Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her hafta guncellemeyi düşünüyorum yaptigim listeyi
Kaptanım bi önerim olcak takım içinde her hafta yğzdeler yarışsın 1. 2. 3. Diye paylaşalım sonuncuya ceza da N Nidsalii ye yardım olsun spor puanlarını tutsun listeyi en son N Nidsalii ye atar oda kendininkiyle kontrol eder paylaşır hem yardım olur

Canım yerleşik kilo diye birşey yoktur olmadı başka liste denersin herkesin kilo verim hızı aynı değildir hergün şekersiz 1 Türk kahvesi spordan yarım saat önce iç canım 3 tl su protein alımına da dikkat edersen 55 bile olursun çok eminim

Zipzip- 56.7

selensu82 57.2

PAPATYAM 60.6

birbeste 62.2

sleepy angel 62.8

@Tesnim1989 66.4

sudem34 67.8

sonngulen 67.9

Denp 68.9

madamhd 72.3

Zeynolin44 75.7

@icell_84 76.0

S Sevincoz 78.3

@birazhuzurdu2008 78.8

Tutku44 79.8

asliogretmen 81.2

Kahvesel 83.0

@incibilal 85.2

@Migi_magid11 85.65

@Cordeliaa 86.7

Kirmizi pabuc 87.6

@Yenidenyapabilirim 89.7

@Haticesnr 101.7

@aylin68olacak 104.4

Takimin kilo siralamasi bu sekilde kizlar

Her uye bir üstteki üyenin kilosunu geçmeye çalışacak.

Herkes rakibini bilsin ona gore rakibini gecmeye calissin
Rakiplerle tatli atismalar serbest

Haftaya kimlerin siralari değişecek merakla bekliyorum

Kizlar menulerde tabak goruyoruz ya onlari kaşık cinsinden belirtsek her tabagin boyutu degisebilir
Guzel fikir tabak var tabak var dogru. Peki sebze yemegi yiyen birine ideali kac kasik olsun.
Buraya kadar galiba diye bir şeyi bir daha asla söyleme canim. Gram gram aldin ödem ödem ay ay yil yil santim santim aldın 3 er 5 er veremezsin vücut robot değil her hafta 1 kg.2 kg. Gitmeyedebilir. Eğer sen dogru olani yapiyorsan ( ki insansin arada mutlaka şaşıyoruz) sakın şüpheye düşme sakın. Diyetine sadık kal sporunu yapki süreç hızlansın ama sakın kendinden hayallerinden vazgecme. Arkani birak sadece önündeki haftaya bak canim. 10 sene biten on sene. Ama önünde daha zayif günlervar sadece burayi sayfa sayfa oku canim

Takim ici siralama yapariz buda guzel olur
Hatta sonuncuya ceza dusundum coktan

Çok teşekkür ederim, çok memnun oldum. Bende 31 yaşındayım, evliyim, şimdilik işsizim :)))
Sen yazmadan nickini aysel diye okuyordum ki zaten sende ondan öyle şey ettin sanırım.

Allah bağışlasın evladınızı.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Benim yazdığım beslenme tarzı aslında tam size göre, tüp bebekten önce bir kaç ay deneyin, ciddi bir engeliniz yoksa belki doğal yolla da bebeğiniz olur, İnşaaallah tabi :)

Afiyet olsun canim guzel menu
Yok be kaptanım ben hassas terazi aldım takıntılı bir şekilde hepsini ölçüp tartıyorum
Yaa ne iyi yapmissin o terazilerden her eve lazim
Guzel fikir tabak var tabak var dogru. Peki sebze yemegi yiyen birine ideali kac kasik olsun.
T timesinfinity soyler bence o daha cok bilgili bu konuda

Benim için biraz zor değilmi

Yok be kaptanım ben hassas terazi aldım takıntılı bir şekilde hepsini ölçüp tartıyorum
Hadi ya
Bir benim yok
Eyvah
Denp bacı bir hışım la beni de sonngulen i de geçer diye korktum Valla

Maşallah, gerçekten tek kelimeyle
muh te şemmmm

enerji_kusagi hoş geldiniz
aaaaa hemşerimmmm Bende aslen Kastamonulu’yum İStAnbuL’da doğdum, büyüdüm şuan Sakarya’da yaşıyorum.
Kizlar menulerde tabak goruyoruz ya onlari kaşık cinsinden belirtsek her tabagin boyutu degisebilir
Tamam canım kaptanım
İnebolu yu çok severim.
Orda bir tatil köyü vardı çok giderdik kapanmış sonra çok üzülmüştüm.
Huzur dolu sakın idi.
Abana da çok güzel diye duymuştum.

Sana Aysel mı diyelim?
Memleketimin her yeri çok güzel kiiiii
Tutku44 peşimdeyim şimdilik ama

Yaaa sen en en tatlı kaptansınnn en zayif en seksiii kaptansınnn en fedakar en tatĺış kim o elif kaptannnn bayıldım ben bu fikre iş görür hakkat PAPATYAM canım hazır ol popolarimiz yer değiştirecek (cokta şey yapma cok inanmiom :) ) (bugünn ne çok popo dedim yaa popo popo popo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…