Yeni geldim
Sen benisonngulen i hafife aldığın için çok pişman olacaksın bebeğim
Tesnim buna izin vermeyecek o eski boğa
Tesnim yüzümü kara çıkarma
Bak üçümüz e birden meydan okuyor
Daha dünkü çocuk
Biz diyetin alasını yaparız.
Songül 59 olmuş bir kerem
Songül yetiş buDenp senle beni kolay lokma sandı
Ben seni tutuyorum
Peki madem kolay gelsin
Rakibin sleep 62 olmak için savaş edeceksin
YoksaDenp seni gecmeye yemin etmiş
Valla bu yeni tayfalar bir geldiler pir geldiler
Sen 3 öğün mü yiyorsun. Hımmm.... Hem 3 öğün hem ara öğün. Bu sıklıkla az da olsa bir şey yenmesini, bunu savunan tavsiye eden diyetisyenleri ben reddediyorum1 orta boy Çupra 370 kalori canım salatayı yağsız yemem 140 kaloride o etti sana 510 kalori onları yersen ara öğün yapamazsın diğer 2 öğünü hafif geçirmen hatta aç geçirmen gerekir yarısı idealdir yani
Ipin ucunu kaçırmanın en büyük sebebide buradki yazilanlari satır satir okumaman canim. Okumazsan uzak kalirsin diyetindende. Cunku biri bisi yaziyo etkileniyosun. Bir menu seni gaza getiriyor. Bir spor seninkinin az olduğunu hatırlatıyor. Tartilardaki rakamlar bizim eserimiz aslinda
Buralardayim canım gidersem damdan düşmüş dönerim .Hoşbuldum canım :) Güle güle git, koltuğun sağlam da gözün arkada kalmasın ama yinede fazla uzaklara kaybolma yani bence :)))
Forum konularına da çok hakimsiniz misafir olarak iyi gözlem yapmışsınız.Ilk sayfadaki formu doldurup geliyorum hemen
Çok teşekkür ederim bir iki kişiden sonra bence şura sana gelecekasysss canım tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun canım
@Haticesnr canım çok güzel ilerliyosun tebrikler
Ben kaptanımla aynı kilodayımBenim hedef 55 bigün kaptanı geçmek bana nasip olcak galiba
İyi geceler canımİyi geceler millet
Sağol canımSeni de destek için takipteyim canım sporu suyu artırıp dengeli beslenirsen çok iyi kilo verirsin
Sen bu takıma çok emek vermiş birisin madam bir kişi olsa mesala senin gibi direnç kilosunda takılı idare etsin arkadaşlar ama bir kaç kişi hemde fazla dikkat etmemekten olunca insan çok üzülüyorsenin bu hafta o kilo direncini kıracağına eminim
Canım sana güçlü bir rakip lazımbaşkasına söz vermediyse @Haticesnr ile yüzdesel de kapışın derim ben
Karantinayla birlikte gelsin tatlılar gitsin börekler ekmekler oldu. Neyse sağlık olsun diyelim tekrar yapariz.Hay Maşaallah canım, 60 altını gördüğüne göre çok uzak değil :) Evde olmak zaten beni de şişirdi. İnsanın eli ayağı da durmuyor hep atıştırıyor
Evet ayrıldım canım, müdürlükten ev hanımlığına terfi ettim :))) Yerleşmeye çalışıyorum.
Yok canım ben 6 öğün yemeye çalışıyorum normalde de hiç acıkmıyorum 2 öğün hatta yetiyor banaSen 3 öğün mü yiyorsun. Hımmm.... Hem 3 öğün hem ara öğün. Bu sıklıkla az da olsa bir şey yenmesini, bunu savunan tavsiye eden diyetisyenleri ben reddediyorum
Evet o zaman bunu öğlen yersen akşam 1 kase yoğurt veya sadece salata da yeterdi ama neyse canım şarjım bitiyor şuan, ben şarj edene kadar sen ölçmeye devam kuzum, sonra bu konuya geri dönecez tartıcı güzeli seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?