Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim de moralim bozuk.Çinkom düşükmüş,o da bağışıklığı etkiliyor, olur da korona kaparsam nolur acaba die korku girdi.Pandemi sebebiyle iş hayatı desen daha da zor.Annem için ise hiç geçmeyen korkum var zaten.Meme ca atlattı.üstüne onun da mineral değeri düşük cıktı,zaten bağışıklığu düşük,meğersem bir de eksiklik varmış.Psikolojim çok iyi değil.Hep bir korku. Önceden zayıfladıkça mutlu oluyodum.Şimdi bünyem toparlansın die spora ara verdim hatta diyete de ara vermiştim ama olmuyor. Yedikçe insan kendisine kızıyor.O kadar sıkıntı yetmiyormuş gibi bir de kendinden nefret ediosun.

Burdan uzaklaşırsan kilo alacaksın ve yaşadığın sıkıntılara ek olarak bir de bundan nefret edeceksin. İlla ana listeye girmek zorunda deilsin,psikolojik olarak kaldıramam diorsan free listede kal.Bir gün diyeti bozsan ertesi gün insan utancından dikkat ediyor.Ve sağlıklı beslendikçe insan daha stabil bir ruh haline sahip oluyor.Burda kal canım.

İyi akşamlar

sudem34 balım bana kızacak hep arazi diye
Adım yarışı içindeki challegemız ve takımlar
şu şekilde

sudem34 takımı kendisi dahil
sonngulen asliogretmen enerji_kusagi Felicio

Denp takımı kendisi dahil
D Dileksnr Zeynolin44 inci-tepik Zipzip-

Belirtmekte fayda buluyorum D Dileksnr benim özel rakibim çok güzel adım attığı için daha önce gözüme kestirmiştim

hepinizden challenge için destek ve yorum bekliyorum Sizde kazanmasını istediğiniz grubu belirterek destekleyebilirsiniz

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım.Kuruyemişler ve meyve derken vitamin/mineral açısından güzel olmuş ama yine de akşam yemeğin az geldi bana.Patlıcanı 1 tabak yeseymişsin keşke en azından. Afiyet olsun.

27 Aralık Menü

Sabah 10.00
2 kk peynir
1 kase domates suyu
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 12.00
1 cennet hurması

Ara 15.00
1 cennet hurması ( sondu ohhh bitti. Bir daha almıyacağım. Dayanamadığım tek meyve)

Akşam 18.00
6 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı pilav

2 litre su
30 dakika Leslie

Afiyet olsun canim aksam yemegininin yanina salata yoğurt ekleyebilirdin belki bir dilim de ekmek
Cennet hurmasi neden yemek istemiyorsun ki ara öğünlerde yiyebilirsin

Afiyet olsun canım.Aylincim ben seninle de meşhur listemi paylaşmak isterim

Teşekkür ederim

Haydi başlasın o zman
Herkes adımda bende start veriyorum

D Dileksnr ilk günden yenme beni canım
Tamam canım küçük adımlar la ilerliyorum yetiş bana

Iyi aksamlar guzel menu afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım kaptanım

Canım , Rabbim hep sana hem anneciğine acil şifalar versin inşallah. Korkma hiç, güzel düşünelim hep güzel şeyler olsun .
Hadi bakalım, hayırlısı olsun . Bu sefer biz başaracağizzzz

Afiyet olsun

Allah razı olsun canım Allah hepimize sağlık versin,sağlıkla sınamasın inşallah.İyi düşünelim iyi olsun uygulamakta zorlansam da en sevdiğim sözlerden,çok teşekkürler

Oldu @aylin68olacak canım belki diyet konusunda bilgilisindir ama yine de paylaşmak istedim.ben bu listeyle 130 kilodan 90lara düşmüştüm (ara ara liste değişiyordu ama ana liste buydu). Hala da benzer besleniorum sadece etin yanında yoğurt tüketmiyorum ve gece ara öğününü yapmıorum,o kadar

Dün
Sabahn07.00
2 haşlama yumurta
Salatalık
Peynir
1 zeytin 2 dilim ekmek
Öğle 12.00
1 kase yoğurt
1 kase kuru patlıcan yemeği
Akşam 18.0
1 bardak ayran
1 kase bulgur pilavı

Bugün sabah 09.00
Yarım kase menemen
Çay
Yarım dilim ekmek
Ara 12.00 1 muz
Öğle 15.00

1 kase kurunpatlican yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt

Akşam 19.00
1 kase tavuklu mantar sote
2 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…