Dedim ben ama rahatsizlik vermedi diyo aslinda gaz ve sislik yapan sebzelerdendirArada olur canim belki dun yedigin lahanada etkilemis olabilir
Eksin cok guzel tebrik ederim canım daha vaktimiz vardi sorun olmadiGeçen cuma = 70.2
Bu cuma = 68.9
Fark = -1.300
Yüzde = 1,851
Kaptanim çok özür dilerim beklettim haliyle bu saate kadar orda durunca birseyler atıştırdım tok karnina bu kadar oldu anca geldik eve Allahtan doktorumuz sonuçlara bekletmedide daha fazla durmadık hastanede
zipzipzip
Ekside olman guzel canimEki Görüntüle 2747478
Merhaba kızlar
Geçen cuma 83.2 kg
Bu cuma 83 kg
Fark 200 Gr
Yuzde 0.24Zipzip-
Kilo veren arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsiniz canım takımım
Saol Kaptanim ah saat 3 dört gözle bekliyorum inş böbrek fonksiyonları normal çıkar bu virüste hastanede yatmak çok sıkıntıEksin cok guzel tebrik ederim canım daha vaktimiz vardi sorun olmadi
Sonuclariniz iyi cikmistir insallah canim
Ekside olman guzel canim
Tebrik ederim canımmKızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Tebrik ederim canım seni..Teşekkür ederim canım, gerçekten çaba sarfediyorum. Örneğin, çocuklara köftenin yanına patates kızartıyorum. Boğazına düşkün biri olarak asla dayanamaz ağzıma atıp dururdum patatesleri kızartırken bileşimdi asla yemiyorum. ASLInda nefsi terbiye için de muhteşem bir takımdayım. Çok mutluyum.
Geçmiş olsun canımSaol Kaptanim ah saat 3 dört gözle bekliyorum inş böbrek fonksiyonları normal çıkar bu virüste hastanede yatmak çok sıkıntı
Geçmiş olsun canımSaol Kaptanim ah saat 3 dört gözle bekliyorum inş böbrek fonksiyonları normal çıkar bu virüste hastanede yatmak çok sıkıntı
Yüzde hesaplamadim canim ama 1.1 kilo verdim op beniBu haftaki performansı ni hiç bırakma
Vücut alışıp hızlanacak.
Haftaya yüzde 1 bile görecek olacağını umuyorum
Yüzden kaç canım gözümden kaçmış olabilir?
1.2 üstü ise gel opem seni
Seni bugün mezun edeceğiz galibaTebrik ederim canım seni..
Valla Takımın sorumluluğu var o yüzden burda yol aldım ben de...
Dün yolda çocuklara en sevdiğim puhacadan elmalı kurabiyeden yedirdim normalde onlar 2 yerse ben 3 yerdim sadece kokladım
Arkasından mazot almak için durduk eşim çikolata almış ben yok dedim yemeyeceğim normalde eşime yolda giderken trip atan bir insanim dursana bir şey alsana diye...
Tebrik ediyorum iradeni canimTebrik ederim canım seni..
Valla Takımın sorumluluğu var o yüzden burda yol aldım ben de...
Dün yolda çocuklara en sevdiğim puhacadan elmalı kurabiyeden yedirdim normalde onlar 2 yerse ben 3 yerdim sadece kokladım
Arkasından mazot almak için durduk eşim çikolata almış ben yok dedim yemeyeceğim normalde eşime yolda giderken trip atan bir insanim dursana bir şey alsana diye...
Canım bu hafta geçti haftaya senden de iyi bir performans bekliyorumTebrik ederim canımm
Tesekur ederim canımGeçmiş olsun canım
Tesekur ederim canımGeçmiş olsun canım
Benim duraklama olunca geçen hafta sonuna Bi şaşırttım bünyeyi abartmadan ayva tatlısı ve sütlaç la, Lahmacun la, sonra yürüyüşe boosted te ekleyince bu hafta güzel gitti şaşırtmak işe yaradı şükür.Kızlar tebrikler
Muntazam diyet ve spor başarı kaçınılmaz oluyor
Takımda olmanın hakkını verdiğiniz için ayriyeten tebrik ederim
Hepinizin yüzdesi 1.2 civarı haftalık hedef için harika bir sonuç
Kendinizle gurur duyun
Aynen canım çok sağolVuu
Geçen hafta sabit gelince nasıl kırmış sin bak zincirini
Haftaya da aynı performansı yakala hiç bırakma
Sakın kilo verdim diye kaçamak yapma.
Artık 59 görme zamanın geldi
İnşallah canım emin ol önümüzdeki hafta çok iyi olacak hem kendime söz verdim hemde sana sözüm olsunCanım bu hafta geçti haftaya senden de iyi bir performans bekliyorum
Ekside olman guzel canim ama gecen haftadaki artilar gitmis sadece direnc kilon mu acabaKilo bildirimi
Geçen Hafta = 72.6
Güncel = 72.3
Fark = 0.3
Yüzde = 0.413
Ben de onu diyecektim kaptanımEksin çok guzel canim tebrik ederim mezun edelim mi bugun
Suyun az kaldığını söylüyorsun canim ama neden icmiyorsun
Gunaydin canım ❤
Haftaya guzel eksiler bekliyoruz
Reglin etkisidir canim
Fotograf paylaşmayı unutma bildirimini alamam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?