Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni tebrik etmeyi unuttun aşk olsun ,

slm kizlar.benim tartim facia.
bu hafta hep misafirim.vardi.yatili misafirlerim bitince esim kendi ailesini de aksamlari yemeklere cagirdi.en gair yemekler.icli köfte ve çesi çeist seyler isteyip durdu.bi hafta full mutfakta gecti benim icin.yememe de dikkat etmedim hal boyle olunca.
gecen hafta 76.5
bu hafta 78.3
fark +1800 gr.
yüzde 2.352

Çok teşekkür ediyorum canım

Dikkat etmeyince artilar geliyor ne yazik ki

Maşallah canim

Canım bugünden itibaren sıfır kaçamak sıfır diyet dışı yiyecek olmalı yoksa 3-5 kilo alıp eski halini bile arama

Canım bağırsağın beyni olduğu söyleniyor. Üstüne düşme, wcye gittiğinde WC çeşmesini mutlaka çok az aç. Sesi bağırsakları olumlu etkiler. Büyük oğlum da cahilliğin ve titizliğin etkisiyle hem ona hem kendime cehennemi yaşattım. Çocuk 2 ay kakasını bezine yaptı. Sonra kendimi de onu da rahat bıraktım. 3 tane lazımlık almıştım farklı farklı düşün.Önce konuştum. Bunun normal bir durum olduğunu falan anlattım. Bir hafta falan ara verdim Sonra tuwalet oyunu oynamaya başladık kluzetin kapağı kapalıyken üstüne oturuyor kaka yapar gibi ıkınma oyunu oynuyodum. .Oda lazımlığında beni taklit ediyordu. 2. Oğlumda daha bilinçli olduğum ve önünde rol modeli abisi olduğu için bunların hiçbirini yaşamadım. Darısı 3.ye baharda bizimde WC eğitimine ufak ufak başlamamız gerekiyor. Bu arada benim kuzular 12, 8 ve 23 aylık. Canım bir de ödül kullanmazsanız ( bu benim naçizane şahsi düşüncem sen daha iyisini bilirsin çünkü o kuzunun annesi onu en iyi tanıyan sensin) sanki daha iyi olur. Çocuklar sandığımızdan çok daha zeki ve algıları yüksek bunu kullanabilir.. Çok uzattım farkındayım ama yazıyı görünce kendi tramwamı hatırladım...

Günaydin
Geçen hafta :86.25
Bu hafta : 85.65
Fark : -600
Tebrikler

Geçen hafta 103
Bu hafta 101.7
Fark 1.300

Yüzde 1,25
Wc yede çıkamadım daha
Tebrikler
Günaydın kızlar.
Geçen cuma 87.8 kg.
Güncel 86.7 kg. 25/12,/2020
Fark: -1100 Gr.
Yüzde: 1.252
Tebrikler
Eki Görüntüle 2747339 @Zipzip- günaydınnn
Korkmama ragmen (_)geldimm
Geçen hafta = 86
Bu hafta. = 85.2
Giden. = 800 gr
Tebrikler
Eki Görüntüle 2747374
Gecen hafta 76
Pazartesi 76.100
Bugun 75.700
-300
Reglimin 5.günü onun etkisi varmıdr hala bilemiyorum dikkat ettim elimden geleni yaptım umarım pazartesi daha iyi cıkarım
Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Kızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Tebrikler
Bence 700 gram az degil canim ayrica sen elinden geleni yap vücut şaşıracaktir
Acik havada yuruyus cok etkili keske bende surekli yuruyus yapabilsem
Canım kaptanım , kaptanım canımmmmmm
Geç oldu ama geldim
Geçen hafta 57.3
Bugün 56.7
Fark -600
Yüzde 1.047Eki Görüntüle 2747451
Tebrikler
Zipzip- ayyy kaptancim pazara gittim geldim o yüzden gec oldu

Geçen hafta 62.8
Bugün 62.2
Fark eksi 600
Ödem beni ele geçirdi(
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canım , ben eminim
Geçen cuma 63.8
Bugün 62.8

Fark 1 kilo
Yüzde %1.568 galiba
Zipzip-
Eki Görüntüle 2747473
Tebrikler

Günaydın fıstık ezmesi aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…