- 11 Şubat 2016
- 4.055
- 18.827
- 208
Çokkk teşekkür ederimmmmTamam canim ilk sayfaya da koyayim buraya da tekrar birakayim
Heee oldu@Haticesnr dış kulvardan bi atakla, beni bile geçebilir
Wilma11 canım sen bu hafta çok spor yapma, güzel güzel ye tamam mı? Amannn beee kaç kere gelcez dünyaya
Benimki de mi band 4 canım, 1 aya yakın gidiyor.. çok memnunum. Su geçirmez özelliği de var ama ben suya sokmuyorum tabiki. Havuzda yüzerken falan kullanılıyormuş, yüzme sporunu da ölçüyor,dediğim gibi ben sokmadim ama ev işi yaparken su değiyor az da olsa,sorun olmadı hiç.1 ay mı gidiyor iyiymiş buda canım xiaomi ye bakıyorum suan bende
Selensu beni gececek ama benim de gecilmemem lazim yani zayiflamaya devam
Enerjini yirim seninyaa oyle tabi nasil unutayım buralarda cok uzun zaman gecirdik ... seni gormekte cok guzel abla sagligin nasil eminim yine spor kiyafetlerini giyip spor yapiyosundurr
Caninsağ olsun Simaycim. Veririz kuzum ya hiç dert etme. Beş kilo kadar da ben biriktirdim.takipteyim şekerim.
insallah elhan abla sende sahalara dondum diyosun yaniiiazmini cok seviyorum seninnn esin nasil iyi mi hayat nasıl gidiyor abla
yok kuzu babam aşci
ZeynoşumYeşilyurt canım
Gunaydin canım kolay gelsinGünaydın
Bugün felaket işim var
Badana işleri felan
Yatak odasını düzenleyeceğim
Çamaşirlar
Bugün. Balık yapacağım
Dünden beri hazirdi zaten
Günaydın ben cevap vereyim ...Büyüktü canım. Tanesi 600 gram falandı.
Hepsi çok olur dedim.
Kaptan Elifim bir konuda da fikrini almak istiyorum. Ekmeği kesmelimiyim sence.
Günaydın kaptanım ben bugün 56.4 geldim mezuniyet kilomun altına iniyorumBir haftalik degil ki bu liste en yakin rakibini en kisa surede gecmeye çalışacaksın 3 hafta olur 4 hafta olur bu sirada baska biri gecmezse öne tabi ki
Bence kesmemelisin vücudun karbonhidrata da ihtiyaci var
Gecersin gecersin birsey olmaz bende tekrsr seni gecerim
Hadi bakalim insallah 56 da bekliyorum seni
Bir gunlik bir surec degil uzun vadeli dusunmek lazim 2 aya 90 larin ortasina gelirsiniz o sirada yeni uyeler gelebilir
Senin gittidinde 9 tane aktif takim vardi simdi sayi 6 ya dustu
Karantina döneminde kilo alip gelen cok oldu
❤❤
2 aya yaklasirsin rskiplerine
Nidsali gecmise bakiyor genelde ama etiketlenirsr kolay bulur
Uyanamadim erken :))
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Tesekkur ederiz canim ❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤Günaydın kaptanım ben bugün 56.4 geldim mezuniyet kilomun altına iniyorum
Kontrollü bir şekilde yavaş yavaş diyetimi açacağım
Bacım senle yakinlastik Bursa dayımLimonatami yapican
Valla geçtim ben şimdi listede olsaydım liste başı mı olacaktım???Gunaydin canim ❤
Yaa demek ilk gunden beni geçtin bu olur mu bana yapılır mi
Tebrik ediyorum canım
Canım işe yararsa bizimle de paylaş yılbaşında yap yakan 7 günlük programı yapacağız isteyenlerle umarım sende katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?