O derece diyorsun
Donmuş kıızz bende yeni öğrendim geçenlerde muhabbeti dönmüş burdabu don muymus yaaaa ben bunu çok sallamistimm ama o oldugunu bilmiyodummm
yok kızzzz dur simdi deme oyle bu kare temiz beyaz bir mendilll
Kendime güveniyorum da sana daha çok güveniyorumGeçersin tabiki canım kendine güven ben senin bu hafta guzel eksiyle geleceğine inaniyorum
Hee gördüm kıskandım da ondan salladım bendeSalla salla bende salladım geçen gun
Ahhh ahhh korona olmasaydı haftada 4 gün havuzda oluyordum ben. Geçen sene tüm yaz öyle geçmişti, vücudum çok güzel olmuştu,bu yaz kısmet olmadı.Aynen öyle valla teşekkür ederim canim
Hep böyle olumlu yorumlar vardi canım ondan sipariş verdim bende havuzda ne işimiz var hem bizim
Günaydın canım kolay gelsin
Kış günü usuyeceksiniz çıkarıp durmayın şunlarıKendime güveniyorum da sana daha çok güveniyorum
Hee gördüm kıskandım da ondan salladım bendedur bide sütyen çıkarayım
Bu sefer sırt sırta vericez
Sakın asla yakalanmak yok
Rüyasında görür o
Bence de biz dört kişiyiz sen ben
Günaydın
Geçersin
89 çeşit yemek denedim 2 aydahadiii yaaaa çok ilginccc wallla devmeden bu işler biraz zor ugrastirir7 saatte ne yaptın kizzzzz
tembellige bak 4 gün spor.
bir hemşo daha mi geldi kızzzzz
yaaaaaa işte kaptaaaaaannnn yaaaaa en başta yaaaaaa
Salla sallaGüncele geldim sonun şimdi bende bi don sallayım
Gözün aydınTekrardan günaydın kızlar
Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedimYağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.
Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım
Diyette problem yok kaptanim gauet güzel gidiyorModemin değişmesi gerekiyor o zaman canim
Liste her kilo veremeyende etkileniyor bu bir gercek ama neden devam etmek istemiyorsun onu anlamadim modem olmasada kilona dikkat edebilirsin ki
Günaydın canım ❤
İyi puan aldım de bari kuzucum değdi mi aldığın kilolara :)))Yok canm evlilikten degil de kpssye hazirlandim sürekli pasif masa basinda oturdum hareketsizlik yakti beni.
Dondurma hala yiyorum ama eskisi kadar değil bikkinlik geliyo artik arada bi
Tebrik ederim lütfen sessiz olabilir miyiz sudemcim bu konuyu sonra konuşuruzBen yenildigimi kimseye caktirmadan konudan sıyrılmıstım ne güzel
Atanmama yetmiyo canim ama olsun üzgünüm ama pisman değilimİyi puan aldım de bari kuzucum değdi mi aldığın kilolara :)))
Sağol canımGözün aydın
40 kilo verdin hem sarkma da olmaz vücudun yeni kiloya da alisir sporunu yap diyetini yap koruma gibi düşün
Kolay gelsin. Afiyet olsun. Helva falan da ye. Balık öldüğünü nasıl anlayacak, ona da yazık.Günaydın
Bugün felaket işim var
Badana işleri felan
Yatak odasını düzenleyeceğim
Çamaşirlar
Bugün. Balık yapacağım
Dünden beri hazirdi zaten
Güzel espri ama anlamak için 2 kere okumak zorında kalmak zoruma gitmedi değilKolay gelsin. Afiyet olsun. Helva falan da ye. Balık öldüğünü nasıl anlayacak, ona da yazık.
❤❤❤❤Kendime güveniyorum da sana daha çok güveniyorum
Hee gördüm kıskandım da ondan salladım bendedur bide sütyen çıkarayım
Dünki çömezi nie bu kadar ciddiye aldın kiBu sefer sırt sırta vericez
Sakın asla yakalanmak yok
Daha dün gelmiş çömez
Rüyasında görür o
Bence de biz dört kişiyiz sen benmadamhd ve @Tesnim1989
Günaydın
Geçersin
89 çeşit yemek denedim 2 ayda
Haftanın çoğunu spor yapınca 4 gün kesmedi
Salla sallaDenp i geç bende sallycam
Gözün aydın
40 kilo verdin hem sarkma da olmaz vücudun yeni kiloya da alisir sporunu yap diyetini yap koruma gibi düşün
Haticecim sen bu hafta bol bol ye kuzum.Başta 1 tane istedim sen kaç tane istiyorsun diyince gözüm döndü herhalde
Guzel menu canim afiyet olsunDünkü menüm
Kahvalti(11:30)
4 kasik kavanoz menemen ve 2 yumurta ile menemen
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kaşık tahin
2 fincan çay
19.00
1 fincan türk kahvesi
Aksam(20:00)
Firin hamsi
1 dilim tb ekmek
Salata
23.00
1 fincan şekersiz türk kahvesi(1ck hindistan cevizi yağı)
3litreye yakın suZipzip-
Aa çok ayıp çok, kaptanım rencide olmasın pişman olmamandanAtanmama yetmiyo canim ama olsun üzgünüm ama pisman değilim
Ben pırasa yapacağım canım.Günaydın kızlar
He deyin bakim ne yemek yapsak
Yawrum o kadar limonla ancak sirke yapılır herhalde :)Başta 1 tane istedim sen kaç tane istiyorsun diyince gözüm döndü herhalde
Oğlun kaçıncı sınıf HaticecimŞiddete hayır no no
Tamam git saldır o zman koş
Anladım canım ben siparişi verdim 128 e hiç adım atamıyorum oğlanın dersleri yüzünden acele ettim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?