Hep Hatice ile Zeyno yüzünden olduAslı boğaları geçen hafta görünceartık övmuycem yengeç leri ovecem
Ha ha Zeyno da gözüm vardı da kaptan kapmışHep Hatice ile Zeyno yüzünden oldu
İyi gidiyorsunGunaydin dunku menumu paylasiyorum
Kahvalti 2 yumurtayla omlet bir dilim peynir 5 zeytin domates salatalik
Ogle 1 kepce corba 5 yemek kasigi kadar patlıcan yemegi 5 kasik yogurt
Aksam 2 kepce corba 5 yemek kasigi kadar karnibahar patlican salatasi
3 litre su 8000 adim
Yaptım bile :)başla başlaaaa ısın hemenn geeeell
Sağol canımSıhhatler olsun güzel bol eksili günlerde güzel saçlarını rüzgara doğru savur
Bende evi turluyorumGünaydın
Su an koridorda turluyorum
İyi bi eksi gördüm şimdi haraket zamanı 2günde biraz daha gitmesi lazım
63den kurtuldum ama ohhhh
Oğlu babasına çekmemişCimri çıktı desene kpoğlu babasına çekmediyse sorun yok
Yarilamissin yolu.
Herşeyde var bir hayır.
Ben eskiden tembel boğayim dermişim hepeski kaptan arkadaş hatırlattı anka var .
Ama o zaman tembeldim
Şimdi çok çalışkanim öğretmenim
Mücadeleci bütün canlar övülmeyi hakediyor. Et tabikiAslı boğaları geçen hafta görünceartık övmuycem yengeç leri ovecem
günaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Su an koridorda turluyorum
GünaydınGünaydin :)
Günaydın can kaptanımGünaydın kizlar ❤❤❤
GünaydınGünaydın kızlar
gonderdigim videoyu ac hocam altındaki yirumlardan bahsediyorumMerak ettim şimdi
Canım iddiayı kazandım ve o günden sonra yemeye devam ettim ve yarısını aldım . Koruma hiç yapmadım.Neden hiç bilmiyorum. Bilincinde değildim sanırım. 90 kiloydum, 70’e düştüm.Başka bir forum sayfasının çok katkısı oldu. Ama şuan o forum sayfası yok. Ve ben burayı yeni keşfettim.Üyeliğim eski ama ben hiç dikkat etmemişim demek ki eltim de hala kilolu .
O değil kp altın filan taktı mı?
Ödül ne idi?
Yengeçsin bence olur ama önemli olan koruyacagin kiloya inmem.
Ben ilk başta 75 olup korusam yeter dedim .
Senin gibi hep kısa hedef tuttum.
79,9
77
75
73
69,9
68. de mezun oldum
Zipzip 63 ol 20 kilo olsun dedi yaza denemeyi düşünüyorum ama koruyacağımi pek düşünmüyorumamaç millete hava atmak 20 kilo verdim diye
tesekkur ederimmmAllah dağına göre kar verirmiş canım çocuk işi cidden zor görünüyor
Sporun çok güzel menüne mezun olana kadar biraz elden geçirmek gerekebilir canım
D Dileksnr tebrikler canım
Asil listedeki arkadaşlarımdan hiç yoktan iyidir duymak istemiyorum tabiki iyidir ama daha güzel verebilecekken daha azına razı olmuş oluyorsunuz
Canım çok az olmuş yarın dayanamayıp saldırabilirsin yemeğe yada metabolizman yavaşlar çok az yersen ne az ne çok dengeli yersek zayıflarız
Canım ısınmadan sakın bölgesel yapma Leslie + bölgesel günlük 1 saatlik egzersiz harikalar yaratır
Sabah keşke bal tereyağı yemeseydin canım
Neyseki iyi olmuşsundikkat et kendine
Sıhhatler olsun güzel bol eksili günlerde güzel saçlarını rüzgara doğru savur
Canım ince düşünceli arkadaşım
Patates kızartma olmamış etin 1 dilimi fazla olmuş koruma menüsü gibi olmuşmezun edelim seni o zaman bol bol ye canım
Hoşgeldinizgrupta paylaşıyoruz
Bu ne güzel azim
Dönüşün muhteşem olacak bakalım bence çok güzel kilolar vereceksin
oleeeyyy harikaaaYaptım bile :)
25 dk :)
sonra hemen uyumuşum.
En yakın zamanda okuyacağım . Bende YouTube da yorum okumayı çok severimgonderdigim videoyu ac hocam altındaki yirumlardan bahsediyorum
sabah sabah iyi güldüm demii şimdi dolu dolu 20 kilo verdim demek var yani sen bu azimle verirsin allahin izniyle
tesekkur ederimmmdaim olsun insa
oleeeyyy harikaaa
Allah kabul etsin . İyi uykularnamaz kılıp geri yatacam daha cok erken haydi gorurusuruz gencler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?