Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

27 Aralık Pazar

Kahvaltı 10.00
1 muz - 1 b süt -23 çiğ badem

Ara 12.30
1 havuç- 1 salatalık -yeşilçay

Öğle 14.30
1 b süt ve 3 d ananas ile smootie
4 badem

Ara 16.30
Bi avuç beyaz-sarı leblebi ve kuru üzüm karışımı
1 maden suyu

Akşam 18.00(tam yerken misafir geldi bitiremedim)
1 kase tavuk çorbası
Salata
Bikaç çatal et sote

Ara 21.30
Yoğurt kürü

Anaaammm menüye gel habire bişeyler yedim ama bu detoks. İki öğün ne rahatmış arkadaş

Adımı sonra bildiririm sabah bi posta leslie yaptım şimdi de kızı uyuttum yürüyüş yapacağım

Amin canim

Afiyet olsun canım.Kuruyemişler ve meyve derken vitamin/mineral açısından güzel olmuş ama yine de akşam yemeğin az geldi bana.Patlıcanı 1 tabak yeseymişsin keşke en azından. Afiyet olsun.
Haklısın canım, teşekkür ederim.

Benim ki nasıl olduysa beni adım sayarken gördü, bu akşam yemeyeceğim dedi. Bu çok büyük şok tabi, sansasyon falan yani evde, o yüzden bende hafif geçiştirdim bugün, altta kalmayayım dedim. Hani imam şey ederse cemaat şey eder misali

Yoksa yemek hazırdı, 1 tabak bezelye yemeği yiyecektim yoğurtla

Afiyet olsun canım
Poçalar az bile
Sen onu bana yaddım olsun diye yemişsindir ama dikkat et 1tanesi iyidir
Afiyet olsun canım gayet güzel menün
Afiyet olsun canım güzel menün
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım menün güzel
Peynir fazla olmuş sabah birde salatana az yağ ekleyebilirsin bağırsaklarımız için ona da ihtiyaç var söğüş tarzı doğranmış yeşillik domatesse ben de bayılırım
Afiyet olsun canım güzel menün
Afiyet olsun canım gayet güzel hatta az bile
Afiyet olsun canım menün harika
Afiyet olsun canım iki menü de güzel
Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuş
Afiyet olsun canım iki menü de güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım hafif bi gün olmuş

Ayy çok acıktım. Mutfaga gittim dolandım 2 brdak sı içip geri döndüm. Tabi oglanla eşime pizza yaptım kendim kabak yedim. Midem degil nefsim aç galiba
Komşu tatlı verdi dolapta ekler var eşim çikolata almış dün ben yemiyorum diye bugün ekmeğe gidince bitter almış oda duruyo canım istemedi
Şu iki günki iradem inşallah kv de kaldığımoz günlerde de devam eder

İyi olan kazansın

İnşallah canımm. Bendede pizza kaldı biraz kestane var markete gittiler çikolota almışlr ama ben yemedim. Yarın da 2 tane arkadas gelcek kek börek yapalım dediler ben yapıcam ama yemiycem

Anladım canım ,yesen iyi olurmuş.Vücut da yedikçe veriyor,karşı taraf yemese de sen hem yiyip hem sporla fark yaratabilirsin ,daha etkileyici olur
Bezelyede de çinko varmış,bugün okudum.

Canım çok özel değilse paylaşırsan bizde aklımız yettikçe fikir veririz. Belki kararsızlığın azalır. Böyle durumda en güzeli istişare ve iyi yahut kötü bir karar verip her şeyiyle kabullenmen, böyle arada kalıp bunalman daha yıpratıcı sanki. Tabi takıntılı biri değilsen. Bu sefer yoksa öyle mi yapsaydım iyi olurdu der durursun. Bazen mükemmeliyetçi olmak, çok detaycı düşünmek de mutsuz ediyor insanı, tahammülü bitiriyor bir zaman sonra, basit düşünmek lazım bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…