Tamam boğamEvet 10 kilo oldu canım çok şükür biraz daha vermem gerek ama pandemi yüzünden eşimin işi çok değişiyor nöbeti filan olsun vericem ama kararlıyım
Tamam bogacim
Tabiiki kaptanim menümü de yazicam yoksa kendimi kontrol edemem
teşekkürler ilgin için başta sen ve diğer arkadaşlar ve destekleriniz sayesinde 10 kilo verdim 7-8 kilo daha verirsem süper olucak buralarda olucam yine
Bu arada benden kolay kurtulamazsin
Ne güzel tabaklama.Merhaba kızlar , 16/8 if yaptım.
Menüm:
Eki Görüntüle 2746386
Menüyü sürekli unuttuğum için bundan sonra bu şekilde paylaşacağım.
Adımı akşam yazarım.Zipzip-
Supersin canimSelam. sporumu yaptım.50 dk. Bisiklet çevirdim.
Tamam canım o zamana düşünelim kaptanlarlada konusurumValla ben şahsen diger gruplarla yapmayi isterim. Grup ici birbirimizi gazlamak güzel oluyor. Hatta 1 ocak cuma başlarsak o hafta yılbaşı şişkinliğimizi atariz inşallah.
Bir ara resim paylaşırım cogu kisi gormustur beniHahahahah kaptancım hiç yaşlanmayacaksın desene sen
Hosgeldin canim yenidenCanım kaptanımm ve kaptan yardımcımmesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)
Psikolojk ve fiziksel olarak hala çok iyi değilim.Kalbimde geçmeyen bir yanma hissi,ellerde titreme,tuhaf bir heyecan hali vs mevcut.Dün kan verdim sağlık ocağına, problem tiroddeymiş.Ben haşimato tiroidi hastasıyım zaten ve ilaç içiyorum normalde de.Ama sanırım kilo verdiğim için ilacın dozajı fazla geliyor artık.Normalin 2 katı hızlı cıktı sonuçlarım. Dozaj ayarlaması için haftasonu kendi endokrin doktoruma gideceğim.
Başta aşırı iştah kaybı yaşıordum (büyük ihtimal psikolojik).Ama iki üç gündür acayip yiyorum.Galiba (kesin) kilo bile aldım.Yarın itibaren iyi kötü menülerimi paylaşacağım. Fiziksel olarak iyi hissedince spora da başlayacağım.Artık buralardayım yani kısmetse
Canim baska bir sey olmamasina cok sevindim. Zaten şikayetlerin bu dediğine cok yakindi.dr.un Dozunu azalttinmi hepsi gecer zaten insallah. Bende cok yaşadım. Kendine belli bir zaman verme yarindan itiberen menulerini paylas bizdende uzaklasma .Canım kaptanımm ve kaptan yardımcımmesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)
Psikolojk ve fiziksel olarak hala çok iyi değilim.Kalbimde geçmeyen bir yanma hissi,ellerde titreme,tuhaf bir heyecan hali vs mevcut.Dün kan verdim sağlık ocağına, problem tiroddeymiş.Ben haşimato tiroidi hastasıyım zaten ve ilaç içiyorum normalde de.Ama sanırım kilo verdiğim için ilacın dozajı fazla geliyor artık.Normalin 2 katı hızlı cıktı sonuçlarım. Dozaj ayarlaması için haftasonu kendi endokrin doktoruma gideceğim.
Başta aşırı iştah kaybı yaşıordum (büyük ihtimal psikolojik).Ama iki üç gündür acayip yiyorum.Galiba (kesin) kilo bile aldım.Yarın itibaren iyi kötü menülerimi paylaşacağım. Fiziksel olarak iyi hissedince spora da başlayacağım.Artık buralardayım yani kısmetse
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzene girer durumun. Kendi doktoruna gidecek olman çok daha iyi.Canım kaptanımm ve kaptan yardımcımmesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)
Tamam canim haberler sende artik... isterizzz isteriizzz fotolara çok açığızzzzzzSupersin canim
Tamam canım o zamana düşünelim kaptanlarlada konusurum
Bir ara resim paylaşırım cogu kisi gormustur beni
Yaslaniyorum da genetik etkiler diyelim
Hosgeldin canim yeniden
Hoşgeldin canım insallah hemencecik düzelirsinCanım kaptanımm ve kaptan yardımcımmesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)
Hoşbulduk kaptanımSupersin canim
Tamam canım o zamana düşünelim kaptanlarlada konusurum
Bir ara resim paylaşırım cogu kisi gormustur beni
Yaslaniyorum da genetik etkiler diyelim
Hosgeldin canim yeniden
Çok teşekkürler canım.Aynen iştahsızım die annem neler yapmadı yaf ve kilo bile aldım muhtemelen.İşyerindeki ablam cumadan bu yana yanakların şişmiş gene dedi lolCanim baska bir sey olmamasina cok sevindim. Zaten şikayetlerin bu dediğine cok yakindi.dr.un Dozunu azalttinmi hepsi gecer zaten insallah. Bende cok yaşadım. Kendine belli bir zaman verme yarindan itiberen menulerini paylas bizdende uzaklasma .
