- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Canım benim de moralim bozuk.Çinkom düşükmüş,o da bağışıklığı etkiliyor, olur da korona kaparsam nolur acaba die korku girdi.Pandemi sebebiyle iş hayatı desen daha da zor.Annem için ise hiç geçmeyen korkum var zaten.Meme ca atlattı.üstüne onun da mineral değeri düşük cıktı,zaten bağışıklığu düşük,meğersem bir de eksiklik varmış.Psikolojim çok iyi değil.Hep bir korku. Önceden zayıfladıkça mutlu oluyodum.Şimdi bünyem toparlansın die spora ara verdim hatta diyete de ara vermiştim ama olmuyor. Yedikçe insan kendisine kızıyor.O kadar sıkıntı yetmiyormuş gibi bir de kendinden nefret ediosun.dogru söylüyorsun canim.ama bu ara herseyden bıkmişlik var bende.stres doluyum.kilo değil sadece sıkıntım.bi çukura düştüm bocalıyorum habire.düsun taşin bi yere varamiyorum.
zaten kararsiz bi insanim.burcum da kova bu arada.bu kararsizlik ve icimdeki itekleyici kuvvet beni ordan oraya vuruyor.hangisi benim kararim hangisi benim isteğim bilmiyorum.
kafami veremiyorum rejime.
Geçmiş olsun canımCanım benim de moralim bozuk.Çinkom düşükmüş,o da bağışıklığı etkiliyor, olur da korona kaparsam nolur acaba die korku girdi.Pandemi sebebiyle iş hayatı desen daha da zor.Annem için ise hiç geçmeyen korkum var zaten.Meme ca atlattı.üstüne onun da mineral değeri düşük cıktı,zaten bağışıklığu düşük,meğersem bir de eksiklik varmış.Psikolojim çok iyi değil.Hep bir korku. Önceden zayıfladıkça mutlu oluyodum.Şimdi bünyem toparlansın die spora ara verdim hatta diyete de ara vermiştim ama olmuyor. Yedikçe insan kendisine kızıyor.O kadar sıkıntı yetmiyormuş gibi bir de kendinden nefret ediosun.
Burdan uzaklaşırsan kilo alacaksın ve yaşadığın sıkıntılara ek olarak bir de bundan nefret edeceksin. İlla ana listeye girmek zorunda deilsin,psikolojik olarak kaldıramam diorsan free listede kal.Bir gün diyeti bozsan ertesi gün insan utancından dikkat ediyor.Ve sağlıklı beslendikçe insan daha stabil bir ruh haline sahip oluyor.Burda kal canım.
Afiyet olsun canım.Kuruyemişler ve meyve derken vitamin/mineral açısından güzel olmuş ama yine de akşam yemeğin az geldi bana.Patlıcanı 1 tabak yeseymişsin keşke en azından. Afiyet olsun.Kahvaltı 12:00 (erken uyandım ama dışarıdaydım)
-peynirli yumurta= 1,5 yumurta+1 yk silme tereyağı+1 yk kuru peynir
-1 ince dilim ekşi mayalı tt ekmeği
-2 küçük parça çeçil peynir
-1 ince dilim eski kaşar
-1/5 ananas
Akşam 18:00
-3 yk közlenmiş patlıcan + 1 kase yoğurt + 1 yk keten tohumu, biraz pulbiber
-3 badem+3 fındık+6 antep fıstığı
-3/4 kivi
Gün içinde 5 fincan açık çay, 1 sade Türk kahvesi, 1,5 litre su, suya devam, sporu birazdan yazarım
Zipzip-
N Nidsalii
Afiyet olsun canim aksam yemegininin yanina salata yoğurt ekleyebilirdin belki bir dilim de ekmek27 Aralık Menü
Sabah 10.00
2 kk peynir
1 kase domates suyu
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00
1 cennet hurması
Ara 15.00
1 cennet hurması ( sondu ohhh bitti. Bir daha almıyacağım. Dayanamadığım tek meyve)
Akşam 18.00
6 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı pilav
2 litre su
30 dakika Leslie
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.Aylincim ben seninle de meşhur listemi paylaşmak isterim27 Aralık Menü
Sabah 10.00
2 kk peynir
1 kase domates suyu
4 zeytin
Ara 12.00
1 cennet hurması
Ara 15.00
1 cennet hurması ( sondu ohhh bitti. Bir daha almıyacağım. Dayanamadığım tek meyve)
Akşam 18.00
6 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı pilav
2 litre su
30 dakika Leslie
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım,güzel menü.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım,güzel menü.
