- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Allah kolahlık versin canımİnşallah canımm. Bendede pizza kaldı biraz kestane var markete gittiler çikolota almışlr ama ben yemedim. Yarın da 2 tane arkadas gelcek kek börek yapalım dediler ben yapıcam ama yemiycem
Maşallah canım sanaa,evde görüp de yememek süper ötesi.Bu saatte pek bişi yenmez ama varsa 1 avuç ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği yiyebilirsin.Ya da ballı süt içebilirsin .Açlığını bastırsın.Zararlı seyi yersen pişman olcan,hiç değmezAyy çok acıktım. Mutfaga gittim dolandım 2 brdak sı içip geri döndüm. Tabi oglanla eşime pizza yaptım kendim kabak yedim. Midem degil nefsim aç galiba
Her adım sayılıyo benimKızlar adımları tempolu yürüyüş şeklindemi yapıyorsunuz yoksa gün boyu her adımınız mı. Ben 12.000 yaptım aöa tempolu olarak.
Tempolu olan daha etkili,daha fazla yaĞ yakarsın canım.(Normal adım atmak da iyidir kalp sağlığı açısından ama spor diyorsak tempo)Kızlar adımları tempolu yürüyüş şeklindemi yapıyorsunuz yoksa gün boyu her adımınız mı. Ben 12.000 yaptım aöa tempolu olarak.
Canım peynir ince dilimdi amaAfiyet olsun canım menün güzel
Peynir fazla olmuş sabah birde salatana az yağ ekleyebilirsin bağırsaklarımız için ona da ihtiyaç var söğüş tarzı doğranmış yeşillik domatesse ben de bayılırım
Bakalım canım ben söylüyorum artık bi taneden bişey olmaz diyorlar o zaman siz yiyin benim yerime diyorum tabaklarına koyuyorumAllah kolahlık versin canım
Varşa şöyle ortamlarda diyetteyim yemiycem demek çok havalı şahsen o iradeyi gösteren birine hayran oluyorum
Aynen canım belki bi yeşil cay içerim ama yemiycem kesin kararlıyımMaşallah canım sanaa,evde görüp de yememek süper ötesi.Bu saatte pek bişi yenmez ama varsa 1 avuç ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği yiyebilirsin.Ya da ballı süt içebilirsin .Açlığını bastırsın.Zararlı seyi yersen pişman olcan,hiç değmez
Hımm anladım ben adımı ayrı sporu ayrı yapıyorumHer adım sayılıyo benim
tabiki tempolu da yapıyorum ama saat sürekli kolumda her haraketimde sayıyo
Peynirler inceyse sorun yokCanım peynir ince dilimdi ama
Salata da yağ sevmiyorum hiç limon sıkıyorum ben genellik havuç sogan marul yapıyorum yanina roka falan yerim
Zaten kendime yaptığım yemekleride 2 yemek kaşığı yag ile yapıyorum
Canım tempolu yürüyorum benKızlar adımları tempolu yürüyüş şeklindemi yapıyorsunuz yoksa gün boyu her adımınız mı. Ben 12.000 yaptım aöa tempolu olarak.
Teşekkürler canmPeynirler inceyse sorun yok
Bol eksiler
Canim gün boyuKızlar adımları tempolu yürüyüş şeklindemi yapıyorsunuz yoksa gün boyu her adımınız mı. Ben 12.000 yaptım aöa tempolu olarak.
İyiymiş yaBakalım canım ben söylüyorum artık bi taneden bişey olmaz diyorlar o zaman siz yiyin benim yerime diyorum tabaklarına koyuyorum
Neyse artık yarın menüde bezelye var şimdiden duyurulurAnladım canım ,yesen iyi olurmuş.Vücut da yedikçe veriyor,karşı taraf yemese de sen hem yiyip hem sporla fark yaratabilirsin ,daha etkileyici olur
Bezelyede de çinko varmış,bugün okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?