Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 ay mı gidiyor iyiymiş buda canım xiaomi ye bakıyorum suan bende
Benimki de mi band 4 canım, 1 aya yakın gidiyor.. çok memnunum. Su geçirmez özelliği de var ama ben suya sokmuyorum tabiki. Havuzda yüzerken falan kullanılıyormuş, yüzme sporunu da ölçüyor,dediğim gibi ben sokmadim ama ev işi yaparken su değiyor az da olsa,sorun olmadı hiç.

Enerjini yirim senin Mesajın şifa gibi. Sahaları boş bırakmayalım tek başıma azim yeterli olmuyor . Birlikteyken daha güçlü emin hissediyorum kendimi. Hiç sorma spor kıyafetlerim küf kokuyor ..bir yerlerden başlamalıyım. Eşim de ben de sağlıklıyiz. Senin tarafta da her şeyin akışında huzurlu geçmesi dileğimdir.

Büyüktü canım. Tanesi 600 gram falandı.
Hepsi çok olur dedim.
Kaptan Elifim bir konuda da fikrini almak istiyorum. Ekmeği kesmelimiyim sence.
Günaydın ben cevap vereyim ...
Ben her öğün 1 dilim tb ekmeği yedim diyetin başından sonuna kadar sen de yemelisin canım..
Bazı Ekmeklerin dilimleri büyük oluyor ölçünü kendine göre ayarlayıp yersin

Günaydın kaptanım ben bugün 56.4 geldim mezuniyet kilomun altına iniyorum
Kontrollü bir şekilde yavaş yavaş diyetimi açacağım

Canım işe yararsa bizimle de paylaş yılbaşında yap yakan 7 günlük programı yapacağız isteyenlerle umarım sende katılabilirsin

Önceki takımda bir arkadaş yapıyordu arada güzel de kilo veriyordu telefona kaydetmiştim şimdi bende deneyeceğim sonra sizle de paylaşırım. Duruma göre sonraki hafta size de katılırım inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…