- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kirazcım 74ü gördün mü tatlım akannehir hemen buraya geliyorsun kaydirigubbakcemile önce söyle bakayım kendine baskül aldın mı.almadıysan hemen alıyorsun bugün iş çıkışı.klava: ve bu dakikadan itibaren yeniden diyetine 4 elle sarılıyorsun tamam mı tatlım.yeni evlisin şöyle seksi geceliklerle salınmak varken oramı buramı kapatayım derdine düşmek mi istiyorsun.delikafadulden
seksi gecelikler hayal oluyo bu kilodagiy pijamanı yat :roflol:
kirazcım 74ü gördün mü tatlım akannehir hemen buraya geliyorsun kaydirigubbakcemile önce söyle bakayım kendine baskül aldın mı.almadıysan hemen alıyorsun bugün iş çıkışı.klava: ve bu dakikadan itibaren yeniden diyetine 4 elle sarılıyorsun tamam mı tatlım.yeni evlisin şöyle seksi geceliklerle salınmak varken oramı buramı kapatayım derdine düşmek mi istiyorsun.delikafadulden
Bana göre hava hoş ama sonra bütün o kilolar geri gelmesin? Hatta benimkini de sen yiyeceksin ona görekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana, spor hocama da sözüm var, ben istediğim kiloya geleyim, restorana götürüp çatlayana kadar yemesini söylicem. Kadın 1 saatlik pilates seansını 1.30 saat yaptı ben öyle diyincekaydirigubbakcemile3
baskülümü aldım canım 74 üde bizzat kendi baskülümde gördümakannehirakannehir,galiba diyete başlayamam birazda tamer yüzünden,istemiyo zayıf olmamı,sarıldımı elime kemik gelsin istemiyorum diyoama bununda sonu yok ben biliyorum kendimi,almaya başladımı devamı gelir,haklısın narinim yarından itibaren diyetime 4 elle sarılıcam ve kesinlikle menülerimide yazmaya başlıcam,ancak öle adapte olabilirim
seksi gecelikler hayal oluyo bu kilodagiy pijamanı yat :roflol:
Valla aynen öyle... Sonra adamlar başka hatunlara baksınlar... ooof oofmafoldumben
aaaa deme öyle lütfen olurmu hiç öyle şey siz kendinizi beğenmezseniz kimse beğenmez yapmayın ne olur yaa....
adamları başka kadınlara bakmak çin teşvik etmeyeceksiniz o zaman hanımlar....
Kilo olsada başka kadınlara gözlerini kör etmek sizin elinizde :kedi:
safişcim bu işin bir sırrı varmı:1rolleyes::1rolleyes:
gözdemde gelmiş ama benim çıkmam gerek markete gidip oradanda kızımı alacagım.akşama girmeye çalışırım şekerler kendinize iyi bakın hepinizi çok sefiyorummm Şeniz
baskülümü aldım canım 74 üde bizzat kendi baskülümde gördümakannehirakannehir,galiba diyete başlayamam birazda tamer yüzünden,istemiyo zayıf olmamı,sarıldımı elime kemik gelsin istemiyorum diyoama bununda sonu yok ben biliyorum kendimi,almaya başladımı devamı gelir,haklısın narinim yarından itibaren diyetime 4 elle sarılıcam ve kesinlikle menülerimide yazmaya başlıcam,ancak öle adapte olabilirim
benimkiler çekmecede gün ışıgına çıkmayı bekliyorlar yakında güvelenecekler kullanılmamaktan safiş buna yakılır bitane anacım
valla öyle güzel anlatıyosun ki deneyesim geliyo, resmen şeytan dürtüyo sen de lahana çorbası diyeti yap diye.kötükedihüso,
Ama tadı benim damak tadıma hiç uygun değildir sanırsam...
bu erkeklerin hepsi aynı kirazım ben seni bu halinle beğeniyorum derler . ama biraz zayıflayınca gözlerine hoş geldiğimizde aaa çok güzel olmaya başladın böyle derler . benim eşim bana herzaman ben seni böyle beğeniyorum ama biraz daha zayıflasan daha güzel olur derdi . hiç demezdi ben senin bu halini seviyorom diye
ayy seksi gecelik konusu açılcak tam zamanını buldu gidemiyorum birtürlü kaydirigubbakcemile3
kirazcım merak etme canım bizim kemiklerimizin ele gelmesi için epey bi kilo vermemiz gerek.
canım bu tecrübeleri yaşamış biri olarak seninde yaşamanı istemem.en azından 70 de sabitlemeye çalış kendini bitanem resimlerinden hatırlıyorum gayet hoş oluyorsun ozaman
bu sefer gittim byyyy
ay kızlar demin bana kim sen monti yapmıyormuydun diye sormuştu sayfayı bulamıyorum bidaha:S
safişcim bu işin bir sırrı varmı:1rolleyes::1rolleyes:
Valla lafı ağzımdan aldınkaydirigubbakcemile5
yanıtı bekleyemeyebilirim, saat 5 olmuş hala yemek yapmadım, ben kaçar kıslar bi de bugünkü menümü yazayım:
Bugün biraz et bombardımanı oldu-olacak ya umarım kötü olmaz benim için...
Sabah öncesi 3 kuru kayısı ve su
Sabah 2 yumurta, lor, yeşillik, biber, salatalık, 2 zeytin
Öğle tavuk şiş, yoğurt salata
Akşam peynirli salata balık
belki 2 veya 1 porsiyon meyve
hepinize iyi akşamlar...
dert etmiyorum safişim herzaman bana karşı dürüst davranır. bzen kendime bakmadığımda bugün bakımsız tarzan olmuşsun der bana herzaman açık sözlüdür.
woowww ne güzel bak söylüyor işte eşin :asigim: :asigim:
(örnek veriyorum)
benim eşimde bana her daim saçlarına krem sür dalgalı olsun çok yakışıyor der ama dışarıya çıkarken yada işe gelirken krem sürdüğümü ve dalgalandığını görsün bu haldemi gidicen bak şimdi aklım sende kalıcak fazla seksi geliyor gözüme hadi yıka saçını der
meğerse sadece ona yapacakmışım ben dalgayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?