu?
Kk yı yeni mi keşfettin?
Ben 10 sene öncede 67 kiloyla mezun olmuştum.
Buralarda eskiyim aslında
Ama o zaman 14 farklı takım idik.8 tane takım kapandı.
Şimdi 6 takım kaldı sadece.
O değil kp altın filan taktı mı?Maşallahhhbende bir zamanlar (kayınpederim, eltimle beni 5 ayda 20 kilo verme yarışına soktu ve ben o 20 kiloyu vererek eltimi yendim. )
En büyük üzüntüm ne biliyor musun canım ?
Neden bu kadar size geç kaldım ? Aklımda hep bu soru ? Neyse, nereden yakalarsam o kadar iyi
Yengeçaminnnn
insallah canım benimm
aminn insallah hepimiz
o videonun yorumlarinı iygun zamanda muhakkak oku gulmekten karnıma agri giriyo .. bende bazi hareketleri tamamlayamiyorum.. cok yorucu oluyorr
boy 168 sudeolur mu dersin
masallah
Hangi forum ki?Merak ettim şimdi
Canım iddiayı kazandım ve o günden sonra yemeye devam ettim ve yarısını aldım . Koruma hiç yapmadım.Neden hiç bilmiyorum. Bilincinde değildim sanırım. 90 kiloydum, 70’e düştüm.Başka bir forum sayfasının çok katkısı oldu. Ama şuan o forum sayfası yok. Ve ben burayı yeni keşfettim.Üyeliğim eski ama ben hiç dikkat etmemişim demek ki eltim de hala kilolu .
Demek ki canım , çok şükürGeç olsun güç olmasın
Hazır hissetmek ruhen bedenen önemli
Doğru zaman şimdi demekki
O ayıp olur aile yetişme tarzı tamamen toplum baskısı.
Halbuki hür irade ,özgürlük vs.
Bakalım tembel boğa mı olacan çalışkan boğa mıDemek ki canım , çok şükür60’lı rakamları en son ne zaman gördüm hiç bilmiyorum. kilolu değildim ama hiç tartılmak istemezdim. İnşallah hedefim olan 68 bir hayalden ibaret kalmaz.
Canım telefondu . Eltim kayınpederime aldı ama kayınpederim bana almadı. Ben değil ama eşim hala takılır . Aslı’ya borcunu ödemedin diye . Ama ben zaten kazanmıştım. Çok mutluydum. Yeni bir ben olmuştum.O değil kp altın filan taktı mı?
Ödül ne idi?
Yengeçsin bence olur ama önemli olan koruyacagin kiloya inmem.
Ben ilk başta 75 olup korusam yeter dedim .
Senin gibi hep kısa hedef tuttum.
79,9
77
75
73
69,9
68. de mezun oldum
Zipzip 63 ol 20 kilo olsun dedi yaza denemeyi düşünüyorum ama koruyacağımi pek düşünmüyorumamaç millete hava atmak 20 kilo verdim diye
ASLInda kk ya geldiğimde 84.500 düm. Şimdi 81.900 . 2600 görünüyor ama arada maalesef kayıp yaklaşık 3 hafta var.Bakalım tembel boğa mı olacan çalışkan boğa mı
İlk 5 kilo kritik o gidince gider.
Kaç oldu senin ?
Allah dağına göre kar verirmiş canım çocuk işi cidden zor görünüyorBana soran olmadı bende demedim
Allah isteyene nasip etsin 3ü bana yetti hele ki okul stresine canlı ders eklenince şimdiden oğlanında okula başlayacağı günler gelecek düşüncesi
Sporun çok güzel menüne mezun olana kadar biraz elden geçirmek gerekebilir canımSelamlar
Dün akşam çalışma vardı sayfaya giremedim
21 Aralık menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 1 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
2 yumurta ile omlet,2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 2 zeytin, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 salatalık, 2 şekersiz çay,
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Saat 14 : 30 yarım nar, 1 salatalık, 5 çiğ fındık,
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam saat 18 : 00
1 avuç büyüklüğünde kıymalı fırında karnabahar graten, 1 kase salata,
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
30 dk boosted_ 120 puan
10.484 adım _ 300 puan
Toplam : 420 puan
@Nidsalii
@Haticesnr tebrikler canım
701.Etap702.Etap 703.Etap 704.Etap 705.Etap Toplam Verilen kilo @PAPATYAM 64.2 62.8 62.8 61.7 61.8 2.4 @asysss 59.1 58.9 58.7 57.4 57.3 1.8 @Tesnim1989 67.8 67.8 66.9 67.0 66.2 1.6 @Yenidenyapabilirim 90.4 90.2 90.5 90.2 89.6 0.8 madamhd 74.6 73.7 73.2 72.4 72.6 2.0 @missadangel 78.4 77.9 77.5 77.0 76.8 1.6 @sleepy angel 65.8 64.8 64.5 63.8 63.8 2.0 @Kirmizi pabuc 90.3 89.7 89.3 89.2 88.7 1.6 @Haticesnr 110.3 108.9 107.9 104.5 103.0 7.3 @icell_84 78.2 77.2 76.8 76.6 76.0 2.2 asliogretmen 82.1 81.9 0.2 @birbeste 63.7 62.8 0.9 @Denp 71.6 70.2 1.4 @incibilal 86.4 86.05 0.35 @Zeynolin44 78.3 76.8 76.0 2.3
listede yer alan kisilerin 5 haftalik sonuclari
@Haticesnr Tebrik ederim canim cok guzel kilo vermissin
Asil listedeki arkadaşlarımdan hiç yoktan iyidir duymak istemiyorum tabiki iyidir ama daha güzel verebilecekken daha azına razı olmuş oluyorsunuzEline sağlık kaptanım
