Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet patates fazla oldu farkındayım, tamamen dalgınlıkla yedim tabağıma koymamıştım.. Et yağsız pişti diye sorun olmaz diye düşünmüştüm. Dikkat ederim

Normal sınırlarda verdin canım aşırı sağlıksız bir durum hiç sanmam değerlerine bakmaları yinede iyi olur düzenli baktırmak gerek Hem diyetisyenin listesi ile karşılaştırırsın timeisfinitynin listesi bence ideal bir liste

Canım İlk baslarda pek menüm güzel değildi ama ilk defa diyet yapıyorum azaltiyorum menümü normal di bence şimdi düzelttim mesela
öyle listesi güzel onunda esim israr etmese gitmezdim diyetisyene

Git canım diyetisyene ben gitmeden verdim ama değerlerime de baktırdım çok şükür az biraz b12 vit. eksikliği dışında bir problemim yok..
Sen git iyice bir değerlerine bakıp senin kilona gire özel liste hazırlanir çok da iyi olur...

Allah kabul etsin
allah razı olsun
ohh ne güzell masallahhh kac yaşındasinız tek cocuk mu
allah razi olsunnn

herkeseee günaaaydddınnnnnn

Canım İlk baslarda pek menüm güzel değildi ama ilk defa diyet yapıyorum azaltiyorum menümü normal di bence şimdi düzelttim mesela
öyle listesi güzel onunda esim israr etmese gitmezdim diyetisyene
Ne olucak canım git bence çok da iyi olur hem yağ ölçümü falan yaparlar biraz diyetisyenle ilerlemek daha olumlu etki yapabilir gidince izlenimlerini paylaş bizimle

Günaydın kaptanım ben yarışlarda yokum haberin olsun canım..
Bu Hafta da farketmissindir vücudumu dinlenmeye ayırdım bir süre bana mola artık
Free listeye geçince her hafta düzenli tartı resmi paylaşmak gerekiyor mu???

Aynen Canım bizler baharda fit kızlar olacağız

allah razı olsun

ohh ne güzell masallahhh kac yaşındasinız tek cocuk mu

allah razi olsunnn

herkeseee günaaaydddınnnnnn
4 kuzum var canım en büyüğü 9 yaşında ikizler 5.5 kronolojik daha küçükler preterm oldukları için son numarada 8 aylık 30 a gircem bakalim

Orası öyle canım bi gideyim cuma günü hayırlısıyla ❤
Ne olucak canım git bence çok da iyi olur hem yağ ölçümü falan yaparlar biraz diyetisyenle ilerlemek daha olumlu etki yapabilir gidince izlenimlerini paylaş bizimle
Evet yağ ölçümü falan iyi olucak❤
tabikide paylaşırım canım gidince

Kızlar belki sizlerinde işine yarar diyetisyenim göndermişti

Eklentiler

• Screenshot_20201219-182937_Word.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20201219-182942_Word.webp
    19 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20201219-WA0020.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20201214-WA0011.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 32
6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri

Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorum Özellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır
.

- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.

- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.

- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.

- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .

- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.

Son olarak

Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalım Grubumuzu layık olduğuyere omuz omuza taşıyalım

Asil Liste
PAPATYAM asysss @Tesnim1989 missadangel madamhd @Yenidenyapabilirim sleepy angel Kirmizi pabuc T timesinfinity D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 @incibilal asliogretmen birbeste Denp
Free Liste
selensu82 Kahvesel @Elif Eylul sudem34 Felicio N Nidsalii sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip-

Free de kalayim dersen canim paylasirsan guzel olur
Free listede güncel bildirim yapanları tutuyorum digerlerini siliyorum

Eline sağlık Leylacim ❤❤

Ellerine sağlık canım ❤❤❤❤❤

Ellerine sağlık canım Felicio m elimden gelenin de fazlasını yapacağıma söz veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…