Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım umarım en güzeli olsun sizin için

Canım yeni sipariş verdin nasılsa iptal edebilirsin istersen içine sinmezse nette şikayetler çok yardımcı oluyor bu konuda
Baktım bende şimdi yorumlara bakıyorum kötü yorumda iyi yorumda var ama içinde bilemedim iptal ederim canım olmasa
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporunda güzel
Güzel menü canım,afiyet olsun.Sabah,öğle ekmek yememişsin zaten,akşamki çeyrek ekmeğin zararı olmaz.
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim aksam salata ve yogurt ekleyebilirdin
Ayran ictim yogurt yerine kaptanım salata ben direk çeyreğin icine katip yedim ondan unutmuşum yazmayı
Şu kıçımı kaldirsamda sporumu yapsam artik
Şu kıçını kaldırıp yaptınmı sporunu kız
17 dakika kala sonuclar belli oldu

Bu hafta ucuncuyuz kizlar emek veren herkesi tebrik ediyorum

Afiyet olsun canım menü güzel bence bugün cuma
Teşekkür ederim canım

İnşallah kilo bile %10 etkili dedi doktorum da ondan önce kendi sağlıklı kilomu hedefledim ortamda bahara kadar düzelirse kısmetse ne bileyim Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki

Papatyam seni 2020 de mezun edelim kaçamak yapmasan mı
Yaptım bilee malesef
Ama yarından itibaren yine spora asılmayı düşünüyorum, kaçamak yapmam artık, inşallah 6 lı rakamları bırakırım bu hafta da cumaya 5 li rakamla mezun olurum inşallah,
5 gün sonra da regl bekliyorum Bi yandan görücez artık nasıl olcak sonuç

Ne güzel sevindim canım hemşerim yapabülürüz bence

Zeynolin44 sende Malatyalı mısın yoksa eşim Malatya lı bu arada rakip el aramda -300 olması iyiymiş fazla verme bu hafta sana benden içli köfte

Gel cnm gel bekliyorum seni 60 ta

Yaparsın sen papatyam

En azından ilk 3 teymişiz buda bişii, kilolar gitsin de belki sonraki hafta 1.lik gelir kimbilir
Her üye yüzde 1 ile gelse her hafta 1.oluruz.
Kastamonu sevdiğim için seni de pek sevdim zaar boğa cim
Hatta emekli olunca oraya deniz kenarı abana tarafına filan inebolu ya filan yerlessek mı diye az düşünmedim değil yani
Eşim duymasın bunu
Bakalım aklımda 59 a inmek var ama bakalım artık, korumada 60 I geçmeyeyimde başka bişii ide gözüm yok şimdilik
70 üstü kilolar için 68 psikolojik sınır.
Seninki de bence 58 olmalı
60 olunca 61.62 can sıkar
58 olsan 59 ödem sonra in çık her hafta benim gibi
Kiz iddiam yok da
Felicio Bildirim yapmadi
N Nidsalii bildirim yapmadi

Ee ilk sira bana kaldi

Yalniz kaptan ve yardimcilari olarak cok fitiz
Eee başta türlü nasıl örnek olacak takıma
En fit 3 kaptan 52.53.56 kilo
Kargoya verilmedi işe iade et.
Benimki 6 gün gidiyor şarjı .
Hem saat hem ayakkabiya filan bağlanıyor.
Koşu için özel.
Fiyatı da uygun.
3 ay filan oldu şükur memnunum

İnşallah kilo bile %10 etkili dedi doktorum da ondan önce kendi sağlıklı kilomu hedefledim ortamda bahara kadar düzelirse kısmetse ne bileyim Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki
Evet ya her bir şeye engel bu kilo. En iyisi kurtulmak. Aminnn canım inşaallah.

Ben bugün dışarıdaydım yine..
Şuan 12 bin küsürde adımım, şimdi boosted yapıcam cuma niyetine kaçamağı mı eritmem lazım
Aaa acelen ne canim zaten ilk 3 tesin 1 kacamak nedirki hic mi birşey yemeyecen ayol boosted kilo aldiriyomuş gizli bilgi ama bu bi tek ben öğrendim yatta bi film aç bir dahami gelecen dunyaya
Papatyam seni 2020 de mezun edelim kaçamak yapmasan mı
Ficio rahat birak kızı tamam mı o benim avım

Zeynolin44 sende Malatyalı mısın yoksa eşim Malatya lı bu arada rakip el aramda -300 olması iyiymiş fazla verme bu hafta sana benden içli köfte
Evet canım malatyalıyım aslen
Neresinden esin
Kismet bakalım umarım hepimiz iyi veririz

Hayırlısı 8lerde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…