Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam boğam
Merhaba kızlar , 16/8 if yaptım.
Menüm:
Eki Görüntüle 2746386
Menüyü sürekli unuttuğum için bundan sonra bu şekilde paylaşacağım.
Adımı akşam yazarım. Zipzip-
Ne güzel tabaklama.
Zevklisin.

Selam. sporumu yaptım.50 dk. Bisiklet çevirdim.
Supersin canim
Valla ben şahsen diger gruplarla yapmayi isterim. Grup ici birbirimizi gazlamak güzel oluyor. Hatta 1 ocak cuma başlarsak o hafta yılbaşı şişkinliğimizi atariz inşallah.
Tamam canım o zamana düşünelim kaptanlarlada konusurum
Hahahahah kaptancım hiç yaşlanmayacaksın desene sen
Bir ara resim paylaşırım cogu kisi gormustur beni
Yaslaniyorum da genetik etkiler diyelim
Hosgeldin canim yeniden

Canim baska bir sey olmamasina cok sevindim. Zaten şikayetlerin bu dediğine cok yakindi.dr.un Dozunu azalttinmi hepsi gecer zaten insallah. Bende cok yaşadım. Kendine belli bir zaman verme yarindan itiberen menulerini paylas bizdende uzaklasma .
benim gibi sende kilo almaya cok daha fazla musaitsin cunku malesef

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzene girer durumun. Kendi doktoruna gidecek olman çok daha iyi.

Supersin canim

Hosgeldin canim yeniden
Tamam canim haberler sende artik... isterizzz isteriizzz fotolara çok açığızzzzzz

Hoşgeldin canım insallah hemencecik düzelirsin ❤❤❤

Supersin canim

Hosgeldin canim yeniden
Hoşbulduk kaptanım
Çok teşekkürler canım.Aynen iştahsızım die annem neler yapmadı yaf ve kilo bile aldım muhtemelen.İşyerindeki ablam cumadan bu yana yanakların şişmiş gene dedi lol İyi kötü burdayım artık,iştah durumum daa düzeldi,menülerimi düzgüncr çıkarıp paylaşacağım inşallah

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzene girer durumun. Kendi doktoruna gidecek olman çok daha iyi.
Çok sağol canım❤ aynen kendi doktoruma gideceğime cok mutluyum ben de,pandemiden dolayı denk gelemezsem die korkmustum.Yıllar önce de dozajı o ayarlamıştı,bakalım iyi olucam ınşallah

Valla benimki az yemz bi oturuşta 1 ekmk yer Ah ah erkek olmak vardı
Allah razı olsun canım cok teşekkür ederim ❤❤❤❤
Nasibi bildin mi geçmişe takılmalar azalır canım geleceğine odaklan sadece birde tabiiiiı bizlereeeeeee
Haklısın canım öyle yapıyorum zaten❤❤❤

Afiyet olsun canım aksam yemegin az olmus yanina yogurt ya da salata ekleseydin

Afiyet olsun canım.Akşam yemeğini ben de az buldum.Kerevizi beğenmeyince öyle olmuş sanırım,salata falan eklesen iyi olabilirmiş sanki.
Cennet hurmasını da yemekle birlikte mi yedin? Meyveyi yemekle beraber yiyince midede mayalanma yapıor o da şişkinlik yapıor. Ara öğün olarak açken yersek daha faydalı.
Sporun efsane maşallah. Afiyet olsun

Sabah 2 bardak kaysili 2 bardak limonlu su içildi
Kahvaltıda 2 dilim mercimek böreği ( 1 bardak sıcak suda bekletilmis kırmızı mercimek 1 bardak süt bir yumurta ve kabartma tozuyla yapılıyor) 1 kase doğranmış yeşillik iki dilim peynir 7 8 zeytin bir kupa şekersiz çay
Akşam 17.30
Yarım kase sebze çorbası + bir kase karışık salata + avuç ici kadar haşlama et + 2 minik dilim firinda patates
3.5 lt su 2 bardak hibuskus 1 turk kahvesi 1 sade soda icildi
Zipzip-

Yok beraber yemedik tabi ki 5 de yemek yedik 6 gibi de 1 hurma yedim yemek faslı bitti form çayı ve su içmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…