Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim guzel menu
Yaa ne iyi yapmissin o terazilerden her eve lazim
T timesinfinity soyler bence o daha cok bilgili bu konuda
Yeşilyurt canımMerkez Toklucasiz neresi
Bir haftalik degil ki bu liste en yakin rakibini en kisa surede gecmeye çalışacaksın 3 hafta olur 4 hafta olur bu sirada baska biri gecmezse öne tabi ki
Bence kesmemelisin vücudun karbonhidrata da ihtiyaci varBüyüktü canım. Tanesi 600 gram falandı.
Hepsi çok olur dedim.
Kaptan Elifim bir konuda da fikrini almak istiyorum. Ekmeği kesmelimiyim sence.
Gecersin gecersin birsey olmaz bende tekrsr seni gecerim
Hadi bakalim insallah 56 da bekliyorum seniBenim hedef 55 bigün kaptanı geçmek bana nasip olcak galiba
Bir gunlik bir surec degil uzun vadeli dusunmek lazim 2 aya 90 larin ortasina gelirsiniz o sirada yeni uyeler gelebilirBir de bizi düşün canım.
100 üstünde 2 kişiyiz. Önümüzde ki 80 lerde.
Artık bizim evrim geçirmemiz lazım lson üçten kurtulmak için.
Senin gittidinde 9 tane aktif takim vardi simdi sayi 6 ya dustuHoşbuldum canım, teşekkür ederim, sende hoşgelmişsin :)
Liste epey kalabalık galiba iyice beynim yandı kim kimdi kaptanımZipzip- bu ne bereket Her giden benim gibi geri dönerse zaten yakında tüm kadınlar buraya toplanacak anlaşılan
❤❤Ben kaptanımla aynı kilodayım
@Zipzip- kaptanım
2 aya yaklasirsin rskiplerineRakibimle aramda 12 kilo var
Nidsali gecmise bakiyor genelde ama etiketlenirsr kolay bulur@Nidsalii canım ben yarış varkende seni hic etiketlemedimyakaptani etiketledim hep farkeder mi .simdide yarış yok die ortaya yazıyorum
Uyanamadim erken :))Ben yatayım bari dükkanı kapatayım
Bakalım sabah kim açacak?
Bence zipzip açar
Yada Hatice
Gunaydin canim ❤Gunaydin
Gunaydin canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar❤
Tesekkur ederiz canim ❤❤Teşekkür ederim kaptanım
Sebze yemeği 1 tabak rahatça yiyebilirsin canım o da 8-10 kaşığa tekabül eder. Hatta taze fasulye,kabak,karnabahar,brokoli,mantar gibi daha hafif sebzelerde 12 kaşığa kadar yolu varbirbeste
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar,keyifli haftasonları diliyorum
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu hafta sonları
Gunaydin canim ❤Günaydınlar.
Herkese mutlu hafta sonları
Kac tane istiyorsun göndereyimAy olamaz limonum bitmiş fazla limonu olan varsa bi tane versin insanlık ölmedi ya
5.10 kilo falanKac tane istiyorsun göndereyim
Bi tane istemistin 5 .10 kiloya ciktik5.10 kilo falan
Limonatami yapican5.10 kilo falan
Başta 1 tane istedim sen kaç tane istiyorsun diyince gözüm döndü herhaldeBi tane istemistin 5 .10 kiloya ciktik
Neyse takim kalabalik 5.10 kiloyu tamamlariz
5 10kilodan anca limonata olur sinir etme adamiYok soyup soyup yicem
Sen sinirlenince daha mı tatlı oluyosun sanki5 10kilodan anca limonata olur sinir etme adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?