- 11 Şubat 2016
- 4.057
- 18.836
- 208
Oldukça uzun süre gidiyor . 30 Eylül’de almışım şimdi baktım . 3 kere şarj ettim.1 ay mı gidiyor iyiymiş buda canım xiaomi ye bakıyorum suan bende
Sen daha dünkü çömezkız gece gece güldürdün beni
Ben 4. Olcam hemi heheh sen burda çene yaparken ben 200 mekik 200 şinavimida yaptımda geldim dadlummm
Ay Canım ben sana birşey demedim ki gözüm tesnimde dedim 66 65 görmek istiyom dedim hep bu sude ortalığı karistiriyor
Kız bunlar yetmemiş tüm grubu alaydın
EnercicimKaptanım sgnmlk değil mi o nick mi değişti? Bende çok sevindim. Kaç gündür girip girip çıktım bir yazamadım fırsat bulup. Şuan İstanbul a taşındık. Bizim sarıcivcivcik kız ne oldu evlenince o da mı arazi oldu :)))
Benim eski saat de öyle fotoğraf mesaj ıvır zıvır özellik coktu da batarya öldü gitti 6 yıllıkAynı özellikler var 4 de telefona mesaj arama gelince onlara da uyarı veriyor galiba en son ki adım yarışı başında doldurmuştum hala %36 şarjı var kullanmadığım için
Ben ilk aldığımda bildirimi açıyordum şimdi açılmamış hali nereden baksan 3 hafta önce şarj etmiştim hala şarjı var 4 hafta rahat gider alarm yoksa şarjıCanım, ben tel bildirimlerini açmıyorum. Sadece adımsayar olarak kullanıyorum . Yaklaşık bir ay gidiyor . Benim kullandığım 5’i
En son bana kızıyordu çok spor yapıyorum diye civciv bacıEnercicimburdayım
Naptin nerelerdeydin
Evlendim bi miktar kilo almis olabilirim ama yine devam garibin yüzü gülür mü
6 yıl çok gitmiş ömrü vefa etmemiş bugünlereBenim eski saat de öyle fotoğraf mesaj ıvır zıvır özellik coktu da batarya öldü gitti 6 yıllık
Vuhhhuuuuu iddaya gellllSen daha dünkü çömez
Var mı kaç senelik takım savaşçısı kilo veren fit ve güzel 3 hatunu karsina aldın
Son-gulen biz olacaz
Çünküsonngulen bizde .
Sen sporu bol yap sen kas yaparken biz yağları eritecez
Çatlak dedin yapişman olacaksın
Üçümüz u de gecemeyince sen çatlayacaksin
Hatta senin altındaki üye kim o bile seni geçecek
Aslı nin ki mı?Bunu sipariş verdim kızlar baktım hic olumsuz yorum yok hep olumlu
Su geçirmez yazıyor mu 4 öyle ama 3 ü bilmiyorumBunu sipariş verdim kızlar baktım hic olumsuz yorum yok hep olumlu
Waaoow moralmen çökerttin kızlarıVuhhhuuuuu iddaya gellllben ki 26 kg 3 ay 20 günde verip 4 sene 1 gram bile almadan korumuş bir cömezim ne haddime sizi karşıma almak aşk olsun
İnsulin direncinide bu açlıklarla geçirebiliyorsun. Ama sana kitabını almani tavsiye ederim canim. 36 saatle baslatiyo aidin hanim. Yada hic yapamam dien en az 72 saat meyve suyu ile yapsin der. Baska baska sartlarida var. En iyisi kitabi. Aa hatta ben sana ozelden bir sey atıyım onu incele canım. Bilinç şart bunda. Her diyet oyle ama bu ağır ve sifa. Otofajiye benzer bubirbeste araştırdım ve agir geldi. İnsülin direnci var bende. Bilemedim. 1 gün yapsam Bu geceden yarın geceye kadar ve su içsem olur mu?
Onlar ödem dirVuhhhuuuuu iddaya gellllben ki 26 kg 3 ay 20 günde verip 4 sene 1 gram bile almadan korumuş bir cömezim ne haddime sizi karşıma almak aşk olsun
Yok canm evlilikten degil de kpssye hazirlandim sürekli pasif masa basinda oturdum hareketsizlik yakti beni.Ben onu geçenlerde bir konunun yorumlarında gördüm. Yorumda kilo aldım demiş yeniden ama konuyu da kaybettimDondurmacı güzelimize evlilik yaramış
Tebrik ederim lütfen sessiz olabilir miyiz sudemcim bu konuyu sonra konuşuruzEn son bana kızıyordu çok spor yapıyorum diye civciv bacı
Hatta geçen hafta benle kapıştı yendim onu
Bı tebrik dahi etmedi enerji bacı
Yok canm o değilAslı nin ki mı?
1 ay giden?
Yazıyor canımSu geçirmez yazıyor mu 4 öyle ama 3 ü bilmiyorum
Şimdiden güle güle kullan canımBunu sipariş verdim kızlar baktım hic olumsuz yorum yok hep olumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?