Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 72,7
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2
AK81 74

EVET KIZLAR LİSTEMİZ BU BAYRAMA KADAR HERKES HEDEFLEDİĞİ KİLOYU BELİRTEBİLİRMİ BURDAN TAKİP EDELİM .

zilan nerde oturdun tatlım bursada

nazoo diye bir arkadaşımız var annesine göğüs kanseri teşhisi kondu.yasin okuyacagız cumaya kadar enkısa zamanda şifa bulsun diye

karacabeyde oturdum cnm bilirsin herhalde orayı yada duymuşsundur görmediysen bile
bursaya 65 km uzaklıktaydı
nazo için çok üzüldüm :sinifsinif: geçmiş olsun Allah şifa versin inşlah

nazo bişey sorcam cnm
tefriciye okumayı denedinmi cnm
şu hani 4444 defa onunan dua duymuşsundur belki
hastalara şifa olsun diye vede her dilek için okunuyor

nazlıcım maalesef benim dün sabah itibariyle kilom 74 canım,hedefimde bayrama 70 olmak ama nasıl olcak bilmiyorum,inanılmaz iştahım var,sporda yapma imkanım şu ara yok,allahtan evim işyerine uzakta sabah akşam 30 ar dakika tempolu yürüme imkanım var
offf yaa nasıl toparlanıcam benbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yürümen bile iyi kirazım . Neyse fazlada bir kilo almamaışsın ama dikkat et kirazım benim gibi 4,3 kilo alma 2 ayda

İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2
AK81 74

bu arada zilancım hoşgeldin canım 6.takım ailesine,bu yaşta 3 çocuk harikasın bende 28 yaşındayım ama evleneli daha 17 gün oldu

azminede hayran kaldım canım,inş.kalan kilolarıda burda bizimle vericeksin

Canlarımmmmm ben geldim nihayet yanınıza

nasılsınız bakalım güzeller herkesler iyimi keyifler yerindemi ?
Bugün geç kaldım işlerim vardı ancak halledip açabildim burayı
Ne güzel sohbetler edilmiiş sba hayalleri kurulmuş çocukluğa dönülmüşşş boshayallersmile boshayallersmile
aahhhh aahh kim istemezki çocuk polmayı sorumsuzca yaşamayı dimi

Bu arada yeni arkadaşımız var demek hoşgeldin Zilan a.s. a.s.

Nazlım benimde bayrama hedefim 60 canım bakalım olacakmıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

bu arada zilancım hoşgeldin canım 6.takım ailesine,bu yaşta 3 çocuk harikasın bende 28 yaşındayım ama evleneli daha 17 gün oldu

azminede hayran kaldım canım,inş.kalan kilolarıda burda bizimle vericeksin

hb cnm daha aranıza katılamadım ama inşlh oda olur :Saruboceq:
Allah mesut etsin cnm ömür boyu mutluluklar
tadını çıkar cicim ayların canım opuyorumnanaktan

nazz ben bu listeye giremiyomuyum

anladım narinim elimden geleni yaparım
bende dua ederim inşlh rabbim şifasını verir

GÜNAYDIN GÜZEL TAKIMIM ....opuyorumnanaktan

ACEEBAAA...zemuszemus
ırsi canım annemin de çok erken beyazlamış

benimde 17-18 yaşımdan beri var ,1-2 teldi şimdi arttı
BENİMDE ...O YÜZDEN SIK BOYYORUM ..
ÇOK GÜZEL CEVAP OMUŞ GÖZDE CADISINA ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar benim şimdilik çıkmam lazım çocuklar öğle yemeğine
geliyorlar onları göndereyim tekrar açarım pc yi
bende yemek yerim bu arada yemek yiycek olan herkese afiyet olsun cokacimcoook

mrb bende girebilirmiyim listeye ne yapmam gerekiyor hızla kilo alıorum

merhaba canım hoşgeldin . Ben takım kaptanı naz . Takıma girebilmen için bir takım kurallarımız var canım . Ilk hafta deneme haftamız oluyor . Ne kadar çok paylaşımda bulunur ve motivasyonunu bir o kadar yüksek tutarsan bizim için süper olur . Cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11: 30 a kadar kilo bildirimini yapmışl olmamız gerekiyor . Günlük gediklerimizi buraya yazıyoruz canım . Yanlışlarınla ilgili uyarıyoruz .vs... Sende kendinden bahsedebilirmisin biraz senide tanıyalım .

huuuu hhhuuuuuuuuuuu kimse yokmu
neden kimse bana selam vermiyor yaaaaaaaaaaaaaa senağlama

selam kızlar,işlerimi bitirdim arkadaşıma bi sabah kahvesine gittim geldim,kızım okuldan ağlayarak geldi :bbo: hasta olmuş karnı ağrıyomuş başı ağrıyomuş amanda bi naz bi naz :))yarına 3 sınavı var omu hasta etti bilmem kaydirigubbakcemile3 çorba içirdim üstüne bide şurup yatırdım dinlensin birazcık bakalım boshayallersmile
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz inş. burada hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız :lepi:
nazlım bende hedef belirteyimmi :uhm:şuan 82yim bayrama nerdeyse 1 ay var bende 78 hedef koyayım bakalım 4 kilo 1 ay için iyi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…