Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

madamhd Denp önünde lütfen onu geç
Denp mi ımmm şeyyy geçerim tabi geçerim ya

hadiii yaaaa çok ilginccc wallla devmeden bu işler biraz zor ugrastirir 7 saatte ne yaptın kizzzzz
1 sıfırdan büyüktür diyerek azcik sporu paylaşayım
5000 adım 150 puan @Nidsalii
Dün de yok idi.
Bu hafta işi biraz tembelliğe vurdum sanki 4 gün spor var
tembellige bak 4 gün spor .
Yeşilyurt canım
bir hemşo daha mi geldi kızzzzz
Zipzip- sen simdi @selensu82 gecicen yoksa omu seni gecicek

Selensu beni gececek ama benim de gecilmemem lazim yani zayiflamaya devam
yaaaaaa işte kaptaaaaaannnn yaaaaa en başta yaaaaaa

Güle güle kullan canım
Bende o yüzden aldım ders falan telefon bana düşmüyo
Aynen öyle valla teşekkür ederim canim
Hep böyle olumlu yorumlar vardi canım ondan sipariş verdim bende havuzda ne işimiz var hem bizim

Günaydın
Bugün felaket işim var
Badana işleri felan
Yatak odasını düzenleyeceğim
Çamaşirlar
Bugün. Balık yapacağım
Dünden beri hazirdi zaten
Günaydın canım kolay gelsin

alllah razi olsun ablacimmm . evet birlikte daha guzel. bugun giyersin diyorummmm o kıyafetleriniiii .

Tekrardan günaydın kızlar

Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedim Yağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.

Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…