Yarin bağırsağın için beslen 3 gün oldu desene 3 gün cok wcye çıkmamak için canim. Sabahlari ac karnina 1 kasik ic bir kac gun ancak yumuşar seninki 1 kerede yumusamaz çiğ sebze ye salataya dayan canim. Salatana keten tohumu at. Hatta keten tohumunu suda beklet sonra yoğurtla karıştır yeGeçen faydası olmadı zaten ogünden beri de çıkmadım içeyim birazdan
Bak ben senin bağırsağını düşünürken sen benim midemimi düşünüon bak bak bakkkkkkk
Bende 3 müyüm ki ?Ayy balım ya
Leyla dan sonra ikinci balım
Canım o kadar güzel güzel yazmışsın ki,tekrar tekrar okudum❤ Hedef ben değildim ama beni çok etkiledi.Maalesef fazla mükemmelliyetçi olduğumdan hep aklımda öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım düşüncesi var.Üstelik kararsız biri olmam da cabası.Yazdığını 3 kere okudum,uffak çaplı terapi oldu,teşekkürler ❤❤Canım çok özel değilse paylaşırsan bizde aklımız yettikçe fikir veririz. Belki kararsızlığın azalır. Böyle durumda en güzeli istişare ve iyi yahut kötü bir karar verip her şeyiyle kabullenmen, böyle arada kalıp bunalman daha yıpratıcı sanki. Tabi takıntılı biri değilsen. Bu sefer yoksa öyle mi yapsaydım iyi olurdu der durursun. Bazen mükemmeliyetçi olmak, çok detaycı düşünmek de mutsuz ediyor insanı, tahammülü bitiriyor bir zaman sonra, basit düşünmek lazım bazen.
Evt canım benim oNeyse artık yarın menüde bezelye var şimdiden duyurulur
Biraz önce okumuştum çinkom düşük diye sen miydin oyazacaktım takviye al üzülme diye. Birde kabak çekirdeğinde çok vardı galiba.
HarikayızzzFelicio
Benim kızlar gümbür gümbür geliyor vallaha
Kızlar harikasınız ❤❤❤❤❤
inci-tepik
D Dileksnr
Zeynolin44
He nasıl da biliyorBende 3 müyüm ki ?
İşiniz gücünüz yok mu yaHarikayızzz
Dayamıyoruz tatlım ne edekİşiniz gücünüz yok mu ya
Her hafta yendiniz doyamadiniz mı
KaplumbağaFelicio
Benim kızlar gümbür gümbür geliyor vallaha
Kızlar harikasınız ❤❤❤❤❤
inci-tepik
D Dileksnr
Zeynolin44
Teşekkür ederim biriciğimmmmmmHe nasıl da biliyor
7 ayda terfi etti Onlar
Bal kontenjanına
Sen hem gülümsun hem de balım
Hiç önemli değil yeter ki spor yapın ben yakalıyorum bildirimleriKusura bakma canım bende seni etiletlemeyi unutmuşum.
Bu adım yeterli bence spor olarak daha Ne olacakEki Görüntüle 2748763 Eki Görüntüle 2748763
Puanim 780
Sporum adım
Adimdan baska ekstra spor yapmiyorum
Zipzip-
N Nidsalii
Adım olduktan sonra direk yarıştayız Ama Her türlü beni her zaman etiketleyin
HoşgeldinnnnnEki Görüntüle 2748868
Evde yürümeyi beceremiyorum napim
Hem ben koçum ...
Kaptanim adım atar mısın dedi attım .
Rica ederim canım çok mutlu oldum olumlu dönüşüne :))) Kararsızlığın sebebi işte mükemmeli arıyorsun o mu daha iyii bu mu? Nerede okumuştum mükemmeliyetçiliğin aslında iyi bir şey değil sorun olduğunu. Belki bunun psikolojideki özü; yaptıklarının dışarıdan nasıl görüleceği ve hep takdir görme, beğenilme arzusu da olabilir. Eleştiriye kapalı olmak, hata yapmamak vs olabilir. Ne çok irdeledim be.Canım o kadar güzel güzel yazmışsın ki,tekrar tekrar okudum❤ Hedef ben değildim ama beni çok etkiledi.Maalesef fazla mükemmelliyetçi olduğumdan hep aklımda öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım düşüncesi var.Üstelik kararsız biri olmam da cabası.Yazdığını 3 kere okudum,uffak çaplı terapi oldu,teşekkürler ❤❤
Evt canım benim oYarın doktor reçete yazacak,takviye alacağım büyük ihtimal.Ay çekirdeği, kabak çekirdeği,bezelye,mantar,ciğer vs çinko içeriomuş baktım bugün. Aslında çekirdek falan da yerim ama daha düzenli yicem artık (miktarı abartmadan) teşekkürler
Canım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/Geçmiş yaparken bile adım attım son biraz daha arttırayım diye
Anladım canım ben uygulamadan memnunum ama özellikle tempolu yapıyorum.Canım tempolu yürüyorum ben
zaten yavaş adımları saymıyo bendeki uygulama mesela ev temizligi genel toparlama katlama işi yaparken 1 saat sürüyor sürekli hareket halindeyim yani adim pek ilermiýo öyle
Hayır canım üzgünümCanım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?