Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım işe yararsa bizimle de paylaş yılbaşında yap yakan 7 günlük programı yapacağız isteyenlerle umarım sende katılabilirsin

Kaptanim ben simdi yukarıdaki sayiylami yarisicam eminmisin ben mi yani
Valla D Dileksnr arkadas için bile zor olurdu bence
Hesap makinesiyle hesapladım emin olmak için
Canim aranizdaki farkla yarış örneğin bu hafta 3 kg.ise haftaya o fark 2800 olsun gibi yap.
Beni geçemezsin canım ben birbeste yi geçeyim de onu yakala sen
Şşşşttt öhö öhö 60.0 da papatyaya söz verdi beste (nasıl olacaksa o :) ) gel canım 59.9 olman lazım gellllll
Benim hedef 55 bigün kaptanı geçmek bana nasip olcak galiba
Aminnnn insallahhhhhh ama ama sen neden haala 63.8 gözüküyorsun amaaaa
birbeste Canım su orucuna baktım da zor yaa sadece suyla yani benim için zor ama seni geçmek için taktik de bulmam lazım
Evet canim cok zor. Ben 10 gün yaptimda kırdım zincirlerimi kolay değil. Şifasını iyi araştırıp inanmak lazim yoksa imkansiz.
Beni gecmen için canımmmm bana bişiyler yedirmen lazımmmmmmm
Su orucu ne kızlar ben yapayım yarın.
Aidin salih bunu arastir canim. Su orucunda sadece su içersin muthis kg.verirsin. ama esas maksat şifa ve arınmadır. Oructan sonraki süreç orucrtan daha önemlidir. Bilinçli olmak zorundasın yoksa çok tehlikelidir. Dedigim bayani araştır en bilinclisi odur

Gece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdür

Valla bu yeni tayfalar bir geldiler pir geldiler
Tozu dumana kattilar
Cok da gaza gelmesek mi canım sudem34
Yok canim çene mız le tirssitcaz
Geçen hafta boğa diye diye bizi birinci olacak sandılar

Canım kilo listesinde üstteki üyenin sıralamada yerine geçmeye çalışacaz.

Bu birinci yarış.

Diğer i de en yüksek yüzde olan ilk üç madalya kupa kazanacak
D Dileksnr canım eğer akıllı bilekliğini iptal ettireceksen mi bandleri tavsiye ederim. Kızımda 4’ü bende 5’i var. Şarjı bir ay gidiyor. Biz çok memnunuz.
Aboo benimki huwai band sadece 6 gün gidiyor.
Seninki daha iyiymiş.
Seninkinden alsın o zaman.

Ben boşuna tavsiye vermişim

D Dileksnr canim bak bu daha iyiymiş şarjı 30 gün

Gece gece beni duygu seli icerisinde biraktin bacim o senin guzel gören gözünden ötürüdür
Gerçekten ben seni sürekli anıyorum .
Takımda iki günde bir adın anarım diyet yapmasan da muhabbete gel.

Seni ,sportie ve evvab çok özledim

Benim ki de mi banttı 4 olan seri 1 hafta -10 gün gidiyor diye hatırlıyorum geçen doldurduğum çok kullanmadım 2 hafta gitmiştir şarjsız kalınca ekran ışığı sönüyor sadece tek şikayetim oydu

Lili muhtemelen sitede aktif olmadığın için etiket çok yapıyorum ama galiba görmüyorsun arada ya kayniyor ya bildirim gelmiyor

D Dileksnr dış kulvardan bi atakla, beni bile geçebilir
@Migi_magid11 canım sen bu hafta çok spor yapma, güzel güzel ye tamam mı? Amannn beee kaç kere gelcez dünyaya

kız gece gece güldürdün beni
Ben 4. Olcam hemi heheh sen burda çene yaparken ben 200 mekik 200 şinavimida yaptımda geldim dadlummm

Denp beni bi sal canim yaaa
Kendimi zorla ittire ittire yarisa katılan öğrenciler gibi hissttim valla
Ay Canım ben sana birşey demedim ki gözüm tesnimde dedim 66 65 görmek istiyom dedim hep bu sude ortalığı karistiriyor
Kız daha dün gelmiş
Sen ben @sonngulen eski tayfa
Yürek yemiş zaar akşam yemeğine
Kız bunlar yetmemiş tüm grubu alaydın

Benim ki de mi banttı 4 olan seri 1 hafta -10 gün gidiyor diye hatırlıyorum geçen doldurduğum çok kullanmadım 2 hafta gitmiştir şarjsız kalınca ekran ışığı sönüyor sadece tek şikayetim oydu
Ben ölçüm canim 3 e huwai benim tam 6 gün gitti.
Kalori , uyku,saat, adım bide km özelliklerini kullanıyorum.

Seninki Xiaomi galiba

Canım, ben tel bildirimlerini açmıyorum. Sadece adımsayar olarak kullanıyorum . Yaklaşık bir ay gidiyor . Benim kullandığım 5’i

D Dileksnr canım eğer akıllı bilekliğini iptal ettireceksen mi bandleri tavsiye ederim. Kızımda 4’ü bende 5’i var. Şarjı bir ay gidiyor. Biz çok memnunuz.
1 ay mı gidiyor iyiymiş buda canım xiaomi ye bakıyorum suan bende

Ben ölçüm canim 3 e huwai benim tam 6 gün gitti.
Kalori , uyku,saat, adım bide km özelliklerini kullanıyorum.

Seninki Xiaomi galiba
Aynı özellikler var 4 de telefona mesaj arama gelince onlara da uyarı veriyor galiba en son ki adım yarışı başında doldurmuştum hala %36 şarjı var kullanmadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…