Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hay Maşaallah canım, 60 altını gördüğüne göre çok uzak değil :) Evde olmak zaten beni de şişirdi. İnsanın eli ayağı da durmuyor hep atıştırıyor
Bu arada işten istifa edip gitmişsin buralardan. Yeni bir işe başladım mı neler yapıyorsun.
Evet ayrıldım canım, müdürlükten ev hanımlığına terfi ettim :))) Yerleşmeye çalışıyorum.

Hosgeldin canim takimimiza hedefine enkisa zamanda ulasman dilegiyle

Bende senin gibi 80 kilo ile başladım diyete sen çok guzel vermissn canim insallah bende 60 i görürüm

Bir ara yazıyordum ölçülü ama komik geldi sanırım sonra kimse yazmayınca canım dikkat ederim yazmaya
İnebolu yu çok severim.
Orda bir tatil köyü vardı çok giderdik kapanmış sonra çok üzülmüştüm.
Huzur dolu sakın idi.
Abana da çok güzel diye duymuştum.

Sana Aysel mı diyelim?

Afiyet olsun canim kilona gore az yemissin
Cupra buyuk bir balik mi az yemissin

Hoşbuldum canım :) Güle güle git, koltuğun sağlam da gözün arkada kalmasın ama yinede fazla uzaklara kaybolma yani bence :)))

Bir ara diyetisyende çok iyi vermeye başlamıştın yine aynı sporu ve listeleri mi yapsan canım
Olabilir doktorum hastane değiştirdi uzağa gitti o yuzden gidemedim bu hafta spora ağırlık vericem bakalim yinde siz beni uyarirsinz menüler ne bir fazla ne eksik aynen yaziyorum
İnan canim bende veremeyince bunalıyorum buraya kadar galiba diyorum ama ben 10 senedir 69 un altına inmedim heralde yerleşik kilo bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…