huuuu hhhuuuuuuuuuuu kimse yokmu
neden kimse bana selam vermiyor yaaaaaaaaaaaaaa senağlama
huuuu hhhuuuuuuuuuuu kimse yokmu
neden kimse bana selam vermiyor yaaaaaaaaaaaaaa senağlama
selam kızlar,işlerimi bitirdim arkadaşıma bi sabah kahvesine gittim geldim,kızım okuldan ağlayarak geldi :bbo: hasta olmuş karnı ağrıyomuş başı ağrıyomuş amanda bi naz bi naz :))yarına 3 sınavı var omu hasta etti bilmem kaydirigubbakcemile3 çorba içirdim üstüne bide şurup yatırdım dinlensin birazcık bakalım boshayallersmile
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz inş. burada hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız :lepi:
nazlım bende hedef belirteyimmi :uhm:şuan 82yim bayrama nerdeyse 1 ay var bende 78 hedef koyayım bakalım 4 kilo 1 ay için iyi yerimseniben
saol cnm..evet kesin kaydirigubbakcemile3zilan hoşgeldin aramıza ,maşallah 30 yaş ve 3 çocuk hızlısın
safişim opuyorumnanaktan
ayşegülcüm geçmiş olsun küçük cadıya ,bizim yaşımıza gelince de keşke o günlere geri dönsek der
tamam yumukum yazıyorum hemen
kızlar dünkü menüm :
Kahvaltı 07.00
1 dilim tb ekmek
yarım salata yarım domates kk ligt peynir ve yeşil çay....
Öğle 12.00
Yarım tabak hindi sote salata ayran
Ara 16.00
Bir Bardak light süt....
Akşam 19.00
Tonbalıklı salata
közlenmiş biberli yoğurt....
Hastalığımdan dolayı pek birşey yiyemedim....
kızlar dünkü menüm :
Kahvaltı 07.00
1 dilim tb ekmek
yarım salata yarım domates kk ligt peynir ve yeşil çay....
Öğle 12.00
Yarım tabak hindi sote salata ayran
Ara 16.00
Bir Bardak light süt....
Akşam 19.00
Tonbalıklı salata
közlenmiş biberli yoğurt....
Hastalığımdan dolayı pek birşey yiyemedim....
selam kızlar,işlerimi bitirdim arkadaşıma bi sabah kahvesine gittim geldim,kızım okuldan ağlayarak geldi :bbo: hasta olmuş karnı ağrıyomuş başı ağrıyomuş amanda bi naz bi naz :))yarına 3 sınavı var omu hasta etti bilmem kaydirigubbakcemile3 çorba içirdim üstüne bide şurup yatırdım dinlensin birazcık bakalım boshayallersmile
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz inş. burada hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız :lepi:
nazlım bende hedef belirteyimmi :uhm:şuan 82yim bayrama nerdeyse 1 ay var bende 78 hedef koyayım bakalım 4 kilo 1 ay için iyi yerimseniben
selammmburdayım ben :lepi:
ben burdayım nasılsın safiş . nasıl oldun canım .
safişim opuyorumnanaktan
ayşegülcüm geçmiş olsun küçük cadıya ,bizim yaşımıza gelince de keşke o günlere geri dönsek der
şu soba muhabbetinizi okudum şimdi ah ahh bu sene artık klimaya geçtik bende yapamıcam bu dediklerinizi boshayallersmile çaydanlık fokur fokur kaynardı,güğümüm hep sobanın üstünde durur sürekli sıcak su kestaneler ekmek kızartmaları :gitme: bi açıdan iyimi olmuş ne kaydirigubbakcemile3 ama özlicem sobanın sıcaklığını kedi gibi olursun başında mayışırsın kışın sobanın yanında örgü keyfi yapardım ben :çok üzgünüm: artık kayınvaldeye gidince çıkartırız acısını napalım
bence menü süper ötesi olmuş :lepi:
menün süper tam monti menüsü olmuş safişçiğim .
mrb naz ben bundan 10 gün önce sabah tartıldığımda 63 kg geliyordum bugün ise 67.2 kg ile uyandım bu hafta içinde çok abarttığımı kabul ediyorum ama tek başıma birşeyler yapamıyorum bu aralarcuma zayıflama yarışmasını incelediğimde insanların motivasyonu beni cezbetti ve o yüzden aranıza katılmak istiyorum
merhabalar kıslar.
yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
nazcım bende hedef kilomu sölimmi.dün aebencimle konuştuk.takıma dönmek istiyorum.
ayrıldığım kilomdayım.69 kiloyum.bayrama kadar 66 olmayı hedefliyorum.inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
merhabalar kıslar.
yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
nazcım bende hedef kilomu sölimmi.dün aebencimle konuştuk.takıma dönmek istiyorum.
ayrıldığım kilomdayım.69 kiloyum.bayrama kadar 66 olmayı hedefliyorum.inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
ayyy geçmiş olsun umarım sıvan için yapıyordur bu nazları ama değilse kötü...
İnşallah toparlanır bir an evvel....
Dört kilo iyi ne demek süper bence hadi başla sen erimeye hihoyyyt
canım idare eder sabah kötüydüm ama saastler ilerledikçe daha iyi gibiyim sanki en azından bu günkü öğle yemeğimde adam gibi bişiler yiyebildim iyiyim sanırım
sen nasılsın tatlişkom nasıl gidiyor?
melekimmm :içelim:
evet aynen öyle geçmişe hep bir özlem olacak... :çok üzgünüm:
aahhh aaahhh bizden sonraki nesil belkide sobayı bilmeyecek bile o neki diyecek fisfisfis
bende pek severim sobayı sıcaklığını herkes bir odada oturmak zorundadır kimse odasına çekilmez hele birde kar fazla yağdı ise elektirikler kesilirdi sadece sobadan çıkan üst kapaktan tavana yansıyan ışık aydınlatırdı evi tv seside olmazdı ohhhh doyasıya muhabbet sohbet ne günlerdi boshayallersmile boshayallersmile
şimdi bizde de bir tek kaynanada var soba lakin ben kaynanaya gideceğime soba niyetine kalorifer peteğine yaslanmayı tercih ederim
herhesin sobalı döneme ait anıları vardır.ben zaten eski günleri çok özlüyorum.bizimde sobalıydı evimiz.bende çok üşürdüm.rahmetli halacığımda öyle.sobayı çok yakınca evdekiler söylenip diğer odalara kaçardı.birtek ben kalırdım halamın yanında.
birde annem 2tane büyük yer minderi yapmıştı.sobanın arkasında minderlerin üzerine kıvrılıp uyurdum.oof of.dertlendim be ya.gideyim bir çay içeyim.
biraz ateşi var inş. nazdır ama havalar bi açıyo bi kapatıyo evde pekte giydiremiyorum zilliyi ondan olabilir genç kız oluyoruzya biraz havalıyız :1closedeyes:
evet doğru bende şaşırdım adetim 24 gibi falan olcak baskül bozuk değil bi benim kiloda fark var ailedeki herkesin aynı stresteyim galiba bu 10 gün içinde hiç doymak bilmedim çok yedim ama bugün şimdilik çok bişey yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?