Afiyet olsun bayaga erken kapamışsın gunuMerhaba kızlar , 16/8 if yaptım.
Menüm:
Eki Görüntüle 2746386
Menüyü sürekli unuttuğum için bundan sonra bu şekilde paylaşacağım.
Adımı akşam yazarım.Zipzip-
Ohh yarasın bol bol.eksi olsunSelam. sporumu yaptım.50 dk. Bisiklet çevirdim.
Afiyet olsun canım akşam hafif olmuş ama spor mukemmellMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 ks lor
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates biber
1 dilim ekmek
2 br cay
Aksam
Yarım kase kereviz sapı yemeği ( sevmedim)
3 ks peynirli makarma
1 cennet hurmasi
3 lt su
21000 adım 630 puan
Zipzip-
Teşekkür ederimTamam boğam
Ne güzel tabaklama.
Zevklisin.
Bizim evde akşam atıştırmaları meşhur. Bu şekilde hem akşam yemeğinden hem de atıştırmalıklardan uzak dururum diye umut ediyorum canımAfiyet olsun bayaga erken kapamışsın gunu
Ohh yarasın bol bol.eksi olsun
Afiyet olsun canım akşam hafif olmuş ama spor mukemmell
Afiyet olsun canım guzel menuSabah 2 bardak kaysili 2 bardak limonlu su içildi
Kahvaltıda 2 dilim mercimek böreği ( 1 bardak sıcak suda bekletilmis kırmızı mercimek 1 bardak süt bir yumurta ve kabartma tozuyla yapılıyor) 1 kase doğranmış yeşillik iki dilim peynir 7 8 zeytin bir kupa şekersiz çay
Akşam 17.30
Yarım kase sebze çorbası + bir kase karışık salata + avuç ici kadar haşlama et + 2 minik dilim firinda patates
3.5 lt su 2 bardak hibuskus 1 turk kahvesi 1 sade soda icildi
Zipzip-
Afiyet olsun canım ❤Merhaba kızlar , 16/8 if yaptım.
Menüm:
Eki Görüntüle 2746386
Menüyü sürekli unuttuğum için bundan sonra bu şekilde paylaşacağım.
Adımı akşam yazarım.Zipzip-
Maşallah ben 10 dakika zor çeviriyorumSelam. sporumu yaptım.50 dk. Bisiklet çevirdim.
Afiyet olsunMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 ks lor
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates biber
1 dilim ekmek
2 br cay
Aksam
Yarım kase kereviz sapı yemeği ( sevmedim)
3 ks peynirli makarma
1 cennet hurmasi
3 lt su
21000 adım 630 puan
Zipzip-
Tamam kaptanım çok teşekkür ederimKurtulmaya niyetim yok ki sen yeniden düzenine kavus yeniden listeye girebilirsin
Amin hepimizden canımNe diyosun sesli güldüm valla misafirlikteyim herkes bana bakti bi an
Tamam sudem hanımcığım
Seviyor evet beni her halimle
Aynen öyle canım allah razı olsun ❤❤
Evet canım tabiiki edicem tamam teşekkür ederimCanım freeye geçiyorsun sanırımyine de tabi dikkat et evine geçince tekrar asil listeye girersin
Tamam boğam
Ne güzel tabaklama.
Zevklisin.
Güzel menü canım,afiyet olsunSabah 2 bardak kaysili 2 bardak limonlu su içildi
Kahvaltıda 2 dilim mercimek böreği ( 1 bardak sıcak suda bekletilmis kırmızı mercimek 1 bardak süt bir yumurta ve kabartma tozuyla yapılıyor) 1 kase doğranmış yeşillik iki dilim peynir 7 8 zeytin bir kupa şekersiz çay
Akşam 17.30
Yarım kase sebze çorbası + bir kase karışık salata + avuç ici kadar haşlama et + 2 minik dilim firinda patates
3.5 lt su 2 bardak hibuskus 1 turk kahvesi 1 sade soda icildi
Zipzip-
Afiyet olsun canım guzel menuİyi Akşamlar
23 Aralık Menü Bildirimi
10.30 1 elma
11.00 2 yumurta ( Bu sefer zeytinyağlı omlet yaptım. Değişiklik olsun dedim) , 1 domates , 4-5 adet kıl biber, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 5 ceviz
18.45 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 5 köfte, 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı
3 litre su
Zipzip-
( Bildirim yaptığıma göre geçmişi okuyabilirim.)
