Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok gecmis olsun. Herkes güzel tavsiyelerde bulunmus benim ilk basvurum altarnatif tıp 2. Başvurum dr.a gitmektir hep muhakkak uygula onlari canim. Bende elma sirkesini tek gecerim bogaza harika geliyor az acıtır ama iyi gelir
Sağol canım. Organik elma sirkem var. Hemen yaparım.

Amann sorma pestil tahin pekmez cerezin fazlasi cok aldiriyo hakkat. Boğaza iyi geliyosa die desim. Hastalikta içilir sadece o zaman.
Ne güzel moral oldu mesajın tesekkür ederim
Ne mutlu o zaman bana canım her harfimde cok ciddiydim ama bilesin
Yeşil olmuşsun
Ayyy sorma ben kırmızı zannediyordum altta yazı çıkmayınca anladım. hele bide büyütte baksana ucu resmen resmi olarak gercekten yemyeşil insan cok mutlu oluyor. Ödüller icin teşekkür ederim efemnm
Bugün güzelce giyindim aynaya bakınca mutlu oldum elbiseler daha çok yakıştı sanki 10 kilo vermiş gibi hissettim yürüyüşün etkisi
Aynen öyle canim yürüyüşün etkisiiiiiiii harikasın sen yeterki aynen devam et
Benim korkumda tartı günü wc çıkamamak adım süper
Offff o bendede var. Uyanınca sabah yatakta sırt üstü 10..15 d neyse işte biraz yatıyorum bacaklarım dik bükük bir şekilde sanırım benim saftirik bağırsağım wc oturmuş bekleme yaptığımı zannediyor ve çalışıyor sonra wcye gidiyorum. Bu her sabah böyle oluyor diemem troit hastalari kabiz olur cok. Ama bir gün işlemese diger gun işliyor masallah bu yöntemim kensi kesfim denersen
Soylemesem olmaz mi
Anlayan anladıııı cıss o cıssss

O kadar çok salata yemişim ki akşam yiyesim gelmedi

Sağol canım. Organik elma sirkem var. Hemen yaparım.
2/3 yemek kaşığı iç uzerine su yada baska bir sey icme canim bir süre. madem doğalmış cok daha iyi. Dogal olmasa 3 fazlaydi miden açısından . Şifa olsun

Kuzular bnm kafam çok iyi diil bugünlerde, pandemi.. Evde olmak.. Evden ders anlatmak... Bi insan ile 2 kahve içmemek... Spora gitmemek.... Makyaj saç yapamamak... Oje bile sürememek... Açık hava.... 22 kasımdan beri anne baba özlemi... Babamın covid oluşu, sonra kayınvalidemin oluşu... Kayınvalidemi hayatımda görmediğim kadar kötü görüşüm... Birine Sarılamamak... Çocuklar ile Aktivite sizlik.... Öyle işte...

Bu resimlerden ilki 6 Aralık, 2. İse az önce çekildi... Regl olcam ve halen yeme düzenimi oturtmadım, sabah pek bir şey yiyemiyorum sonra çok acıkıyorum.. Eskiden öyle değildi... Bi düzene sokucam ama kendime size söz

Demem o ki iyi ki varsınızçok giremiyorum ama sizin beni denetlediğinizi desteklediğiniz bilmek bana iyi geliyor
İyi Spor doğru Spor herşeydir kızlar ha zayıflamayabilirsiniz ama fit görünümlü tontik de olabilirsiniz ki o da bir şeydir

Bende boyun filan görünmeyince anladım
Azmettin başardın
Nestle optifast mi ne öyle birsey
Sağol canım
2/3 yemek kaşığı iç uzerine su yada baska bir sey icme canim bir süre. madem doğalmış cok daha iyi. Dogal olmasa 3 fazlaydi miden açısından . Şifa olsun
Kız fazla değil mi mideyi delmez mı?
Asit sonuçta fermente ürün .
Alternatif tıp da fazlası zarar sonuçta vücuda.
1 tatlı kaşığı en fazla 1 yemek kaşığı suya katılıp bence olabilir
Reflü gastrit Allah korusun mide rahatsızlığı da büyük sıkıntı..
Sağlık bulacaz diye sağlıktan olmayalım

Hosgeldin canim
Insallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

Bu arada kizlar sabah kalkarım wc ye çıktım çıktım çıkmadım 1 kaşık zeytinyağımı içer wc bekler 12 ye kadar olan bildirim saati hakkimi kullanırım bunuda sizde yapın die fikir olarak sizede yazarım
Elalemin grubu bizi 7 ye kadar bekletti nolmuş evdeyim nasılsa hıh
Ama wc ye hemen cikarsam eksimide beğenirsem Ceker foto kaptanada yollar geçerim bugunki surpriz regl bana bunu yaptırıyo inanin benim suçum yok
Bildirim saatimiz 12 ye kadar demi en son çokta şey yapmayimda ben yine eminde oluyum

Yatmadan iç istersen .
Yada gece wc çıkarsan iç 1 saat hiç bir şey yiyip içme.
Pamuk gibi olur.
Ben iki gündür acaip faydasını gördüm Maşallah

Çok şükür canim hepimiz basardık başarıyoruz başaracağız canim
Dogal olunca hafif oluyo ben 2 kasik rahatlikla iciyorum canim. Hatta suya koymuyorum etkisini azaltiyo die. Ama reflü gastrit varsa aman dikkat tabi saglam mideye benim dediğim aman aman allah korusun. Yine kendi durumunu kendi bilir herkes

Kaç kilo verdin Beste?
Kaç ay oldu birde?
Azimlisin maşallah
Denp Cordelia sen ivme kazanip Hatice'nin rakipleri olacak gibi hissediyorum

Ayyy aklima geldide tartıda fazla getirmezmi ne dion.
75 kalori 1 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı .
Kabızlık varsa bence iç yat.
Ya da uyanınca iç 1 saat bişey alma ağzına.

Bir saat sonra baktın değişiklik yok çeyrek bardak ılık su iç.

Sonra 30 dk spor yap.

İf devam ediyor mu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…