Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar daha yeni dahiliye ye randevu aldim diyetisyen için eşim kızıp duruyordu kac gündür surekli kendi başına yapiyosun bisey olucak sana diye diyip duruyodu ici rahat etsin dedim kan almadan hiçte hoşlanmam korkarım pazartesi görünürüm herhalde

Sağol hocam.
Korumak için çabalıyorum işte
Bir ileri bir geri yuvarlanıp gidiyorum.
Canim bu koruma döneminde yiyecekleine ne düzeyde dikkat ediyorsun. Sporu duzenli yaoinca aşırı bir dikkat istiyormu yine korumak icin vücut
Merhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Hoşgeldiniz hayırlı olsun.
26 kg.mı yine göreceksin insallah. Millet baharda kg. Derdine düşerken çoğumuz coktaaannnn zayiflamiz bazilarimizinda az kalmış olacak allahın izniyle
Diyetisyende bilmediğimiz pek bir sey eklemiyor hatta aslinda bizim yediklerimize göre daha fazlasini veriyor. Ama ne olursa olsun icin rahat olarak vermek en guzeli canım. Ozellikle yolu uzun olan arkadaşların zaman zaman test yaptırmaları sart. Yolu kisa olanlarada lazim ama daha azida yetiyo. Bir iki haftaya bende istiyorum. Ozelliklesu orucunun fayda zararini görmek için

eşininz yaninda yemegi az yiyince hiç bişi yemiyorsun oluyor
ben yaşıyorum bunu..

Benim için no problem canım böyle iyi gidiyorum ama işte eşim ısrar ediyo 3.4 gündür .

12 kilo verdim buraya geldiğimden beri gözle görülüyo çabuk verdim diye heralde korkuyo onun içi rahat etsin diye bende gidiyorum

eşininz yaninda yemegi az yiyince hiç bişi yemiyorsun oluyor
ben yaşıyorum bunu..
Evet sürekli bana az yiyorsun bak bisey olcak diyo dedim daha vermem gereken 40 kilo var kalbi duracaktı nerdeyse hep onun yüzünden böyle cok aldım kiloyla pek ilgilenmez ama ben guzel bi vücut istiyorum istedigim herseyi giymek istiyorum ne zman diyetisyene gitcem desem kizardi bu defa kilo verdim farketti simdide o ısrar ediyo git git diye

bizim diyetsiyene gittiğimde kızmaz da uygulamadığıma kızardi.
şöle bi durum var. onun yaninda az yiyorum
kızıyor bu seferde. kendisi de zayifladi baya
2 ayda 103 ten 88 e düştü :) ve benim kiloma yaklaştı. ben hala ayniyim

Adamı zayıflatmışsın sen
Benimki 97 şuan 6 kilo fazlayım ben ondan
Ama benim kilom çok sırıtmiyo çevremdeki herkes geneli böyle der ama olsun zayif olmak yinede çok güzel inşallah bende olucam

bir kaç gündür tırnaklarimi yemedim
uzadi ama hergün bakım yapmaktan geriye kalmadim :)
içine giriyor bide düşün kürdanla temizliyorum hergün cila sürüyorum sonra vazelinle nemlendiriyorum hep bakiyorum
baktıkça güzelleşiyor ellerim şükür

Cumadan itibaren spor fotolarımızı çekiyor muyuz kizlar yarış başlıyor mu
Yaris istiyorsaniz yapariz yine takim ici mi yoksa 4.takimla mi yaris yapalim
Zipzip-
kaptanım niye böyle az kilolar verilmiş. Motivasyon enerji de iyi. İnşallah toparlanır. Sonuçta kazanan biziz. Zayıflamak sağlıklı olmak istiyoruz.
Bende sonuca sasirdim acikcasi canim yuzdelerimiz hep guzel geliyordu
Ama dedigin gibi toparlayacagiz
Merhaba araniza katilarak kilo vermek istiyorum. Ilk sayfadaki grubu katilma sartlarini okudum. 2 haftadir ara ara takip ediyorum. Sadece giris icin doldurulmasi gereken formu kime gonderecegimi bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
Hosgeldin canim formu buradan paylaşıyoruz
Tamam diger yarislarda ben dahil olmayacagim
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın
Su an koridorda turluyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
İyi bi eksi gördüm şimdi haraket zamanı 2günde biraz daha gitmesi lazım
63den kurtuldum ama ohhhh

namaz kılıp geri yatacam daha cok erken haydi gorurusuruz gencler
Allah kabul etsin canim
Ne guzel olmus canim kan degerlerine baktirirsin ddiyetisyenle ilerlemek senin icin daha iyi olacak
Bu firsati kacirma esinde destekmis

Adamı zayıflatmışsın sen
Benimki 97 şuan 6 kilo fazlayım ben ondan
Ama benim kilom çok sırıtmiyo çevremdeki herkes geneli böyle der ama olsun zayif olmak yinede çok güzel inşallah bende olucam
hiç zayiflatmadim akşamlari çok yiyor
sabah küçücük ekmek yapıyorum ona.
o ekmegi ile akşama kadar duruyor midesinde
akşam da 4-5 tabak yiyor düşün
bide kabak çekirdekleri bilmem ne.
ben öğlen çok yiyorum galiba.

Erkekler öyle evet valla bizimkinin agzi 5 dakika boş durmuyo onun kadar yemedim hiç bi zaman ama o hep ayni kilosunda yıllardır

Senin en küçük kaç aylık?
Emiyor mu?
8 aylık kuzum bayaga aktif emiyor ama birşey diyeyim mı düzenli beslenmeye başladıktan sonra inanılmaz güzel sütüm arttı eskiden sadece emerdi simdi emdikten sonra fazlasini sağıyorum keşke daha önce başlasaymışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…