Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

seksi gecelikler hayal oluyo bu kiloda giy pijamanı yat :roflol:

ayyy seksi gecelik mi :asigim: :asigim: :asigim:

işte beni cezbeden konu :kedi: :kedi: :kedi:

(bayılırım ben onlaraaaaa sempatiksalakcinni )

ben lahana çorbasından sonra hiç birşeye dikkat etmediğim halde her önüme geleni yediğim halde kilo almadıysam sanırım pasatadan da kilo almam tatlım yaaa.....

Ne güzel hocaymış o öyle devam et o halde.... kaydirigubbakcemile5

gözdemde gelmiş ama benim çıkmam gerek markete gidip oradanda kızımı alacagım.akşama girmeye çalışırım şekerler kendinize iyi bakın hepinizi çok sefiyorummm Şeniz

baskülümü aldım canım 74 üde bizzat kendi baskülümde gördümakannehirakannehir,galiba diyete başlayamam birazda tamer yüzünden,istemiyo zayıf olmamı,sarıldımı elime kemik gelsin istemiyorum diyoama bununda sonu yok ben biliyorum kendimi,almaya başladımı devamı gelir,haklısın narinim yarından itibaren diyetime 4 elle sarılıcam ve kesinlikle menülerimide yazmaya başlıcam,ancak öle adapte olabilirim

benimkiler çekmecede gün ışıgına çıkmayı bekliyorlar yakında güvelenecekler kullanılmamaktan safiş buna yakılır bitane anacım

valla öyle güzel anlatıyosun ki deneyesim geliyo, resmen şeytan dürtüyo sen de lahana çorbası diyeti yap diye.kötükedihüso,

Ama tadı benim damak tadıma hiç uygun değildir sanırsam...

bu erkeklerin hepsi aynı kirazım ben seni bu halinle beğeniyorum derler . ama biraz zayıflayınca gözlerine hoş geldiğimizde aaa çok güzel olmaya başladın böyle derler . benim eşim bana herzaman ben seni böyle beğeniyorum ama biraz daha zayıflasan daha güzel olur derdi . hiç demezdi ben senin bu halini seviyorom diye

ayy seksi gecelik konusu açılcak tam zamanını buldu gidemiyorum birtürlü kaydirigubbakcemile3

kirazcım merak etme canım bizim kemiklerimizin ele gelmesi için epey bi kilo vermemiz gerek.
canım bu tecrübeleri yaşamış biri olarak seninde yaşamanı istemem.en azından 70 de sabitlemeye çalış kendini bitanem resimlerinden hatırlıyorum gayet hoş oluyorsun ozaman

seksi gecelikler hayal oluyo bu kiloda giy pijamanı yat :roflol:

aaaa deme öyle lütfen olurmu hiç öyle şey siz kendinizi beğenmezseniz kimse beğenmez yapmayın ne olur yaa....

Valla aynen öyle... Sonra adamlar başka hatunlara baksınlar... ooof oofmafoldumben

adamları başka kadınlara bakmak çin teşvik etmeyeceksiniz o zaman hanımlar....
Kilo olsada başka kadınlara gözlerini kör etmek sizin elinizde :kedi:

ay kızlar demin bana kim sen monti yapmıyormuydun diye sormuştu sayfayı bulamıyorum bidaha:S

safişcim bu işin bir sırrı varmı :1rolleyes::1rolleyes:

Valla lafı ağzımdan aldınkaydirigubbakcemile5

yanıtı bekleyemeyebilirim, saat 5 olmuş hala yemek yapmadım, ben kaçar kıslar bi de bugünkü menümü yazayım:
Bugün biraz et bombardımanı oldu-olacak ya umarım kötü olmaz benim için...

Sabah öncesi 3 kuru kayısı ve su
Sabah 2 yumurta, lor, yeşillik, biber, salatalık, 2 zeytin
Öğle tavuk şiş, yoğurt salata
Akşam peynirli salata balık
belki 2 veya 1 porsiyon meyve

hepinize iyi akşamlar...

gözdemde gelmiş ama benim çıkmam gerek markete gidip oradanda kızımı alacagım.akşama girmeye çalışırım şekerler kendinize iyi bakın hepinizi çok sefiyorummm Şeniz

sanada iyi akşamlar canım :a015:

kıss dellenme o kadarda değil benim kocişte aynısını der ama zaten bizde kemiklerimiz sayılacak kadar zayıflamıcaz hoş yani bizzat şahsen ben 55 kilo olsam yine et gelir anacım adamın eline balık etliyimde accıkın :kedi:

sende adama kanma başla diyetine afrikalılara benzemicez ya hoşşş :dilcikar:

benimkiler çekmecede gün ışıgına çıkmayı bekliyorlar yakında güvelenecekler kullanılmamaktan safiş buna yakılır bitane anacım

hayıırrr yakmaaa buna içilmez be ablacım asıl sen onları gör ve ben bunları giyip kocamın karşısına geçeceğim ve onu delirteceğim de kendine. Bak kendini o geceliklerin içinde hayal et o zaman nasıl gider kilolar inanki....

valla öyle güzel anlatıyosun ki deneyesim geliyo, resmen şeytan dürtüyo sen de lahana çorbası diyeti yap diye.kötükedihüso,

Ama tadı benim damak tadıma hiç uygun değildir sanırsam...

lahana çorbası bence çokta sağlıklı birşey değil canım
ben yaptım evet sırf meraktan öyle çok anlattılarki evet 5 gün gibi bir sürede beş kiloda verdim lakin o kadar hızlı kilo vermek hiç bir zaman doğru değil bu yüzden montiye merhaba dedim ben yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum üstelikte sağlıklı...

dürüst davranmıl işte eşin canım neden dert ettin şimdi bunu :teselli:

git hadi git kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu sefer gittim byyyy

hala burda görünüyorsun ama

ay kızlar demin bana kim sen monti yapmıyormuydun diye sormuştu sayfayı bulamıyorum bidaha:S

bende sordum başka bir arkadaşta sordu canım hayırdır?

canım bu işin sırrı sende ve tüm kadınlarda
başın ağrımayacak anacım bazı durumlarda
hatta sen adamın başını ağrıtacaksın
bilmem anlatabildimmi

canım yanıt sizde yukarıyada yazdım ya arkadaşa çok basit aslında....

dert etmiyorum safişim herzaman bana karşı dürüst davranır. bzen kendime bakmadığımda bugün bakımsız tarzan olmuşsun der bana herzaman açık sözlüdür.

dert etmiyorum safişim herzaman bana karşı dürüst davranır. bzen kendime bakmadığımda bugün bakımsız tarzan olmuşsun der bana herzaman açık sözlüdür.

woowww ne güzel bak söylüyor işte eşin :asigim: :asigim:

(örnek veriyorum)
benim eşimde bana her daim saçlarına krem sür dalgalı olsun çok yakışıyor der ama dışarıya çıkarken yada işe gelirken krem sürdüğümü ve dalgalandığını görsün bu haldemi gidicen bak şimdi aklım sende kalıcak fazla seksi geliyor gözüme hadi yıka saçını der
meğerse sadece ona yapacakmışım ben dalgayı

benim eşimde saçlarımı düzelttiğim zaman bana uyuz oluyor . dalgalı saç sana daha çok yakışıyor . şu saşlarını düzeltme diyorum sana diyor . bende onun korkusundan düzleştiricimi iş yerine getiriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…