benim gibi sende kilo almaya cok daha fazla musaitsin cunku malesef
Çok sağol canım❤ aynen kendi doktoruma gideceğime cok mutluyum ben de,pandemiden dolayı denk gelemezsem die korkmustum.Yıllar önce de dozajı o ayarlamıştı,bakalım iyi olucam ınşallahÇok geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzene girer durumun. Kendi doktoruna gidecek olman çok daha iyi.
Hoşbulduk canımm,inşallah teşekkür ederimHoşgeldin canım insallah hemencecik düzelirsin❤❤❤
Valla benimki az yemz bi oturuşta 1 ekmk yerAyyy benimkide öyle gunde 10 öğün yiyo nerdeyse. ama hep az az yer. Mesela aksam yemegi biz çocuklarımla erken yiyoruz bazen eşim işten gelince yiyecekya yemeği çocuğa ayırır gibi ayırırım ona. Ayırırken utaniom yemesin der gibinapiyim gitmiyo diyo. Ama arkasina yatana kadar o agzi hic bos durmaz ne yese gram gram yer çeşit çeşit yer.
Allah razı olsun canım cok teşekkür ederimAllah hakkında hayırlısını versin canim. Elbette olmasi gereken yaş, evlilik şekli,usüller var hepside yararli bunlarin. Ama hic bir evliliğin ve evlenme seklinin kesin garantisi yok. Sen sadece sonuca ve elindekilere bak canim pırlantan olmuş kac tane allah sana bağışlasın hepsinide
Haklısın canım öyle yapıyorum zatenNasibi bildin mi geçmişe takılmalar azalır canım geleceğine odaklan sadece birde tabiiiiı bizlereeeeeee
Musait olunca paylasirim canim ❤Tamam canim haberler sende artik... isterizzz isteriizzz fotolara çok açığızzzzzz
Afiyet olsun canım su icmissin ama :))Temiz çatal kaşık menümle geldim bugün yine canlar
Su orucu yaptım bugün
Spor yok
Cok yormuşsun kendini eline saglik canim3 saat temizlik yaptım, Cook yoruldum.
Afiyet olsun canım aksam yemegin az olmus yanina yogurt ya da salata ekleseydinMenüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 ks lor
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates biber
1 dilim ekmek
2 br cay
Aksam
Yarım kase kereviz sapı yemeği ( sevmedim)
3 ks peynirli makarma
1 cennet hurmasi
3 lt su
21000 adım 630 puan
Zipzip-
Kerevize güvendim odanuda yiyemedimAfiyet olsun canım aksam yemegin az olmus yanina yogurt ya da salata ekleseydin
Afiyet olsun canım.Akşam yemeğini ben de az buldum.Kerevizi beğenmeyince öyle olmuş sanırım,salata falan eklesen iyi olabilirmiş sanki.Menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 ks lor
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates biber
1 dilim ekmek
2 br cay
Aksam
Yarım kase kereviz sapı yemeği ( sevmedim)
3 ks peynirli makarma
1 cennet hurmasi
3 lt su
21000 adım 630 puan
Zipzip-
Tamam canimKerevize güvendim odanuda yiyemedim
Bir hurma yedim tartiya da az kaldı daha iyi oldu ac hissetmiyorum
Yok beraber yemedik tabi ki 5 de yemek yedik 6 gibi de 1 hurma yedim yemek faslı bitti form çayı ve su içmeye devamAfiyet olsun canım.Akşam yemeğini ben de az buldum.Kerevizi beğenmeyince öyle olmuş sanırım,salata falan eklesen iyi olabilirmiş sanki.
Cennet hurmasını da yemekle birlikte mi yedin? Meyveyi yemekle beraber yiyince midede mayalanma yapıor o da şişkinlik yapıor. Ara öğün olarak açken yersek daha faydalı.
Sporun efsane maşallah. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?