Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslı 2 ay olmuş senle tanışalı

Insallah en kısa zamanda ulaşırsın hedeflerine
aminnnn
B3nimde ilk hedefim 75 di sonra 70 oldu simdide 65 yılbaşı olmadan 65 ucundan görsem bari
insallah canım benimm
Kısa zamanda ulaşırsın hedefine inşallah
aminn insallah hepimiz
o videonun yorumlarinı iygun zamanda muhakkak oku gulmekten karnıma agri giriyo .. bende bazi hareketleri tamamlayamiyorum.. cok yorucu oluyorr
boy 168 sudeolur mu dersin
masallah

0 20 kiloyu geri nasıl aldın?
Eltin hala kilolu mu?

Kk yı yeni mi keşfettin?
Ben 10 sene öncede 67 kiloyla mezun olmuştum .

Buralarda eskiyim aslında

Ama o zaman 14 farklı takım idik.8 tane takım kapandı.

Şimdi 6 takım kaldı sadece.

Araya boş gebelik girmeyeydi 7 leri görürdüm. Takıma geldim, gittim ay ayıp olurlarla da çok zaman kaybettim.
Geç olsun güç olmasın

Hazır hissetmek ruhen bedenen önemli
Doğru zaman şimdi demekki

O ayıp olur aile yetişme tarzı tamamen toplum baskısı.
Halbuki hür irade ,özgürlük vs.

aminnnn

insallah canım benimm

aminn insallah hepimiz

o videonun yorumlarinı iygun zamanda muhakkak oku gulmekten karnıma agri giriyo .. bende bazi hareketleri tamamlayamiyorum.. cok yorucu oluyorr

masallah
Merak ettim şimdi

Canım iddiayı kazandım ve o günden sonra yemeye devam ettim ve yarısını aldım . Koruma hiç yapmadım. Neden hiç bilmiyorum. Bilincinde değildim sanırım. 90 kiloydum, 70’e düştüm.Başka bir forum sayfasının çok katkısı oldu. Ama şuan o forum sayfası yok. Ve ben burayı yeni keşfettim.Üyeliğim eski ama ben hiç dikkat etmemişim demek ki eltim de hala kilolu .

O değil kp altın filan taktı mı?
Ödül ne idi?
aminnnn

insallah canım benimm

aminn insallah hepimiz

masallah
Yengeç sin bence olur ama önemli olan koruyacagin kiloya inmem.

Ben ilk başta 75 olup korusam yeter dedim .

Senin gibi hep kısa hedef tuttum.
79,9
77
75
73
69,9
68. de mezun oldum

Zipzip 63 ol 20 kilo olsun dedi yaza denemeyi düşünüyorum ama koruyacağımi pek düşünmüyorum amaç millete hava atmak 20 kilo verdim diye

Hangi forum ki?
Sende int.baya aktifsin demekki.

Face de zayıflayan duydum da başka forum duymadım

Geç olsun güç olmasın

Hazır hissetmek ruhen bedenen önemli
Doğru zaman şimdi demekki

O ayıp olur aile yetişme tarzı tamamen toplum baskısı.
Halbuki hür irade ,özgürlük vs.
Demek ki canım , çok şükür 60’lı rakamları en son ne zaman gördüm hiç bilmiyorum. kilolu değildim ama hiç tartılmak istemezdim. İnşallah hedefim olan 68 bir hayalden ibaret kalmaz.

Demek ki canım , çok şükür 60’lı rakamları en son ne zaman gördüm hiç bilmiyorum. kilolu değildim ama hiç tartılmak istemezdim. İnşallah hedefim olan 68 bir hayalden ibaret kalmaz.
Bakalım tembel boğa mı olacan çalışkan boğa mı
İlk 5 kilo kritik o gidince gider.
Kaç oldu senin ?

Canım telefondu . Eltim kayınpederime aldı ama kayınpederim bana almadı. Ben değil ama eşim hala takılır . Aslı’ya borcunu ödemedin diye . Ama ben zaten kazanmıştım. Çok mutluydum. Yeni bir ben olmuştum.

Bakalım tembel boğa mı olacan çalışkan boğa mı
İlk 5 kilo kritik o gidince gider.
Kaç oldu senin ?
ASLInda kk ya geldiğimde 84.500 düm. Şimdi 81.900 . 2600 görünüyor ama arada maalesef kayıp yaklaşık 3 hafta var. Boğaya tembel olmak yakışmaz . Kafasına taktıysa başarır, bunu en iyi sen bilirsin . yok öyle yarım bırakmak . İyi geceler canım

Bana soran olmadı bende demedim
Allah isteyene nasip etsin 3ü bana yetti hele ki okul stresine canlı ders eklenince şimdiden oğlanında okula başlayacağı günler gelecek düşüncesi
Allah dağına göre kar verirmiş canım çocuk işi cidden zor görünüyor

Sporun çok güzel menüne mezun olana kadar biraz elden geçirmek gerekebilir canım
@Haticesnr tebrikler canım
Eline sağlık kaptanım
@Haticesnr tebrik ederim harika vermişsin

Benim için 2kilo az ama hiç yoktan iyi diyeyim
Asil listedeki arkadaşlarımdan hiç yoktan iyidir duymak istemiyorum tabiki iyidir ama daha güzel verebilecekken daha azına razı olmuş oluyorsunuz
Sabah 09.30
2 yumurta 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 zeytin
Öğle 14.00
2 dilim ekmek arası peynir

Akşam 16.00
1 tabak taze fasulye
2 bardak ayran
Canım çok az olmuş yarın dayanamayıp saldırabilirsin yemeğe yada metabolizman yavaşlar çok az yersen ne az ne çok dengeli yersek zayıflarız
Yanlis oldu

Bolgesel spora ağırlık vermeye basliycam
Çünkü yürüyüş ile basen kalça kısmı bayag zayıfladı ama göbek yerinde duruyor leslie de hergun en azından 15 dk yapmaya calisicam
Canım ısınmadan sakın bölgesel yapma Leslie + bölgesel günlük 1 saatlik egzersiz harikalar yaratır
Sabah keşke bal tereyağı yemeseydin canım
Yürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdı
Neyseki iyi olmuşsun dikkat et kendine
Sıhhatler olsun güzel bol eksili günlerde güzel saçlarını rüzgara doğru savur
Kusura bakma canım herkes yazmış, görmeden ben de yazmış bulundum
Canım ince düşünceli arkadaşım
Patates kızartma olmamış etin 1 dilimi fazla olmuş koruma menüsü gibi olmuş mezun edelim seni o zaman bol bol ye canım
Merhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Hoşgeldiniz grupta paylaşıyoruz
ben yeni basladim beraber dewam edebiliriz
Bu ne güzel azim
Araya boş gebelik girmeyeydi 7 leri görürdüm. Takıma geldim, gittim ay ayıp olurlarla da çok zaman kaybettim.
Dönüşün muhteşem olacak bakalım bence çok güzel kilolar vereceksin

Felicio geçmişi bitiremedin mı daha ?
madamhd gibi sen güncele gelene kadar biz çıkmasak da iki lafın belini kırsak
Yok canım bugün çok işim vardı akşamda telefonda konuştum gündüzde çok kafam şişti resmen birazcık işim var geleceğim coming soon

Çokkkk teşekkür ederim canım Felicio mmm İyi geceler

Cimri çıktı desene kpoğlu babasına çekmediyse sorun yok
Yarilamissin yolu.
Herşeyde var bir hayır.
Ben eskiden tembel boğayim dermişim hepeski kaptan arkadaş hatırlattı anka var .
Ama o zaman tembeldim

Şimdi çok çalışkanim öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…