- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Kaptanım bi önerim olcak takım içinde her hafta yğzdeler yarışsın 1. 2. 3. Diye paylaşalım sonuncuya ceza da N Nidsalii ye yardım olsun spor puanlarını tutsun listeyi en son N Nidsalii ye atar oda kendininkiyle kontrol eder paylaşır hem yardım olurHer hafta guncellemeyi düşünüyorum yaptigim listeyi
Canım yerleşik kilo diye birşey yoktur olmadı başka liste denersin herkesin kilo verim hızı aynı değildir hergün şekersiz 1 Türk kahvesi spordan yarım saat önce iç canım 3 tl su protein alımına da dikkat edersen 55 bile olursun çok eminimOlabilir doktorum hastane değiştirdi uzağa gitti o yuzden gidemedim bu hafta spora ağırlık vericem bakalim yinde siz beni uyarirsinz menüler ne bir fazla ne eksik aynen yaziyorum
İnan canim bende veremeyince bunalıyorum buraya kadar galiba diyorum ama ben 10 senedir 69 un altına inmedim heralde yerleşik kilo bunlar
Guzel fikir tabak var tabak var dogru. Peki sebze yemegi yiyen birine ideali kac kasik olsun.Kizlar menulerde tabak goruyoruz ya onlari kaşık cinsinden belirtsek her tabagin boyutu degisebilir
Buraya kadar galiba diye bir şeyi bir daha asla söyleme canim. Gram gram aldin ödem ödem ay ay yil yil santim santim aldın 3 er 5 er veremezsin vücut robot değil her hafta 1 kg.2 kg. Gitmeyedebilir. Eğer sen dogru olani yapiyorsan ( ki insansin arada mutlaka şaşıyoruz) sakın şüpheye düşme sakın. Diyetine sadık kal sporunu yapki süreç hızlansın ama sakın kendinden hayallerinden vazgecme. Arkani birak sadece önündeki haftaya bak canim. 10 sene biten on sene. Ama önünde daha zayif günlervar sadece burayi sayfa sayfa oku canimOlabilir doktorum hastane değiştirdi uzağa gitti o yuzden gidemedim bu hafta spora ağırlık vericem bakalim yinde siz beni uyarirsinz menüler ne bir fazla ne eksik aynen yaziyorum
İnan canim bende veremeyince bunalıyorum buraya kadar galiba diyorum ama ben 10 senedir 69 un altına inmedim heralde yerleşik kilo bunlar
Takim ici siralama yapariz buda guzel olur
Çok teşekkür ederim, çok memnun oldum. Bende 31 yaşındayım, evliyim, şimdilik işsizim :)))Bu arada ismim Aysel kızlar içelli muhabbeti bir kere daha olmuştu şimdi yeni nick te nerden bulayım değiştiriliyormuş sanırım bi düşüneyim değiştiririm belki aslen Kastamonu luyun36 yaşındayım Ankara doğma büyüme bir de oğluşum var 5,5 yaşında kendiliğinden olmuştu oğluşum şükür ama hedefim sağlıklı kiloya inip bir tane de tüp bebek yapmak kısmetse kardeş oğluma içimden geldi paylaşayım dedim
Baya kapsamlı dikkatli özenli bir beslenmeymiş gerçekten başarabiliyorsan zaten kaçınılmaz ideal kiloda olmamak eminim tebrik ederim şimdiden canım
Ben bugün dışarıdaydım yine..Bu ara adimlarimi azalttim ama bugün hic adim atmamisim ya
Afiyet olsun canim guzel menuEşim geldi de pek giremiyorum kusura bakmayın
12.00
2göz yumurta
2dilim çavdar ekmeği
Domates
15.00
1muz
19.00
1tavuk incik mangal
2ızgara köfte
1köz domates
1kaşık biber tarator
2kaşık fava
Salata
Zipzip-
Yaa ne iyi yapmissin o terazilerden her eve lazimYok be kaptanım ben hassas terazi aldım takıntılı bir şekilde hepsini ölçüp tartıyorum
T timesinfinity soyler bence o daha cok bilgili bu konudaGuzel fikir tabak var tabak var dogru. Peki sebze yemegi yiyen birine ideali kac kasik olsun.
En azından ilk 3 teymişiz buda bişii, kilolar gitsin de belki sonraki hafta 1.lik gelir kimbilirBiz 3. YüZ kızlarrr
10 gun sonra 6 ayin doluyor listeye mi alsakIlk sayfadaki formu doldurup geliyorum hemen
Valla bugidisle giricem sanirim10 gun sonra 6 ayin doluyor listeye mi alsak
Benim için biraz zor değilmiZipzip- 56.7
selensu82 57.2
PAPATYAM 60.6
birbeste 62.2
sleepy angel 62.8
@Tesnim1989 66.4
sudem34 67.8
sonngulen 67.9
Denp 68.9
madamhd 72.3
Zeynolin44 75.7
@icell_84 76.0
S Sevincoz 78.3
@birazhuzurdu2008 78.8
Tutku44 79.8
asliogretmen 81.2
Kahvesel 83.0
@incibilal 85.2
@Migi_magid11 85.65
@Cordeliaa 86.7
Kirmizi pabuc 87.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 101.7
@aylin68olacak 104.4
Takimin kilo siralamasi bu sekilde kizlar
Her uye bir üstteki üyenin kilosunu geçmeye çalışacak.
