Yok yapma canım sadece su içiyorlarSu orucu ne kızlar ben yapayım yarın.
Canım işe yararsa bizimle de paylaş yılbaşında yap yakan 7 günlük programı yapacağız isteyenlerle umarım sende katılabilirsinSağol canımbu hafta olacak inşallah. Bu aralar biraz kafam karışık if mi yapsam diyetisyen listesimi uygulasam detoks mu yapsam derken hergün başka tarzda beslenince de böyle oldu heralde. Şu 5 günlük yaptığımız detoks var ya ona benzer başka bir detoks var onu yapacağım inşallah.
Canim aranizdaki farkla yarış örneğin bu hafta 3 kg.ise haftaya o fark 2800 olsun gibi yap.
Şşşşttt öhö öhö 60.0 da papatyaya söz verdi beste (nasıl olacaksa o :) ) gel canım 59.9 olman lazım gellllll
Aminnnn insallahhhhhhBenim hedef 55 bigün kaptanı geçmek bana nasip olcak galiba
Evet canim cok zor. Ben 10 gün yaptimda kırdım zincirlerimi kolay değil. Şifasını iyi araştırıp inanmak lazim yoksa imkansiz.birbeste Canım su orucuna baktım da zor yaa sadece suyla yani benim için zor ama seni geçmek için taktik de bulmam lazım
Aidin salih bunu arastir canim. Su orucunda sadece su içersin muthis kg.verirsin. ama esas maksat şifa ve arınmadır. Oructan sonraki süreç orucrtan daha önemlidir. Bilinçli olmak zorundasın yoksa çok tehlikelidir. Dedigim bayani araştır en bilinclisi odurSu orucu ne kızlar ben yapayım yarın.
Gece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdürKesinlikle ya.
Sporti veLili 38 beni en çok etkileyen üyeler di.
@sportie çok güzel motive ederdi.
Sporu sevdirdi.
Lili mücadeleci kararlı idi hiç birşeyi bahane etmez hep çözüm üretir di çok çalışkandı.
Eski mezunlar gerçekten çok çok diyetini güzel yapıyordu.
Bence sana 55 çok yakışır
Zaten koruma 21 ay olacak senin korumada spor ile yavaş yavaş 100 er gram versen 55 olur 55-57 arası gider gelirsin
Bahanesi olanlara meşgul olanlara seni örnek göstermek lazım canımGece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdür
Yok canim çene mız le tirssitcazValla bu yeni tayfalar bir geldiler pir geldiler
Tozu dumana kattilar
Cok da gaza gelmesek mi canımsudem34
Aboo benimki huwai band sadece 6 gün gidiyor.
Gerçekten ben seni sürekli anıyorumGece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdür
Canim yaGece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdür
Benim ki de mi banttı 4 olan seri 1 hafta -10 gün gidiyor diye hatırlıyorum geçen doldurduğum çok kullanmadım 2 hafta gitmiştir şarjsız kalınca ekran ışığı sönüyor sadece tek şikayetim oyduYok canim çene mız le tirssitcaz
Geçen hafta boğa diye diye bizi birinci olacak sandılar
Canım kilo listesinde üstteki üyenin sıralamada yerine geçmeye çalışacaz.
Bu birinci yarış.
Diğer i de en yüksek yüzde olan ilk üç madalyakupa kazanacak
Aboo benimki huwai band sadece 6 gün gidiyor.
Seninki daha iyiymiş.
Seninkinden alsın o zaman.
