Haftalık Spor listesi içinAaa ben hic etiketlemiomki yaris bittiğinden neden etiketliyoz
Teşekkür ederim.Kaptan uyumuştur belki canım bence her öğün 1 tam buğday ekmeğini veya değişimini muhakkak ye sıfır karbonhidrat doğru değil
Kesme canim.Teşekkür ederim.
Ben de çok kesme taraftarı değilim.
Ooo tamam canim hayırlı gecelerEtiketlersen işi kolaylaşır yoksa tek tek arayıp bulması gerekiyor
Ben de en az 3 öğün yenmeli mantığı dayım.Yok canım ben 6 öğün yemeye çalışıyorum normalde de hiç acıkmıyorum 2 öğün hatta yetiyor bana
bilimselliği kanıtlanmamış yöntemlere kuşkuyla bakıyorum bu konuda oldukça da bilgili ve başarılıyım
Sadece güzellikle yetinmiyorum
Canım bu konuda hemfikirizBen de en az 3 öğün yenmeli mantığı dayım.
Çünkü biz ne kadar az yersek bir sonraki aşamada vücut daha da azını isteyecek.
ooooo yavaş gel baby
yaa oyle tabi nasil unutayım buralarda cok uzun zaman gecirdik ... seni gormekte cok guzel abla sagligin nasil eminim yine spor kiyafetlerini giyip spor yapiyosundurrAynı be ya kuzum...Seni görmek ne güzel. Unutmamış gelmişsin.Çok sevindim hayatta oluşuna ne güzel bir sürpriz...Kaç gündür buruktu hep içim... iyi şeyler hissettiren dostların varlığı umut veriyor. Mutluyum bugün...
Evet canım totalde de birincisin. Tebrikler.
yok kuzu babam aşciSüper
Ayy ağzından bal damlıyor
Şekerci mı baban senin?
Hadi yayaa oyle tabi nasil unutayım buralarda cok uzun zaman gecirdik ... seni gormekte cok guzel abla sagligin nasil eminim yine spor kiyafetlerini giyip spor yapiyosundurr
Caninsağ olsun Simaycim. Veririz kuzum ya hiç dert etme. Beş kilo kadar da ben biriktirdim.takipteyim şekerim.
insallah elhan abla sende sahalara dondum diyosun yaniiiazmini cok seviyorum seninnn esin nasil iyi mi hayat nasıl gidiyor abla
yok kuzu babam aşci
kız sen uyumadın mı dahaHadi ya
İyiymiş
Ondan kilo aldın zaar
Keşke benim babam da asci annem de aşçı olsaydı
Kilo almaya razıydım
Yemek yapmaktan sıkıldım ben
Boğa yemeyi sever hatta hazır yemeyi
Hazır yemek tercihimkız sen uyumadın mı dahamemlekette cok yedigim dogrudur
yemek yaomak eglenceli birsey niye skldin ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?