- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
68 şuanda bayrama kadar hedefim 65 cnmşuanki kilonu söyle canım ben ekleyeyim hedefinizle beraber .
amin inşallah narinim opuyorumnanaktanooo maşallah topic canlanmış kanlanmış ne güzel zemuszemus yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum vereliniortak inşallah kilolar gidici dostlugumuz kalıcı olur opuyorumnanaktan
olaaaarrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi bakalım sende kendine bir kilo çizelgesi yapta ordan takip et kendini bizde seni
valla senin dahada dikktli olman gerek bu konuda o halde canım yaaaa
allah bağışlasın ablam ergenliğe girmiş desene allah yardımcınız olsun....
bence temizliği falan bahane etme aslında elinde fırsat var temizlikle ıuğraşırken aklına yemek içmek gelmez ve sürekli hareket halinde olacağın için metobolizmada harekete geçer diye düşünüyorum.....
bencede 10 günde dört kilo çok ama çok yedim diyor :çok üzgünüm:
süppeeerrrrrrrrrrrrrr sigarasız hayat tertemiz hayat.....
Çayı bende severim tiryakisiyimdir...
safiş sen montiden önce ne uyguluyordun canım diyet olarak merak ettim
canım sağlıksız derken abur cubur atıştırmıyorum sebze yemeği falan yapamıyorum
mesela hemen hergün beyaz et yemeğe çalışırım diyetteyken özellikle
ama şimdi uğraşamıyorum yoksa atıştırma yoklmaz:
topiğimiz eski günlerdeki gibi kalabalık.ne güzel.
bende nostalji yaptık ya iyice romantikleştim bugün.kaydirigubbakcemile3
çıkmam lazım arkadaşlar.eşimin yengesi rahatsız onu ziyarete gidicem.akşam menümü yazarım.
opuyorumnanaktan
topiğimiz eski günlerdeki gibi kalabalık.ne güzel.
bende nostalji yaptık ya iyice romantikleştim bugün.kaydirigubbakcemile3
çıkmam lazım arkadaşlar.eşimin yengesi rahatsız onu ziyarete gidicem.akşam menümü yazarım.
opuyorumnanaktan
bende biryandan duvar,cam ve yer siliyom bir yandanda buraya yazıyom hihoyyyt
bende biryandan duvar,cam ve yer siliyom bir yandanda buraya yazıyom hihoyyyt
aman maşallah diyelimde nazar degmesin muhabbetimize.
saol ablacım.Allah bağışlasın senin kızınıda..yumukum geçmiş olsun kızına canım.benim şımarık kızımda 14 yaşına girdi.
allah bağışlasın ablam ergenliğe girmiş desene allah yardımcınız olsun....
saol cnm.evet ya daha okul açılalı ne kadar olduki hemen başladı bile sınavlar hemde 3üde önemli ders napıcaz bakalım bilmiyorumkismile biraz açıldı gibi
yumukum kızına geçmiş olsun tatlım 3 tane aynı gün sınavmı olurmuş insaf yaa bu ögretmenler hiç mi ögrenci olmamışlar.benim aynı gün 3 sınavım olsa değil karnım agrımak agrımayan tek bir hücrem kalmazdı :1ninca:
saol cnm doğru valla kaydirigubbakcemile3yumukum geçmiş olsun cnm kızına
sınav stresi zordur psikolojikmen hasta olur insan
hiç bir yerin ağrımasada heleki bunlar çocuk 3 tane sınavda
bir günde oluncaa ohaoldumsmile
akşama ne yemek var kızlar fikir verin? ben taze fasulye yapayım diye düşünüyorum
akşama elifçim tavuklu mantar yapmayı düşünüyorum güzel mantar bulursam yada sadece tavuk sote yaparım.yarın pazarımız var taze sebze meyve almak için oraya gidecegim.4 elle sarıldım diyetime bayrama 68 görmem gerek eşimde geçen laf soktu sebze yemek lazım akşamları diye bende herakşam artık sebze yemeği yapacagım bakalım kaç gün dayanacak kendisi sebze yemeginden çok hoşlanmazda beyefendi bana akıl vermeye gelince böyle bilmiş bilmiş konuşur.(ayy sabahtan beri kaçıncı sigaram bugün ne çok sanal sigara içtim yaa delikafadulden)
akşama ben meyve ve süt ile beslenicem güzeller:)
amin cnm cümlemizinkini..evet yeni yeni başladık boshayallersmile
grafikle uğraşıorum bi türlü yapamadım uygun deil dio yapıştırınca
opuyorumnanaktan çok sağolun utandırıyorsunuz beni :kedi: :kedi::gitme:
marifetli kadının hali başka olurmuş :teytey:
her yerde deme kıs nazar etçen kendini hamarat alkisalkisalkis alkisalkisalkis
akşama elifçim tavuklu mantar yapmayı düşünüyorum güzel mantar bulursam yada sadece tavuk sote yaparım.yarın pazarımız var taze sebze meyve almak için oraya gidecegim.4 elle sarıldım diyetime bayrama 68 görmem gerek eşimde geçen laf soktu sebze yemek lazım akşamları diye bende herakşam artık sebze yemeği yapacagım bakalım kaç gün dayanacak kendisi sebze yemeginden çok hoşlanmazda beyefendi bana akıl vermeye gelince böyle bilmiş bilmiş konuşur.(ayy sabahtan beri kaçıncı sigaram bugün ne çok sanal sigara içtim yaa delikafadulden)
evet kilo çizelgesi aa oldu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?