Ben boşuna tavsiye vermişim
D Dileksnr canim bak bu daha iyiymiş şarjı 30 gün
Lili muhtemelen sitede aktif olmadığın için etiket çok yapıyorum ama galiba görmüyorsun arada ya kayniyor ya bildirim gelmiyorGece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdür
D Dileksnr dış kulvardan bi atakla, beni bile geçebilirZipzip- 56.7
@selensu82 57.2
@PAPATYAM 60.6
birbeste 62.2
@sleepy angel 62.8
@Tesnim1989 66.4
sudem34 67.8
@sonngulen 67.9
Denp 68.9
@madamhd 72.3
@Zeynolin44 75.7
@icell_84 76.0
@Sevincoz 78.3
@birazhuzurdu2008 78.8
@Tutku44 79.8
asliogretmen 81.2
@Kahvesel 83.0
@incibilal 85.2
@Migi_magid11 85.65
Cordelia 86.7
@Kirmizi pabuc 87.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 101.7
@aylin68olacak 104.4
Takimin kilo siralamasi bu sekilde kizlar
Her uye bir üstteki üyenin kilosunu geçmeye çalışacak.
Herkes rakibini bilsin ona gore rakibini gecmeye calissin
Rakiplerle tatli atismalar serbest
Haftaya kimlerin siralari değişecek merakla bekliyorum
Sen beni @sonngulen i hafife aldığın için çok pişman olacaksın bebeğim
Tesnim buna izin vermeyecek o eski boğa
Tesnim yüzümü kara çıkarma
Bak üçümüz e birden meydan okuyor
Daha dünkü çocuk
Biz diyetin alasını yaparız.
Songül 59 olmuş bir kerem
Songül yetiş buDenp senle beni kolay lokma sandı
Ben seni tutuyorum
Peki madem kolay gelsin
Rakibin sleep 62 olmak için savaş edeceksin
YoksaDenp seni gecmeye yemin etmiş
Ben 4. Olcam hemi heheh sen burda çene yaparken ben 200 mekik 200 şinavimida yaptımda geldim dadlummmHuwai band 3 olması lazım.
Trendyol dan 89 a almıştık.
Araştır yorumlar da 14 gün şarj gidiyor yazıyor ama 6 tam gün gidiyor.
Ayakkabiya bile bağlanıyor istersen.
Telefonun huwai olmasına da gerek yok.
Yazın 53 görmüş tün.
Vooov hadi bakalım göster iddiani.
CanimDenp Hatice'den sonra ikinci gibi benim gururumu incitti bugün beni kolay lokma sandı @sonngulen ile
Sen ilk 3 e girdeCordelia ile Denp 4.olsun
Hatice 12 kilo verdi 1-2 ayda
Denp bacı pişman olacak
Ay Canım ben sana birşey demedim ki gözüm tesnimde dedim 66 65 görmek istiyom dedim hep bu sude ortalığı karistiriyor
Denp beni bi sal canim yaaa
Kendimi zorla ittire ittire yarisa katılan öğrenciler gibi hissttim valla
Kız bunlar yetmemiş tüm grubu alaydın
Ben ölçüm canim 3 e huwai benim tam 6 gün gitti.Benim ki de mi banttı 4 olan seri 1 hafta -10 gün gidiyor diye hatırlıyorum geçen doldurduğum çok kullanmadım 2 hafta gitmiştir şarjsız kalınca ekran ışığı sönüyor sadece tek şikayetim oydu
Canım, ben tel bildirimlerini açmıyorum. Sadece adımsayar olarak kullanıyorum . Yaklaşık bir ay gidiyor . Benim kullandığım 5’iBenim ki de mi banttı 4 olan seri 1 hafta -10 gün gidiyor diye hatırlıyorum geçen doldurduğum çok kullanmadım 2 hafta gitmiştir şarjsız kalınca ekran ışığı sönüyor sadece tek şikayetim oydu
Aynı özellikler var 4 de telefona mesaj arama gelince onlara da uyarı veriyor galiba en son ki adım yarışı başında doldurmuştum hala %36 şarjı var kullanmadığım içinBen ölçüm canim 3 e huwai benim tam 6 gün gitti.
Kalori , uyku,saat, adım bide km özelliklerini kullanıyorum.
Seninki Xiaomi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?