evet doğru bende şaşırdım adetim 24 gibi falan olcak baskül bozuk değil bi benim kiloda fark var ailedeki herkesin aynı stresteyim galiba bu 10 gün içinde hiç doymak bilmedim çok yedim ama bugün şimdilik çok bişey yemedim
kızlar haftasonları göbek mi atsak :) delikafadulden
aman geçer inşallah fazlada yükselmez ateşi ?
Bu havalar zaten mahvetti herkesi bende dahil.... Üç hafta oldu hala iyileşemedim yaa....
Kızın kaç yaşında?
valla canım artık stresten yemeğe değilde yememeye sarsan daha iyi olur böyle gidersen 7 li rakamları görmen yakındır. O yüzden birilerinin sana dur demesi gerek.
Burda da onu sana herkes der zaten
hb cnm evet öyle olmuş azcık hızlı davranmışımzilan hoşgeldin aramıza ,maşallah 30 yaş ve 3 çocuk hızlısın
safişim opuyorumnanaktan
ayşegülcüm geçmiş olsun küçük cadıya ,bizim yaşımıza gelince de keşke o günlere geri dönsek der
menün çok güzel cnm darısı bana ben bügün pek sağlıksız besleniyom alsanaalsanasmilekızlar dünkü menüm :
Kahvaltı 07.00
1 dilim tb ekmek
yarım salata yarım domates kk ligt peynir ve yeşil çay....
Öğle 12.00
Yarım tabak hindi sote salata ayran
Ara 16.00
Bir Bardak light süt....
Akşam 19.00
Tonbalıklı salata
közlenmiş biberli yoğurt....
Hastalığımdan dolayı pek birşey yiyemedim....
hb cnm inşallah dilediğin kiloya ulaşırsınmerhabalar kıslar.
yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
nazcım bende hedef kilomu sölimmi.dün aebencimle konuştuk.takıma dönmek istiyorum.
ayrıldığım kilomdayım.69 kiloyum.bayrama kadar 66 olmayı hedefliyorum.inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
mrb naz ben bundan 10 gün önce sabah tartıldığımda 63 kg geliyordum bugün ise 67.2 kg ile uyandım bu hafta içinde çok abarttığımı kabul ediyorum ama tek başıma birşeyler yapamıyorum bu aralarcuma zayıflama yarışmasını incelediğimde insanların motivasyonu beni cezbetti ve o yüzden aranıza katılmak istiyorum
evet kesinlikle doğru diyorsun canım...
Ne kadar güzel efkar basınca çay içiyorsun genelde sigara yakarlar ama
benimde hedef kilom var 65 kilo bayrama kadar ama daha aranıza tam
dahil olamadığım için geçersiz sayılcak benimki herhalde
kızlar haftasonları göbek mi atsak :) delikafadulden
bu arada 57 kilo hedefim
evet çok yedim ama o kadar da deil benim birde kabızlık gibi büyük bir problemim varçok dikkat etmem gerekiyo
geçmiş olsun sanada,kızım 11e girdi eylülde ismide eylül
menün çok güzel cnm darısı bana ben bügün pek sağlıksız besleniyom alsanaalsanasmile
büyük temizlik yaptığım için kendimle ilgilenemiyorum bu bir kaç gün
devam etcek gibi görünüyoo kafamçokkarıştı
bende dayanamadım sazan gibi atliyim kaydirigubbakcemile3 bencede 10 günde
4kilo çok fazla inşallah baskül yanılıyordur opuyorumnanaktan
sigara içmedim hiç safiş.çay tiryakisiyim ve rizeliyim.:1hug:
dün spor salonuna yazıldımya orda oryantel dersleride veriyorlarmış bir ara arkadaşımla gitsekmi acaba diye düşündük sonra vazgeçtik önce şu plates - ftness işini haledelim sonra düşünürüz. eşim ayrıca halk oyunları eğitmenliği yapıyordu . onunla halk oyunlarına başlamak istiyorum . pazar günleri başlayacakmış sanırım .
ooo maşallah topic canlanmış kanlanmış ne güzel zemuszemus yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum vereliniortak inşallah kilolar gidici dostlugumuz kalıcı olur opuyorumnanaktan
naaz yoksa aynı spor salonuna mı gidiyoruz:)
nerede senin spor salonun benmki kocamustafapaşada:)
bayram hedeflerimizi inşallah hepimiz tuttururuz.ben şimdiden heyecanlandım aklinialirimsmile
safiş kendine gelmene sevindim tatlım bende daha tam düzelmedim bir ay oldu yaaa bir ayy.ee yatıp dinlenmezsen ne olacak olacagı buydu :sinifsinif:
gözdem nerde yaa çok özledim :gitme: inşallah tamamen sıkıntıları bitmiş bi şekilde en kısa zamanda aramıza döner boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?