Herkes rakibini bilsin ona gore rakibini gecmeye calissin
Rakiplerle tatli atismalar serbest
Haftaya kimlerin siralari değişecek merakla bekliyorum
Hadi yaYok be kaptanım ben hassas terazi aldım takıntılı bir şekilde hepsini ölçüp tartıyorum
EyvahZipzip- 56.7
selensu82 57.2
PAPATYAM 60.6
birbeste 62.2
sleepy angel 62.8
@Tesnim1989 66.4
sudem34 67.8
sonngulen 67.9
Denp 68.9
madamhd 72.3
Zeynolin44 75.7
@icell_84 76.0
S Sevincoz 78.3
@birazhuzurdu2008 78.8
Tutku44 79.8
asliogretmen 81.2
Kahvesel 83.0
@incibilal 85.2
@Migi_magid11 85.65
@Cordeliaa 86.7
Kirmizi pabuc 87.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 101.7
@aylin68olacak 104.4
Maşallah, gerçekten tek kelimeyleCnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladım @sportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştımsağolsun
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım
aaaaa hemşerimmmmBu arada ismim Aysel kızlar içelli muhabbeti bir kere daha olmuştu şimdi yeni nick te nerden bulayım değiştiriliyormuş sanırım bi düşüneyim değiştiririm belki aslen Kastamonu luyun36 yaşındayım Ankara doğma büyüme bir de oğluşum var 5,5 yaşında kendiliğinden olmuştu oğluşum şükür ama hedefim sağlıklı kiloya inip bir tane de tüp bebek yapmak kısmetse kardeş oğluma içimden geldi paylaşayım dedim
Baya kapsamlı dikkatli özenli bir beslenmeymiş gerçekten başarabiliyorsan zaten kaçınılmaz ideal kiloda olmamak eminim tebrik ederim şimdiden canım
Tamam canım kaptanımKizlar menulerde tabak goruyoruz ya onlari kaşık cinsinden belirtsek her tabagin boyutu degisebilir
Memleketimin her yeri çok güzel kiiiiiİnebolu yu çok severim.
Orda bir tatil köyü vardı çok giderdik kapanmış sonra çok üzülmüştüm.
Huzur dolu sakın idi.
Abana da çok güzel diye duymuştum.
Sana Aysel mı diyelim?
Zipzip- 56.7
selensu82 57.2
PAPATYAM 60.6
birbeste 62.2
sleepy angel 62.8
@Tesnim1989 66.4
sudem34 67.8
sonngulen 67.9
Denp 68.9
madamhd 72.3
Zeynolin44 75.7
@icell_84 76.0
S Sevincoz 78.3
@birazhuzurdu2008 78.8
Tutku44 79.8
asliogretmen 81.2
Kahvesel 83.0
@incibilal 85.2
@Migi_magid11 85.65
@Cordeliaa 86.7
Kirmizi pabuc 87.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 101.7
@aylin68olacak 104.4
Bende de gececek rakip yok ama ekleyim dedimBenim için biraz zor değilmi
Bence değilBenim için biraz zor değilmi
Kısmet, inşallahBende de gececek rakip yok ama ekleyim dedim
Haftaya mezun ediyoruz zaten seni
Vavv iddiaya gelBende de gececek rakip yok ama ekleyim dedim
Haftaya mezun ediyoruz zaten seni
Papatyam seni 2020 de mezun edelim kaçamak yapmasan mıBen bugün dışarıdaydım yine..
Şuan 12 bin küsürde adımım, şimdi boosted yapıcamcuma niyetine kaçamağı mı eritmem lazım
Yaaa sen en en tatlı kaptansınnn en zayif en seksiii kaptansınnn en fedakar en tatĺış kim o elif kaptannnnZipzip- 56.7
selensu82 57.2
PAPATYAM 60.6
birbeste 62.2
sleepy angel 62.8
@Tesnim1989 66.4
sudem34 67.8
sonngulen 67.9
Denp 68.9
madamhd 72.3
Zeynolin44 75.7
@icell_84 76.0
S Sevincoz 78.3
@birazhuzurdu2008 78.8
Tutku44 79.8
asliogretmen 81.2
Kahvesel 83.0
@incibilal 85.2
@Migi_magid11 85.65
@Cordeliaa 86.7
Kirmizi pabuc 87.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 101.7
@aylin68olacak 104.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?