Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen faydası olmadı zaten ogünden beri de çıkmadım içeyim birazdan
Yarin bağırsağın için beslen 3 gün oldu desene 3 gün cok wcye çıkmamak için canim. Sabahlari ac karnina 1 kasik ic bir kac gun ancak yumuşar seninki 1 kerede yumusamaz çiğ sebze ye salataya dayan canim. Salatana keten tohumu at. Hatta keten tohumunu suda beklet sonra yoğurtla karıştır ye
Bu arada canım birbeste m gece aç aç uyuma şöyle uykuluk ye bebeğim
Bak ben senin bağırsağını düşünürken sen benim midemimi düşünüon bak bak bakkkkkkk 1 tam beyaz ekmek arasi yag surdum yedim canim yemem miii

Menüm
Sabah: Menemen 2 dilim kızarmış ekmek 1kk peynir 5 zeytin 5 dilim patates kızartması
Öğle: yarımşar elma portakal
Akşam: sebze çorbası 3 kaşık yoğurt 2 kaşık makarna salata
A.ö 2 ceviz 5 badem çayla
Zipzip-
40 dk eliptik N Nidsalii 200p
Adım yazacağım yapamadım pek başlarım olduğu kadar bugün ütü günümde eklerim birazdan

Canım o kadar güzel güzel yazmışsın ki,tekrar tekrar okudum❤ Hedef ben değildim ama beni çok etkiledi.Maalesef fazla mükemmelliyetçi olduğumdan hep aklımda öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım düşüncesi var.Üstelik kararsız biri olmam da cabası.Yazdığını 3 kere okudum,uffak çaplı terapi oldu,teşekkürler ❤❤
Neyse artık yarın menüde bezelye var şimdiden duyurulur
Biraz önce okumuştum çinkom düşük diye sen miydin o yazacaktım takviye al üzülme diye. Birde kabak çekirdeğinde çok vardı galiba.
Evt canım benim o Yarın doktor reçete yazacak,takviye alacağım büyük ihtimal.Ay çekirdeği, kabak çekirdeği,bezelye,mantar,ciğer vs çinko içeriomuş baktım bugün. Aslında çekirdek falan da yerim ama daha düzenli yicem artık (miktarı abartmadan) teşekkürler

Kusura bakma canım bende seni etiletlemeyi unutmuşum.
Hiç önemli değil yeter ki spor yapın ben yakalıyorum bildirimleri arada azıcık gözümden kaçabiliyor oda arada gerçekten
Bu adım yeterli bence spor olarak daha Ne olacak
Zipzip-
N Nidsalii
Ben yarışta degilim sizleri etiketleyimmi kizlar
Eki Görüntüle 2748789
Adım olduktan sonra direk yarıştayız Ama Her türlü beni her zaman etiketleyin
Eki Görüntüle 2748868
Evde yürümeyi beceremiyorum napim
Hem ben koçum ...
Kaptanim adım atar mısın dedi attım .
Hoşgeldinnnnn

Rica ederim canım çok mutlu oldum olumlu dönüşüne :))) Kararsızlığın sebebi işte mükemmeli arıyorsun o mu daha iyii bu mu? Nerede okumuştum mükemmeliyetçiliğin aslında iyi bir şey değil sorun olduğunu. Belki bunun psikolojideki özü; yaptıklarının dışarıdan nasıl görüleceği ve hep takdir görme, beğenilme arzusu da olabilir. Eleştiriye kapalı olmak, hata yapmamak vs olabilir. Ne çok irdeledim be.

İki saat yazdığımın sadedine gelirsek biraz salla yawrum. Devlet yönetmiyorsan, borsada şirket yönetmiyorsan az biraz rahat ol kuzum bu ne hesap kitap aaa :)))

Canım tempolu yürüyorum ben
zaten yavaş adımları saymıyo bendeki uygulama mesela ev temizligi genel toparlama katlama işi yaparken 1 saat sürüyor sürekli hareket halindeyim yani adim pek ilermiýo öyle
Anladım canım ben uygulamadan memnunum ama özellikle tempolu yapıyorum.

Canım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/
Hayır canım üzgünüm
Yarışma ama eşinin telefonunu kullan iki farklı resim atan oldu daha önce.

Yarın alabilir misin saat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…