- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Xiaomi 3 benimki buhün tam 1 hafta oldu 29 şarjı ama bildirimler açık alarm falan kurulu ses olmasada titreşimiyle uyândırıyo beni sehpanın üzerinden1 ay mı gidiyor iyiymiş buda canım xiaomi ye bakıyorum suan bende
Bu aradaZipzip- 56.7
selensu82 57.2
PAPATYAM 60.6
birbeste 62.2
sleepy angel 62.8
@Tesnim1989 66.4
sudem34 67.8
sonngulen 67.9
Denp 68.9
madamhd 72.3
Zeynolin44 75.7
@icell_84 76.0
S Sevincoz 78.3
@birazhuzurdu2008 78.8
Tutku44 79.8
asliogretmen 81.2
Kahvesel 83.0
@incibilal 85.2
@Migi_magid11 85.65
@Cordeliaa 86.7
Kirmizi pabuc 87.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 101.7
@aylin68olacak 104.4
Takimin kilo siralamasi bu sekilde kizlar
Her uye bir üstteki üyenin kilosunu geçmeye çalışacak.
Herkes rakibini bilsin ona gore rakibini gecmeye calissin
Rakiplerle tatli atismalar serbest
Haftaya kimlerin siralari değişecek merakla bekliyorum
3de de var canım açtım bildirimleri benAynı özellikler var 4 de telefona mesaj arama gelince onlara da uyarı veriyor galiba en son ki adım yarışı başında doldurmuştum hala %36 şarjı var kullanmadığım için
Aynı benimki 89.90a aldım benBunu sipariş verdim kızlar baktım hic olumsuz yorum yok hep olumlu
Şiddete hayır no noValla sen beni yüzdenle döversin
Tamam git saldır o zman koşHerkes alisti artik bana ben gitmeden onlar beni cagriyo
Anladım canım ben siparişi verdim 128 e hiç adım atamıyorum oğlanın dersleri yüzünden acele ettim birazXiaomi 3 benimki buhün tam 1 hafta oldu 29 şarjı ama bildirimler açık alarm falan kurulu ses olmasada titreşimiyle uyândırıyo beni sehpanın üzerinden
Ben 101 den 90 a aldım
4ü de 169a yine geliyo 101e
Günaydın canım ❤Günaydın kk nın en muhteşem takımı ve geleceğin en fit hatunları
Gunaydin canım ❤Günaydın
Bugün bak A101 de varsa alırsın canım yoksa gelene kadar beklemeye değmez bence 39 tl içinŞiddete hayır no no
Tamam git saldır o zman koş
Anladım canım ben siparişi verdim 128 e hiç adım atamıyorum oğlanın dersleri yüzünden acele ettim biraz
İnternetinde sorun var canım hattı da gelmedi daha sanırım kargoda diyoduHeh benim rakibim menü bile paylaşmamış oldu mu şimdi
ooooo yavaş gel babybeni o kiloda bulamayabilirsin
Ellerine sağlık canım kaptanım25 -31 Aralik Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe Kahvesel Denp S Sevincoz Kirmizi pabuc birbeste Zeynolin44 @timesinfinity @Cordeliaa @incibilal D Dileksnr @icell_84 @Migi_magid11 asliogretmen sleepy angel @Tesnim1989 selensu82 @birazhuzurdu2008 madamhd PAPATYAM Tutku44 @aylin68olacak @Yenidenyapabilirim
Güle güle kullan canımŞiddete hayır no no
Tamam git saldır o zman koş
Anladım canım ben siparişi verdim 128 e hiç adım atamıyorum oğlanın dersleri yüzünden acele ettim biraz
Gunaydin canim ❤Günaydınnnnn, herkese musmutlu bir hafta sonu diliyorum.
Az önce gördüm canım,Sen benisonngulen i hafife aldığın için çok pişman olacaksın bebeğim
Tesnim buna izin vermeyecek o eski boğa
Tesnim yüzümü kara çıkarma
Bak üçümüz e birden meydan okuyor
Daha dünkü çocuk
Biz diyetin alasını yaparız.
Songül 59 olmuş bir kerem
Songül yetiş buDenp senle beni kolay lokma sandı
Ben seni tutuyorum
Peki madem kolay gelsin
Rakibin sleep 62 olmak için savaş edeceksin
YoksaDenp seni gecmeye yemin etmiş
Tamam canim ilk sayfaya da koyayim buraya da tekrar birakayimZipzip- kaptanım, önümüzdeki kişiyi geçme yarış listemizi 1.sayfaya koysak olur mu? Ben ekran görüntüsü almayı unutmuşum da, listeyi tekrar incelemek istedim ama bulamadım.
40 tl fazla vermişim benAynı benimki 89.90a aldım ben
Dün 101 e gitmiştim baktim yoktu canımBugün bak A101 de varsa alırsın canım yoksa gelene kadar beklemeye değmez bence 39 tl için
Anladım canım gelir hafta içi hattı heraldeİnternetinde sorun var canım hattı da gelmedi daha sanırım kargoda diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?