Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar geçen haftaki kilom 74tü, sonra tartılmadım, acaba bayram hedefini 69 olarak belirlesem uygun olur mu ki? Yoksa hayal kurmasam da 70 mi desem. Çok zor kilo veriyorum da...mafoldumben

neyse ben kaçayım kızlar hepinizi öpüyorum akşam bugün yediklerimi yazarım bye

Kızlar geçen haftaki kilom 74tü, sonra tartılmadım, acaba bayram hedefini 69 olarak belirlesem uygun olur mu ki? Yoksa hayal kurmasam da 70 mi desem. Çok zor kilo veriyorum da...mafoldumben

bende aynı senin gibi 69 dedim ama korkuyom şimdi eyvahedigeldismile

çok sağol cnm opuyorumnanaktan yok kız neremiz nazar olcak :)))

bilmem artık nazar nerene değer cicim :kedi: kaydirigubbakcemile3

evet kilo çizelgesi aa oldu geldi

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

her sabah tartılcam artık

hayıırr sakın b hatayı yapma başlama bile sadece haftada bir defa oda cuma sabahlrı aç krınla ve çıplak bir şekilde çık basküle canım. Her nü tartılırsan eğer motivasyonun düşebilir yanılma ihtimalin çok yüksek çünkü....

benimki sebze yemeği olunca tok oluyo hep kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

maşallah benimde üç yıl oldu bırakalı allaha şükür dahada başlamadım. Bazen canım acaip istiyor resmen kokusu burnuma geliyor birisi verse yakacam diyorum ama yakan oldumuda acaip tiksiiyorum ne güzel yaa umarım başlayamayız bunca seneden sonra....

oohhh hadi yine iyisin hazır yemeğe gidiyorsun ne kadan güzel....
Sana şimdiden afiyet olsun cicim ipin ucunu kaçırma emii....

lahanadan çaktırmadan 1 tabak da bana ayırsana cokacimcoook

annem çok güzel yapar bak canım istedi

:roflol: :roflol: :roflol:
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış ya o hesap.
:roflol:

yaptım sanki oldu dur bakem bi

evet cicim olmuş hadi hayırlı olsun sona doğru emin adımlarla ilerle bakalım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

eğer kendini kötü hissedeceksen 70 de hedefe 69 olursanda güzel bir sürpriz olur....

neyse ben kaçayım kızlar hepinizi öpüyorum akşam bugün yediklerimi yazarım bye

iyi akşamlar.....

bende aynı senin gibi 69 dedim ama korkuyom şimdi eyvahedigeldismile

kısss neden korkuyorsunki olursun ne olucak kaydirigubbakcemile5

kızlar karar verdim tartıda 79u gördüğüm an birine maddi yardım yapıcam elimden geldiği kadar mutluluğum x2 olur

kızlar bugün yediklerimi yazayım size 2 kuru kayısı, 1 bardak portakal suyu, 1 simit, 1 adet muz, 6 bisküvi, yarım ayva,yarım mandalina bu kadar 1.5 litrede su içtim

kızlar bugün yediklerimi yazayım size 2 kuru kayısı, 1 bardak portakal suyu, 1 simit, 1 adet muz, 6 bisküvi, yarım ayva,yarım mandalina bu kadar 1.5 litrede su içtim

anam bu ne böyle hiç yemek falan yememişsin meyveyle geçiştirmişsin resmen . Yokmu sebze yemeğin et yemeğin falan . Bu şekilde kilo versen bile eski düzenine dönünce fazlasıyla geri alırsın verdiklerini.

lahanadan çaktırmadan 1 tabak da bana ayırsana cokacimcoook

annem çok güzel yapar bak canım istedi

canım benim ya,ayırırım tabi ne demekcokacimcoook

haklısın canım bi an önce toparlanmam lazım,daha ortada çocuk falan yok ama ben 74 deyim bide hamile kalırsam düşünemiyom kendimi,kesinlikle 60 ları görmeden hamile kalmamalıyım,gerçi 1 seneden önce öyle bi düşüncemiz yok ama yinde kısmet tabi

akannehir akannehir akannehir

bunlar ara öğünler yemek nerde akannehir

safişçim inşallah yeniden başlamayız ikimizde içenlerde biran önce bırakırlar.

mimu canım bu şekilde diyet bilmiyorum nekadar dogru monti yapmıyormuydun sen ben yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorumkismile

gözdoşum gelmiş,kuzu nasılsın,keyfin nasıl,ösledim ama ben seni,eski neşeli halleriniŞeniz

eğer kendini kötü hissedeceksen 70 de hedefe 69 olursanda güzel bir sürpriz olur....

iyi akşamlar.....

kısss neden korkuyorsunki olursun ne olucak kaydirigubbakcemile5

Ya en iyisi 70 demek, dediğin doğru 69 yapabilirsemSaruboceq:) süper bir sürpriz olur. o zaman hepinize benden birer dilim pastasempatiksalakcinni

Yok canım pasta demedim, elma demek istedim elma elmaa.s.

canım yaa üç gün değil beş gün değil 3 sene olmuş dilekolay başlayacağımızı sanmıyorum yani irade var o belli bu da ne demek iradeye sahip çıkmalıyız bu bizim sağlığımız....

Allaha şükür eşimde bana destek olmak için benim arkamdan bıraktı evimizde içen yok annem babam kardeşim içerler ama biz varken asla yakmazlar.....

Evet bencede yanlış bir beslenme şekli bu....

Ya en iyisi 70 demek, dediğin doğru 69 yapabilirsemSaruboceq:) süper bir sürpriz olur. o zaman hepinize benden birer dilim pastasempatiksalakcinni

Yok canım pasta demedim, elma demek istedim elma elmaa.s.

olsun olsun olsun pasta dedin bir kere herkesin dilimini ben yerim seve seve cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Tabii ben bayrama kadar hedeflediğim kiloya düşersem yerim o pastayı ödül olarak
Sonrada bayram dönüşü cokacimcoook yediklerimi çıkarmaya çalışırım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kirazcım 74ü gördün mü tatlım akannehir hemen buraya geliyorsun kaydirigubbakcemile önce söyle bakayım kendine baskül aldın mı.almadıysan hemen alıyorsun bugün iş çıkışı.klava: ve bu dakikadan itibaren yeniden diyetine 4 elle sarılıyorsun tamam mı tatlım.yeni evlisin şöyle seksi geceliklerle salınmak varken oramı buramı kapatayım derdine düşmek mi istiyorsun.delikafadulden

Bana göre hava hoş ama sonra bütün o kilolar geri gelmesin? Hatta benimkini de sen yiyeceksin ona görekaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana, spor hocama da sözüm var, ben istediğim kiloya geleyim, restorana götürüp çatlayana kadar yemesini söylicem. Kadın 1 saatlik pilates seansını 1.30 saat yaptı ben öyle diyincekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…