Afiyet olsın canım.Güzel menü sadece akşam hem yeşil mercimek hem de köfte ikisi de protein olmuş. İkisinden birini tercih edip yanına salata koysan daha iyi olurmuş gibime geldi.Kuru kayısı ile yoğurdu ise ara öğün olarak birkaç saat snra yiyebilirmişsin.Afiyet olsun.İyi Akşamlar
23 Aralık Menü Bildirimi
10.30 1 elma
11.00 2 yumurta ( Bu sefer zeytinyağlı omlet yaptım. Değişiklik olsun dedim) , 1 domates , 4-5 adet kıl biber, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 5 ceviz
3 litre su
Zipzip-
Guzel menu afiyet olsun canimHayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük bardak limonlu au
09.00 kahvalti 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates 2 tane közlenmiş biber
3 dilim peynir 5 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği 1 bardak sekersiz çay
Öğlen 13.30 1 tabak etli sebze yemeği 1 büyük bardak ayran 1 kase salata yağsız tuzsuz
15.40 1 bardak kefir bir tane cennet hurması
19.00 sebzeli tavuk Haşlama 1 Tabak 3 yemek kaşığı pilav 1 kase yogurt 2 tane biber
3 litre su
1 litre maydanoz limon suyu
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
23 Aralık Menü Bildirimi
10.30 1 elma
3 litre su
Zipzip-
Teşekkür ederim kaptanımGuzel menu afiyet olsun canim
Bu hafta yok canim diger haftalarda duruma göre yaris yapariz
Canım ben o kadar haşimatoyla yaşamaya alıştım ki ilaç fazla geldiğinde hemen düşürüyorum . Az geldiğini hissettiğimde arttırıyorum. O kalp atışını çok iyi biliyorum. Yüreği ağzında olmak deyiminin vücut bulmuş hali maalesef. Zamanla kendimizin doktoru olmaya öğreniyoruz. Rabbim acil şifalar versin.Canım kaptanımm ve kaptan yardımcımmesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)
Psikolojk ve fiziksel olarak hala çok iyi değilim.Kalbimde geçmeyen bir yanma hissi,ellerde titreme,tuhaf bir heyecan hali vs mevcut.Dün kan verdim sağlık ocağına, problem tiroddeymiş.Ben haşimato tiroidi hastasıyım zaten ve ilaç içiyorum normalde de.Ama sanırım kilo verdiğim için ilacın dozajı fazla geliyor artık.Normalin 2 katı hızlı cıktı sonuçlarım. Dozaj ayarlaması için haftasonu kendi endokrin doktoruma gideceğim.
Başta aşırı iştah kaybı yaşıordum (büyük ihtimal psikolojik).Ama iki üç gündür acayip yiyorum.Galiba (kesin) kilo bile aldım.Yarın itibaren iyi kötü menülerimi paylaşacağım. Fiziksel olarak iyi hissedince spora da başlayacağım.Artık buralardayım yani kısmetse
teşekkür ederim canım kaptanımAfiyet olsun canım guzel menu
Teşekkür ederim canım . Haklısın, düşünemedim ASLInda. Birde gram gram verince daha da dikkat etmeye başladım.Afiyet olsın canım.Güzel menü sadece akşam hem yeşil mercimek hem de köfte ikisi de protein olmuş. İkisinden birini tercih edip yanına salata koysan daha iyi olurmuş gibime geldi.Kuru kayısı ile yoğurdu ise ara öğün olarak birkaç saat snra yiyebilirmişsin.Afiyet olsun.
Teşekkür ederim canım . Sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım
Niye oyle baktin
Ayyyy bugun giriyom çıkıyom bakiyom tam yazcam eylul aliyo annem burda kalcak bir sürü etiket var zor dönüyomNiye oyle baktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?