benim eşimde saçlarımı düzelttiğim zaman bana uyuz oluyor . dalgalı saç sana daha çok yakışıyor . şu saşlarını düzeltme diyorum sana diyor . bende onun korkusundan düzleştiricimi iş yerine getiriyorum .
:roflol: :roflol: alemsin yanii :roflol:bilmem artık nazar nerene değer cicim :kedi: kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hayıırr sakın b hatayı yapma başlama bile sadece haftada bir defa oda cuma sabahlrı aç krınla ve çıplak bir şekilde çık basküle canım. Her nü tartılırsan eğer motivasyonun düşebilir yanılma ihtimalin çok yüksek çünkü....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
maşallah benimde üç yıl oldu bırakalı allaha şükür dahada başlamadım. Bazen canım acaip istiyor resmen kokusu burnuma geliyor birisi verse yakacam diyorum ama yakan oldumuda acaip tiksiiyorum ne güzel yaa umarım başlayamayız bunca seneden sonra....
oohhh hadi yine iyisin hazır yemeğe gidiyorsun ne kadan güzel....
Sana şimdiden afiyet olsun cicim ipin ucunu kaçırma emii....
:roflol: :roflol: :roflol:
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış ya o hesap.
:roflol:
evet cicim olmuş hadi hayırlı olsun sona doğru emin adımlarla ilerle bakalım alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hadi bakalım ha gayret deee :hulya:kızlar karar verdim tartıda 79u gördüğüm an birine maddi yardım yapıcam elimden geldiği kadar mutluluğum x2 olur
ben hayatta sadece bunları yiyerek doymam kafamçokkarıştı böyle diyetmi olur cnmkızlar bugün yediklerimi yazayım size 2 kuru kayısı, 1 bardak portakal suyu, 1 simit, 1 adet muz, 6 bisküvi, yarım ayva,yarım mandalina bu kadar 1.5 litrede su içtim
amaaan cnm sanki giyince iyimi oluyoo kafamçokkarıştı en iyisi heç giymemekseksi gecelikler hayal oluyo bu kilodagiy pijamanı yat :roflol:
benimde duruyordu çekmecede zayıflayınca giydim ama giyen bin pişman giymeyen bir pişman kızz :jeyyar: :jeyyar:benimkiler çekmecede gün ışıgına çıkmayı bekliyorlar yakında güvelenecekler kullanılmamaktan safiş buna yakılır bitane anacım
ben dışarı çıktığımda gözüme kalem çekemiyorum düşünün artık :mymeka:woowww ne güzel bak söylüyor işte eşin :asigim: :asigim:
(örnek veriyorum)
benim eşimde bana her daim saçlarına krem sür dalgalı olsun çok yakışıyor der ama dışarıya çıkarken yada işe gelirken krem sürdüğümü ve dalgalandığını görsün bu haldemi gidicen bak şimdi aklım sende kalıcak fazla seksi geliyor gözüme hadi yıka saçını der
meğerse sadece ona yapacakmışım ben dalgayı
hb cnm tşk ederimamma kaynatmışsınız kıslar haaa...::))).
... soba üstünde kestaneler çaydanlıklar ....
..... hastalanan cadılar .(yumukum geçmiş olsun )
.....çekmece bekleyen gecelikler ...
amanın ben yenilerini alırken sizler bu yaşda çekmecemi bekletiyorsunuz ...?.::))))
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmşler topik şemlenmiş ....
kirazım acil dönüş yapman lazım güzelim sen bakma herüflerin böyle dedigine.. bak sen 10 kilo ver bakalım o zaman ne diyor . tecrübe konuşuyor burda valla .
buarada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizŞeniz
gözdem Rabbim inşallah karşına seni seven seni anlayan sana deger veren dogru kişiyi enkısa zamanda çıkarır tatlımmm.olumunekankayizsmile
günaydın çıtırlarr
daha kimsecikler gelmemiş benden sonra
gelene bu çiçekler hediye benden a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?