Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bu hafta uyarı vermeyeceğiz duyuruyu hafta ortası yayınladığım için ama haftaya güzel bir performans bekliyorum senden listede olduğun için yediğin içtiğin herşey çok önemli lütfen haftaya çok güzel bir sonuçla gel

Gecen cuma 66.2
Bu cuma 66.4
Fark:+200
(Reglin 3.gunundeyim dun +1 kilodaydim
Bir ileri 2 geri gidiyorum hayırlısı artık 67 sanirim direnc kilom benim ondan sonra cok zorlamaya basladim)
Zipzip-
Yürüyüşlerin olmaması bence seni olumsuz etkiledi canım bu hafta birde Leslie ile dener misin?

Kotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin
Aynı şey benim de başıma geldi eski üye olduğum halde birşey olmaz ki bir hafta gecikmeyle devam ettim

Canım insanlık hali unutmuş olabilir ama en ufak birşeyde ben gidiyorum nedir yani verdiği cevaplar da hoş değil uzamasının nedeni kendisi
Evet verdigi cevaplar hoş olmamış ama senin cevaplarında biraz sert olmamış mı canım üzgünüm

Tamam canim
Disiplin olmazsa olmaz zaten
Ben de biseyleri degistirmeye başlıycam

Geç oldu ama geldim
Geçen hafta 57.3
Bugün 56.7
Fark -600
Yüzde 1.047Eki Görüntüle 2747451
Eksin çok guzel canim tebrik ederim mezun edelim mi bugun
Suyun az kaldığını söylüyorsun canim ama neden icmiyorsun
Günaydın
Çok güzel eksiler var birazdan trtılcam inşallah bendede olur
Gunaydin canım ❤
Haftaya guzel eksiler bekliyoruz
Gecen cuma 66.2
Bu cuma 66.4
Fark:+200
(Reglin 3.gunundeyim dun +1 kilodaydim
Bir ileri 2 geri gidiyorum hayırlısı artık 67 sanirim direnc kilom benim ondan sonra cok zorlamaya basladim)
Zipzip-
Reglin etkisidir canim
Fotograf paylaşmayı unutma bildirimini alamam yoksa

Kaptanim vücut istemeyince unutuyorum
Aslinda gözümün önüne doldurup koyuyorum 1 litrelik ama o bitince ha simdi ha sonra bi bakiyorum yatma saati gelmis 1 bardak daha içip yatıyorum

Kaptanim vücut istemeyince unutuyorum
Aslinda gözümün önüne doldurup koyuyorum 1 litrelik ama o bitince ha simdi ha sonra bi bakiyorum yatma saati gelmis 1 bardak daha içip yatıyorum
Senin kilondaki bir kisi enaz 2bucuk litre su icmesi gerekiyo yoksa sen kilo veremezsin gramlarla gidersin

Geçen hafta 103
Bu hafta 101.7
Fark 1.300

Yüzde 1,25
Wc yede çıkamadım daha

Günaydın kızlar.
Geçen cuma 87.8 kg.
Güncel 86.7 kg. 25/12,/2020
Fark: -1100 Gr.
Yüzde: 1.252

Kızlar tebrikler
Muntazam diyet ve spor başarı kaçınılmaz oluyor
Takımda olmanın hakkını verdiğiniz için ayriyeten tebrik ederim

Hepinizin yüzdesi 1.2 civarı haftalık hedef için harika bir sonuç
Kendinizle gurur duyun

Su icin hatirlatma kurayim diyorum
şöyle saat basi çalan sekilde bakalim
Canım içe içe de alışırsın
Bende kolay kolah su içmezdim 1litre olmazdı günde zaten wc ye bile bi sabah bi yatarken girerdim
Şimdi sabah ve gece sirleli su ve üzerine su derken 1litreyi öyle içiyorhm aralardada bardak küçük diye 2bardak içiyorum
Alışınca insanın canı su istiyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…