Helvayı çay kaşığı ile tatma iradesi süpermiş maşallahafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
Haydi başlasın o zmanİyi akşamlar
sudem34 balım bana kızacak hep arazi diye
Adım yarışı içindeki challegemız ve takımlar
şu şekilde
sudem34 takımı kendisi dahil
sonngulen asliogretmen enerji_kusagi Felicio
Denp takımı kendisi dahil
D DileksnrZeynolin44 inci-tepik Zipzip-
Belirtmekte fayda buluyorum D Dileksnr benim özel rakibimçok güzel adım attığı için daha önce gözüme kestirmiştim
hepinizden challenge için destek ve yorum bekliyorumSizde kazanmasını istediğiniz grubu belirterek destekleyebilirsiniz
Tamam canım küçük adımlar la ilerliyorum yetiş bana
Teşekkür ederim canım kaptanımIyi aksamlar guzel menu afiyet olsun canim
Canım benim de moralim bozuk.Çinkom düşükmüş,o da bağışıklığı etkiliyor, olur da korona kaparsam nolur acaba die korku girdi.Pandemi sebebiyle iş hayatı desen daha da zor.Annem için ise hiç geçmeyen korkum var zaten.Meme ca atlattı.üstüne onun da mineral değeri düşük cıktı,zaten bağışıklığu düşük,meğersem bir de eksiklik varmış.Psikolojim çok iyi değil.Hep bir korku. Önceden zayıfladıkça mutlu oluyodum.Şimdi bünyem toparlansın die spora ara verdim hatta diyete de ara vermiştim ama olmuyor. Yedikçe insan kendisine kızıyor.O kadar sıkıntı yetmiyormuş gibi bir de kendinden nefret ediosun.
Burdan uzaklaşırsan kilo alacaksın ve yaşadığın sıkıntılara ek olarak bir de bundan nefret edeceksin. İlla ana listeye girmek zorunda deilsin,psikolojik olarak kaldıramam diorsan free listede kal.Bir gün diyeti bozsan ertesi gün insan utancından dikkat ediyor.Ve sağlıklı beslendikçe insan daha stabil bir ruh haline sahip oluyor.Burda kal canım.
Hadi bakalım, hayırlısı olsun . Bu sefer biz başaracağizzzzİyi akşamlar
sudem34 balım bana kızacak hep arazi diye
Adım yarışı içindeki challegemız ve takımlar
şu şekilde
sudem34 takımı kendisi dahil
sonngulen asliogretmen enerji_kusagi Felicio
Denp takımı kendisi dahil
D DileksnrZeynolin44 inci-tepik Zipzip-
Belirtmekte fayda buluyorum D Dileksnr benim özel rakibimçok güzel adım attığı için daha önce gözüme kestirmiştim
hepinizden challenge için destek ve yorum bekliyorumSizde kazanmasını istediğiniz grubu belirterek destekleyebilirsiniz
Afiyet olsun27 Aralık Menü
Sabah 10.00
2 kk peynir
1 kase domates suyu
4 zeytin
Ara 12.00
1 cennet hurması
Ara 15.00
Akşam 18.00
6 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı pilav
2 litre su
30 dakika Leslie
Allah razı olsun canımTeşekkür ederim canım kaptanımcanı
Canım , Rabbim hep sana hem anneciğine acil şifalar versin inşallah. Korkma hiç, güzel düşünelim hep güzel şeyler olsun .
Hadi bakalım, hayırlısı olsun . Bu sefer biz başaracağizzzz
Uygulamadan mi girdin canimBenim listeyi yüklemeye calısıom ama resim yükleyemiom siteye yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?