Kızlar geçen haftaki kilom 74tü, sonra tartılmadım, acaba bayram hedefini 69 olarak belirlesem uygun olur mu ki? Yoksa hayal kurmasam da 70 mi desem. Çok zor kilo veriyorum da...mafoldumben
çok sağol cnm opuyorumnanaktan yok kız neremiz nazar olcak :)))
evet kilo çizelgesi aa oldu geldi
her sabah tartılcam artık
benimki sebze yemeği olunca tok oluyo hep kaydirigubbakcemile3
safişçim ben sigarayı bırakalı nerdeyse 3 sene olacak.bu şekilde devam etmeye karar verdimbazen rüyalarımda görüyorum ayy nasıl pişman oluyorum sonra bi uyanıyorum ki rüya elhamdülillah.bi arkadaşım yemin etmişti içmeyeceğine 1.5 senedirde içmiyordu maalesef tek tükte olsa başlamış yeniden çok üzüldüm ona :1no2:.inşallah benim başıma gelmez :Saruboceq:
kızlar amma yazmışsınız,oku oku bitmedi valla,aman maşşallah diyim muhabbetimize,tıpkı eski günlerdeki gibi ne güzel
ben bugünlerde pek katılamıyorum,hala işleri bitiremedim,iş moduna bi türlü giremiyorum,işlerde gözümde büyüdükçe bitmek bilmiyo ohaoldumsmile
bu arada akşam için bende fırında poşette patates tavuk ve pilav yapacaktım ama annem çağırdı yemeğe
artık yarına yaparım,akşamki menüdede çorba,kuru fasulye,pilav ve lahana sarması varmışcokacimcoook
lahanadan çaktırmadan 1 tabak da bana ayırsana cokacimcoook
annem çok güzel yapar bak canım istedi
yaptım sanki oldu dur bakem bi
Kızlar geçen haftaki kilom 74tü, sonra tartılmadım, acaba bayram hedefini 69 olarak belirlesem uygun olur mu ki? Yoksa hayal kurmasam da 70 mi desem. Çok zor kilo veriyorum da...mafoldumben
neyse ben kaçayım kızlar hepinizi öpüyorum akşam bugün yediklerimi yazarım bye
bende aynı senin gibi 69 dedim ama korkuyom şimdi eyvahedigeldismile
kızlar karar verdim tartıda 79u gördüğüm an birine maddi yardım yapıcam elimden geldiği kadar mutluluğum x2 olur
kızlar bugün yediklerimi yazayım size 2 kuru kayısı, 1 bardak portakal suyu, 1 simit, 1 adet muz, 6 bisküvi, yarım ayva,yarım mandalina bu kadar 1.5 litrede su içtim
lahanadan çaktırmadan 1 tabak da bana ayırsana cokacimcoook
annem çok güzel yapar bak canım istedi
kirazz afiyet olsun dikkat et canım.buradan fazla uzaklaşma ki kendini daha rahat kontrol altına alırsın.ben eşimle 65 kiloda evlendim aklım başıma geldiğinde aradan 7 yıl geçmiş ve ben 86 kiloya gelmiştim.aman sen benim düştüğüm hataya düşme tatlım.olumunekankayizsmile
kızlar bugün yediklerimi yazayım size 2 kuru kayısı, 1 bardak portakal suyu, 1 simit, 1 adet muz, 6 bisküvi, yarım ayva,yarım mandalina bu kadar 1.5 litrede su içtim
eğer kendini kötü hissedeceksen 70 de hedefe 69 olursanda güzel bir sürpriz olur....
iyi akşamlar.....
kısss neden korkuyorsunki olursun ne olucak kaydirigubbakcemile5
safişçim inşallah yeniden başlamayız ikimizde içenlerde biran önce bırakırlar.
mimu canım bu şekilde diyet bilmiyorum nekadar dogru monti yapmıyormuydun sen ben yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorumkismile
Ya en iyisi 70 demek, dediğin doğru 69 yapabilirsemSaruboceq:) süper bir sürpriz olur. o zaman hepinize benden birer dilim pastasempatiksalakcinni
Yok canım pasta demedim, elma demek istedim elma elmaa.s.
olsun olsun olsun pasta dedin bir kere herkesin dilimini ben yerim seve seve cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Tabii ben bayrama kadar hedeflediğim kiloya düşersem yerim o pastayı ödül olarak
Sonrada bayram dönüşü ycokacimcoookediklerimi çıkarmaya çalışırım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?