@Haticesnr tebrik ederim harika vermişsin
Benim için 2kilo az ama hiç yoktan iyi diyeyim
Canım çok az olmuş yarın dayanamayıp saldırabilirsin yemeğe yada metabolizman yavaşlar çok az yersen ne az ne çok dengeli yersek zayıflarızSabah 09.30
2 yumurta 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 zeytin
Öğle 14.00
2 dilim ekmek arası peynir
Akşam 16.00
1 tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Canım ısınmadan sakın bölgesel yapma Leslie + bölgesel günlük 1 saatlik egzersiz harikalar yaratırYanlis oldu
Bolgesel spora ağırlık vermeye basliycam
Çünkü yürüyüş ile basen kalça kısmı bayag zayıfladı ama göbek yerinde duruyor leslie de hergun en azından 15 dk yapmaya calisicam
Sabah keşke bal tereyağı yemeseydin canımSlm kızlar
Sabah: peynirli omlet, zeytin, salatalık, domates 2 dilim ekmek, iki lokma bal tereyağ
Öğlen: Trabzon hurma, leblebi
Akşam: yoğurt çorbası buğdaylı, 1 karnıyarık içi, 2 kaşık bulgur pilavı
Regli oldum çok enerjim düşük yaparsam Leslie 30 dk inşallah spor yazacağımZipzip-
Neyseki iyi olmuşsunYürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdı
Sıhhatler olsun güzel bol eksili günlerde güzel saçlarını rüzgara doğru savurKuaförde çok kaldım eve 7de geldimama sonuç güzell
Menüm de ehh iştee kötü değil az
11.00
1göz yumurta
2dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
5ceri domates
19.00
5yaprak sarma
Bu arada çok kahve içtim
Adım az ama çocukları uyutup boosted yaparsam eklerim
Zipzip-
Canım ince düşünceli arkadaşımKusura bakma canım herkes yazmış, görmeden ben de yazmış bulundum
Patates kızartma olmamış etin 1 dilimi fazla olmuş koruma menüsü gibi olmuşSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu
Kahvaltı 10: 30
1 yumurta ile omlet, 2 yemek kaşığı lor peyniri, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 domates, 1 salatalık, yarım yeşil biber, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 11 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 2 hurma
Saat 14 : 00
1 kaşık yoğurt, 2 dilim ananas, yarım muz
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ fındık
Akşam 18 : 00
2 dilim antrikot ızgara, 10 dilim patates kızartma, 1 kase yeşil salata,
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3.5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
30 dk boosted _ 120 puan
11.311 adım _ 330 puan
Toplam : 450 puan
@Nidsalii
HoşgeldinizMerhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Bu ne güzel azimben yeni basladim beraber dewam edebiliriz
Dönüşün muhteşem olacak bakalım bence çok güzel kilolar vereceksinAraya boş gebelik girmeyeydi 7 leri görürdüm. Takıma geldim, gittim ay ayıp olurlarla da çok zaman kaybettim.
Çokkkk teşekkür ederim canımAllah dağına göre kar verirmiş canım çocuk işi cidden zor görünüyor
Sporun çok güzel menüne mezun olana kadar biraz elden geçirmek gerekebilir canım
@Haticesnr tebrikler canım
Asil listedeki arkadaşlarımdan hiç yoktan iyidir duymak istemiyorum tabiki iyidir ama daha güzel verebilecekken daha azına razı olmuş oluyorsunuz
Canım çok az olmuş yarın dayanamayıp saldırabilirsin yemeğe yada metabolizman yavaşlar çok az yersen ne az ne çok dengeli yersek zayıflarız
Canım ısınmadan sakın bölgesel yapma Leslie + bölgesel günlük 1 saatlik egzersiz harikalar yaratır
Sabah keşke bal tereyağı yemeseydin canım
Neyseki iyi olmuşsundikkat et kendine
Sıhhatler olsun güzel bol eksili günlerde güzel saçlarını rüzgara doğru savur
Canım ince düşünceli arkadaşım
Patates kızartma olmamış etin 1 dilimi fazla olmuş koruma menüsü gibi olmuşmezun edelim seni o zaman bol bol ye canım
Hoşgeldinizgrupta paylaşıyoruz
Bu ne güzel azim
Dönüşün muhteşem olacak bakalım bence çok güzel kilolar vereceksin
Cimri çıktı desene kpCanım telefondu . Eltim kayınpederime aldı ama kayınpederim bana almadı. Ben değil ama eşim hala takılır . Aslı’ya borcunu ödemedin diye . Ama ben zaten kazanmıştım. Çok mutluydum. Yeni bir ben olmuştum.
Yarilamissin yolu.ASLInda kk ya geldiğimde 84.500 düm. Şimdi 81.900 . 2600 görünüyor ama arada maalesef kayıp yaklaşık 3 hafta var.Boğaya tembel olmak yakışmaz . Kafasına taktıysa başarır, bunu en iyi sen bilirsin . yok öyle yarım bırakmak . İyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?