Canım bu hafta uyarı vermeyeceğiz duyuruyu hafta ortası yayınladığım için ama haftaya güzel bir performans bekliyorum sendenKizlar ve kaptanimZipzip-
Pazartesi arti 1 dim
Ama şükür indi yalniz cok az bi artim var
Regl bekliyorum insallah onun ödemidir
Sağlıklı karbonhidrat disinda karbon almadim
Sadece suyum baya az kaldi o da etkili diye düşünüyorum
Spor yapayim diyorum ama özel gereksinimli bi oglum var biliyosunuz
Asla beni birakmiyor ağlayıp duruyor
Uyuyunca da yemek ev toplama birden geciyor zaman
Yürüyüşlerin olmaması bence seni olumsuz etkiledi canım bu hafta birde Leslie ile dener misin?Gecen cuma 66.2
Bu cuma 66.4
Fark:+200
(Reglin 3.gunundeyim dun +1 kilodaydim
Bir ileri 2 geri gidiyorum hayırlısı artık 67 sanirim direnc kilom benim ondan sonra cok zorlamaya basladim)
Zipzip-
Aynı şey benim de başıma geldi eski üye olduğum haldeKotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin
Evet verdigi cevaplar hoş olmamış ama senin cevaplarında biraz sert olmamış mı canım üzgünümCanım insanlık hali unutmuş olabilir ama en ufak birşeyde ben gidiyorum nedir yaniverdiği cevaplar da hoş değil uzamasının nedeni kendisi
Tamam canimCanım bu hafta uyarı vermeyeceğiz duyuruyu hafta ortası yayınladığım için ama haftaya güzel bir performans bekliyorum sendenlistede olduğun için yediğin içtiğin herşey çok önemli lütfen haftaya çok güzel bir sonuçla gel
Çarşambanın gelişi perşembeden belli oluyor galibaMaşallah kizlar cok guzel artilar var
Elinden geleni yapmalari gerekiyo bazi arkadaslar disinda kimse kusura bakmasin listedeki yerlerinin önemini anlamis degillerÇarşambanın gelişi perşembeden belli oluyor galiba
Eksin çok guzel canim tebrik ederim mezun edelim mi bugun
Suyun az kaldığını söylüyorsun canim ama neden icmiyorsunKizlar ve kaptanimZipzip-
Pazartesi arti 1 dim
Ama şükür indi yalniz cok az bi artim var
Regl bekliyorum insallah onun ödemidir
Sağlıklı karbonhidrat disinda karbon almadim
Sadece suyum baya az kaldi o da etkili diye düşünüyorum
Spor yapayim diyorum ama özel gereksinimli bi oglum var biliyosunuz
Asla beni birakmiyor ağlayıp duruyor
Uyuyunca da yemek ev toplama birden geciyor zaman
Gunaydin canım ❤Günaydın
Çok güzel eksiler var birazdan trtılcam inşallah bendede olur
Haftaya guzel eksiler bekliyoruz
Reglin etkisidir canimGecen cuma 66.2
Bu cuma 66.4
Fark:+200
(Reglin 3.gunundeyim dun +1 kilodaydim
Bir ileri 2 geri gidiyorum hayırlısı artık 67 sanirim direnc kilom benim ondan sonra cok zorlamaya basladim)
Zipzip-
Kaptanim vücut istemeyince unutuyorumEksin çok guzel canim tebrik ederim mezun edelim mi bugun
Suyun az kaldığını söylüyorsun canim ama neden icmiyorsun
Gunaydin canım ❤
Haftaya guzel eksiler bekliyoruz
Reglin etkisidir canim
Fotograf paylaşmayı unutma bildirimini alamam yoksa
Senin kilondaki bir kisi enaz 2bucuk litre su icmesi gerekiyo yoksa sen kilo veremezsin gramlarla gidersinKaptanim vücut istemeyince unutuyorum
Aslinda gözümün önüne doldurup koyuyorum 1 litrelik ama o bitince ha simdi ha sonra bi bakiyorum yatma saati gelmis 1 bardak daha içip yatıyorum
Ne yazık ki oyle oluyorSenin kilondaki bir kisi enaz 2bucuk litre su icmesi gerekiyo yoksa sen kilo veremezsin gramlarla gidersin
Bayadan beri dikkat etmiyosun yeri geliyo menu paylasmiyosun suyun hayatindaki onemini bilmen gerekiyo canimNe yazık ki oyle oluyor
Bir de hatirlatma deniycem bu hafta canim
600 gram eksisin cok guzel eksin haftaya daha guzel olurZipzip- ayyy kaptancim pazara gittim geldim o yüzden gec oldu
Geçen hafta 62.8
Bugün 62.2
Fark eksi 600
Ödem beni ele geçirdi(
Geçen hafta 103
Bu hafta 101.7
Fark 1.300
Yüzde 1,25
Wc yede çıkamadım daha
Günaydın kızlar.
Geçen cuma 87.8 kg.
Güncel 86.7 kg. 25/12,/2020
Fark: -1100 Gr.
Yüzde: 1.252
Kızlar tebriklerKilo bildirimim
Basküle 4 defa çıktım indim yanlışmış diye
Haftaya cumaya kadar 600 gr verirsem hedefime ulaşıyorum çok şükür, inanamıyorum
Geçen cuma : 61. 8
Bu gün : 60.6
Fark : 1.200
Yüzde : 1,94
Canım içe içe de alışırsınSu icin hatirlatma kurayim diyorum
şöyle saat basi çalan sekilde bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?