Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma = 70.2
Bu cuma = 68.9
Fark = -1.300
Yüzde = 1,851
Kaptanim çok özür dilerim beklettim haliyle bu saate kadar orda durunca birseyler atıştırdım tok karnina bu kadar oldu anca geldik eve Allahtan doktorumuz sonuçlara bekletmedide daha fazla durmadık hastanede
zipzipzip

Eklentiler

• 20201225_094207.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
Eksin cok guzel tebrik ederim canım daha vaktimiz vardi sorun olmadi

Sonuclariniz iyi cikmistir insallah canim
Eki Görüntüle 2747478
Merhaba kızlar
Geçen cuma 83.2 kg
Bu cuma 83 kg
Fark 200 Gr
Yuzde 0.24 Zipzip-
Kilo veren arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsiniz canım takımım
Ekside olman guzel canim

Eksin cok guzel tebrik ederim canım daha vaktimiz vardi sorun olmadi

Sonuclariniz iyi cikmistir insallah canim

Ekside olman guzel canim
Saol Kaptanim ah saat 3 dört gözle bekliyorum inş böbrek fonksiyonları normal çıkar bu virüste hastanede yatmak çok sıkıntı

Tebrik ederim canım seni..
Valla Takımın sorumluluğu var o yüzden burda yol aldım ben de...
Dün yolda çocuklara en sevdiğim puhacadan elmalı kurabiyeden yedirdim normalde onlar 2 yerse ben 3 yerdim sadece kokladım
Arkasından mazot almak için durduk eşim çikolata almış ben yok dedim yemeyeceğim normalde eşime yolda giderken trip atan bir insanim dursana bir şey alsana diye...

Seni bugün mezun edeceğiz galiba Çok tebrik ederim canım

Tebrik ediyorum iradeni canim

Benim duraklama olunca geçen hafta sonuna Bi şaşırttım bünyeyi abartmadan ayva tatlısı ve sütlaç la, Lahmacun la, sonra yürüyüşe boosted te ekleyince bu hafta güzel gitti şaşırtmak işe yaradı şükür.
Birde ben bu hafta kahvaltı sonrası hemen 1 ince dilim greyfurt yedim hep menülere yazmamışım galiba unutmuşum galiba, onunda etkisi oldu diye düşünüyorum,

Canım bu hafta geçti haftaya senden de iyi bir performans bekliyorum
İnşallah canım emin ol önümüzdeki hafta çok iyi olacak hem kendime söz verdim hemde sana sözüm olsun kaçamk falan yok şimdi kahvemi içtim spora başlıycam

Ben de onu diyecektim kaptanım
Ben bugün mezun olayım bana bu kilo yeter..
Ben artık korumaya geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…