- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Hay Maşaallah canım, 60 altını gördüğüne göre çok uzak değil :) Evde olmak zaten beni de şişirdi. İnsanın eli ayağı da durmuyor hep atıştırıyorAynı yerdeyiz canım, aynı düzen devam. Dersleri evden yapıyoruz. ,Zaten evde olmak beni bu hale getirdi, 59 kiloya düşmüştüm mezun olurken, sonra son hız aldım. Sen toparlan ben de birkaç işimi halledeyim yine yapalım birlikte.
Evet ayrıldım canım, müdürlükten ev hanımlığına terfi ettim :))) Yerleşmeye çalışıyorum.Bu arada işten istifa edip gitmişsin buralardan. Yeni bir işe başladım mı neler yapıyorsun.
Hosgeldin canim takimimiza hedefine enkisa zamanda ulasman dilegiyleKızlar kilo veren herkesi kutluyorum.
İnşallah çok daha güzel eksileri haftaya veririz hep birlikte.
Vallahi online dersten ve online toplantıdan da sıkıldım.
19.00 dan bu yana toplantı yapıyoruz. Herkes covitle uğraşıyor bizim müdür de proje derdinde.
Bende senin gibi 80 kilo ile başladım diyete sen çok guzel vermissn canim insallah bende 60 i görürümCnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladım @sportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştımsağolsun
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım
İnebolu yu çok severim.Bir ara yazıyordum ölçülü ama komik geldi sanırım sonra kimse yazmayınca canım dikkat ederim yazmaya
Sizde hoşgeldiniz Elif Eylül hanım
Afiyet olsun canim kilona gore az yemissin25 Aralık Menü
Sabah 10.30
2 kk peynir
4 zeytin
1 yemek kaşığı ev yapımı salça
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 15.00
1 cennet hurması
Akşam 18.30
Yarım ızgara çupra
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
2.5 litre su
20 dk yürüyüş
25 dk Leslie
Hoşbuldum canım :) Güle güle git, koltuğun sağlam da gözün arkada kalmasın ama yinede fazla uzaklara kaybolma yani bence :)))Teşekkürler canım.inşallah inşallah..
Ben Burda mezun üyeleri görünce ben de olabilir miyim acaba diyordum oldum şükür sen de olursun.
Sağol canım
Teşekkür ederim canım artık sen gibi takılırım buralarda
Sağol canım..
Inşallah kilomu korurum bundan sonraki hayatımda 60 bile görmek istemiyorum...
Devam et kaptanım...
Listelerde adımı arardım hep şimdi bir tuhaf olacak benim listelerde adım olmayacak
O kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş
Sağol canım..
Eminim sen de arkamdan geleceksin ve mezunn olacaksin burdan..
senin dönmene de sevindim ...
Sen geldin ben bıraktım listedeki yerimi sana devrediyorum hoş geldin
Afiyet olsun canım artık çeyrek ekmek bugünün kaçamağı olsun yarından itibaren kaçamak yok biliyorsun
Afiyet olsun menün de sporun da güzel.
Afiyet olsun.. valla çok güzel.bisiklet ceviriyorsun hep de böyle devam edersin inşallah..
Canımmm çok teşekkür ederim görmem inşallah...
Ben de herkesi tebrik ederim
Bir ara diyetisyende çok iyi vermeye başlamıştın yine aynı sporu ve listeleri mi yapsan canımBende senin gibi 80 kilo ile başladım diyete sen çok guzel vermissn canim insallah bende 60 i görürüm
Ilk sayfadaki formu doldurup geliyorum hemenSizde hoşgeldiniz Elif Eylül hanım
Merhaba canım, hoşbuldum, sende hoşgelmişsin :))
Lütfen sayfayıda okuyoruzIlk sayfadaki formu doldurup geliyorum hemen
Peki efenim oyle yaparimLütfen sayfayıda okuyoruzbundan sonra okudum anladım kabul ediyorum beyanı isteyelim
Yarım çupra 100-120 gram arası tam ideal oluyor galibaAfiyet olsun canim kilona gore az yemissin
Cupra buyuk bir balik mi az yemissin
Yemek konusunda cok bilgisizimYarım çupra 100-120 gram arası tam ideal oluyor galiba
Olabilir doktorum hastane değiştirdi uzağa gitti o yuzden gidemedim bu hafta spora ağırlık vericem bakalim yinde siz beni uyarirsinz menüler ne bir fazla ne eksik aynen yaziyorumBir ara diyetisyende çok iyi vermeye başlamıştın yine aynı sporu ve listeleri mi yapsan canım
Yok be kaptanım ben hassas terazi aldım takıntılı bir şekilde hepsini ölçüp tartıyorumYemek konusunda cok bilgisizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?