Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10 gün içinde okadar kilo almış olman için baya yemiş olmalısım ienm neyse sıkma canını takıl bize tıkır tıkır gitsin kilolar inşallah ............

sağol canım.çok teşekkürler.valla bunca zaman kilo almadan geri döndüysem sizlerin sayesinde.
montiye uyamadığım zamanlarda bile hiç bir şeyi abartmadım.herkes azmime hayran kaldı.
istanbulda ablamın ameliyatı için 3 gün hastenede kaldık.rizeliyiz biz.bir sürü teyzelerim yengelerim var istanbulda.millet hastayı bıraktı,aman aç kaldınız,ne yediniz ne getirelim diye ısrar ettiler.ablamın kızı vardı yanımda.oda kilosuna dikkat ediyor.dayımda istanbulda birkaç ünlü pastanenin sahibi.hastaneye gelen börekler pastalarda cabası.
zor sıyrıldık valla.tabii düşünenlerden allah razı olsun.rabbim kimseyi yanlız ve darda koymasın.

kızlar haftasonları göbek mi atsak :) delikafadulden

dün spor salonuna yazıldımya orda oryantel dersleride veriyorlarmış bir ara arkadaşımla gitsekmi acaba diye düşündük sonra vazgeçtik önce şu plates - ftness işini haledelim sonra düşünürüz. eşim ayrıca halk oyunları eğitmenliği yapıyordu . onunla halk oyunlarına başlamak istiyorum . pazar günleri başlayacakmış sanırım .

evet çok yedim ama o kadar da deil benim birde kabızlık gibi büyük bir problemim var çok dikkat etmem gerekiyo

geçmiş olsun sanada,kızım 11e girdi eylülde ismide eylül

hb cnm evet öyle olmuş azcık hızlı davranmışım
menün çok güzel cnm darısı bana ben bügün pek sağlıksız besleniyom alsanaalsanasmile
büyük temizlik yaptığım için kendimle ilgilenemiyorum bu bir kaç gün
devam etcek gibi görünüyoo kafamçokkarıştı

hb cnm inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın

bende dayanamadım sazan gibi atliyim kaydirigubbakcemile3 bencede 10 günde
4kilo çok fazla inşallah baskül yanılıyordur opuyorumnanaktan

benimde hedef kilom var 65 kilo bayrama kadar ama daha aranıza tam
dahil olamadığım için geçersiz sayılcak benimki herhalde

yumukum geçmiş olsun kızına canım.benim şımarık kızımda 14 yaşına girdi.

ooo maşallah topic canlanmış kanlanmış ne güzel zemuszemus yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum vereliniortak inşallah kilolar gidici dostlugumuz kalıcı olur opuyorumnanaktan

kızlar haftasonları göbek mi atsak :) delikafadulden

olaaaarrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu arada 57 kilo hedefim

hadi bakalım sende kendine bir kilo çizelgesi yapta ordan takip et kendini bizde seni

evet çok yedim ama o kadar da deil benim birde kabızlık gibi büyük bir problemim var çok dikkat etmem gerekiyo

valla senin dahada dikktli olman gerek bu konuda o halde canım yaaaa

geçmiş olsun sanada,kızım 11e girdi eylülde ismide eylül

allah bağışlasın ablam ergenliğe girmiş desene allah yardımcınız olsun....

bence temizliği falan bahane etme aslında elinde fırsat var temizlikle ıuğraşırken aklına yemek içmek gelmez ve sürekli hareket halinde olacağın için metobolizmada harekete geçer diye düşünüyorum.....

bencede 10 günde dört kilo çok ama çok yedim diyor :çok üzgünüm:

sigara içmedim hiç safiş.çay tiryakisiyim ve rizeliyim.:1hug:

süppeeerrrrrrrrrrrrrr sigarasız hayat tertemiz hayat.....
Çayı bende severim tiryakisiyimdir...

naaz yoksa aynı spor salonuna mı gidiyoruz:)

nerede senin spor salonun benmki kocamustafapaşada:)

bayram hedeflerimizi inşallah hepimiz tuttururuz.ben şimdiden heyecanlandım aklinialirimsmile

safiş kendine gelmene sevindim tatlım bende daha tam düzelmedim bir ay oldu yaaa bir ayy.ee yatıp dinlenmezsen ne olacak olacagı buydu :sinifsinif:

yumukum kızına geçmiş olsun tatlım 3 tane aynı gün sınavmı olurmuş insaf yaa bu ögretmenler hiç mi ögrenci olmamışlar.benim aynı gün 3 sınavım olsa değil karnım agrımak agrımayan tek bir hücrem kalmazdı :1ninca:

gözdem nerde yaa çok özledim :gitme: inşallah tamamen sıkıntıları bitmiş bi şekilde en kısa zamanda aramıza döner boshayallersmile

bayram hedeflerimizi inşallah hepimiz tuttururuz.ben şimdiden heyecanlandım aklinialirimsmile

ayyy hadi bakalım kimler hedefe ulaşacak kimler yaklaşacak :dance: :dance:

valla öyle diyorum ama bilmiyorum bir gün bomba ibiyim ertesi gün yataktan kalkamıyorum bu hastalık dinlenmeden kolay kolay geçmiyor işte malesef....

gözde sanırım u gün iş yerinde geri döndü dün öyle yazmıştı denetleme varmış onunda şirkette olması gerekiyormuş bu sebeplede buraya gelememiş olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…