EVET KIZLAR KALDIRIN HADİ TOTOLARI BAYRAMA KADAR HEDEF KİLOMUZA ULAŞALIM .İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 57
günaydıııınnn güseeller nasılsınız.d
amma kaynatmışsınız kıslar haaa...::))).
... soba üstünde kestaneler çaydanlıklar ....
..... hastalanan cadılar .(yumukum geçmiş olsun )
.....çekmece bekleyen gecelikler ...
amanın ben yenilerini alırken sizler bu yaşda çekmecemi bekletiyorsunuz ...?.::))))
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmşler topik şemlenmiş ....
kirazım acil dönüş yapman lazım güzelim sen bakma herüflerin böyle dedigine.. bak sen 10 kilo ver bakalım o zaman ne diyor . tecrübe konuşuyor burda valla .
o kadar alıntı yaptım elektrik kesildiÇok üzgünüm çoook
:roflol: :roflol: alemsin yanii :roflol:
ben hayatta sadece bunları yiyerek doymam kafamçokkarıştı böyle diyetmi olur cnm
amaaan cnm sanki giyince iyimi oluyoo kafamçokkarıştı en iyisi heç giymemek
ben dışarı çıktığımda gözüme kalem çekemiyorum düşünün artık :mymeka:
kızlar topiğimiz ne güzel şenlenmiş yaa ben ancak gece girebildim baskülümün pili falan bitmişti haftaya da antalyaya seminere gideceğim ya alınacaklarım var alış veriş ile geçiyor buaralar..yarın nöbetçiyim kk ya girebilecek miyim çok merak ediyorum..yaa inşallah geçen nöbetlik bir olaydır da girememem devam etmez:Saruboceq:
ben akşam biftekli salata yedim light kola içtim birde bi dilim pasta yedim dogumgünü kutlamam vardı da
günaydın çıtırlarr
daha kimsecikler gelmemiş benden sonra
gelene bu çiçekler hediye benden a.s.
EVET KIZLAR KALDIRIN HADİ TOTOLARI BAYRAMA KADAR HEDEF KİLOMUZA ULAŞALIM .İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 57
günaydıııınnn güseeller nasılsınız.D
ayyyy ne güzel bir sayı 59 inşallah olurum bayrama kadar canım:Saruboceq: elimden geleni yapıyorum ama
Günaydın kızlarcığım, ben tekrar iş başı yaptım ama ölüyorum soğuk algınlığından yemin ederim adım atmaya mecalim yok, ağzımın tadı asla yok, bademciklerim şişmiş yutkunurken zorluyor beni, ağzım açık geziyorum nefes almak için zira burnumda tıkalı, ben ayvalıkta havuza girdimde eyvahedigeldismile ısıtmalı havuzdu ama çıkınca duş alıp yürüyüşe çıkmıştım deniz kenarında deniz kabugu falan topladım o ara esiyordu :kedi: annem doğru söylüyor ya ben hiç akıllanmıyorum :1no2: allahtan zaatüre olmadım bir an önce geçsin inşallah ama ben ciddi çarpıldım eminim 2 haftadan önce geçmeyecek, işyerine kabuk tarçınla adaçayı getirdim şimdi onu içiyorum, 2 mandalina-1 nar'ım var öğlen onuda yerim inşallah boğazımdanda birşey geçmiyor, işyerindede izin alamıyoruz biliyorsunuz personel müdürü insan olmayan biri olduğundan bilmiyorumkismile çok özledim sizleri, 2 yeni arkadaş gelmiş sanırım hoşgelmişler a.s.
safiş kendine gelmene sevindim tatlım bende daha tam düzelmedim bir ay oldu yaaa bir ayy.ee yatıp dinlenmezsen ne olacak olacagı buydu :sinifsinif:
yumukum kızına geçmiş olsun tatlım 3 tane aynı gün sınavmı olurmuş insaf yaa bu ögretmenler hiç mi ögrenci olmamışlar.benim aynı gün 3 sınavım olsa değil karnım agrımak agrımayan tek bir hücrem kalmazdı :1ninca:
gözdem nerde yaa çok özledim :gitme: inşallah tamamen sıkıntıları bitmiş bi şekilde en kısa zamanda aramıza döner boshayallersmile
Dün akşam eve gidip birde ''bana kimse bakmıyor, kimse benimle ilgilenmiyor, ölüyorum burada, maşallah herkes keyfinde'' diye yere oturup ağladım, hemde tepine tepine ellerimi vura vura :kedi: herkesle küsüm evde, ben hastayım onlar gülüyor bana ben ellerimi vurup ağlarken senağlama
Bu arada ben nazonun annesi için dün akşam 8 tane yasin okudum, ama çok komikti halim, başımda ateşim düşsün diye sirkeli bez, boğazım kurudukça arada portakal suyu yudumlayarak oldukça güç okuyabildim, rabbim hastaların duasını daha çabuk kabul edermiş :kedi: allahım kabul etsin inşallah da arkadaşımızın annesi iyileşsin :Saruboceq:
Bu arada nazlım, denizciğim, safişim alın bakalımmmm sizeeeeeeeeee lülülülülülü
gözdoşum gelmiş,kuzu nasılsın,keyfin nasıl,ösledim ama ben seni,eski neşeli halleriniŞeniz
Sağol denizimmm buradayımki artık hep kısmetseee sositososito
Aahahahaha elif sen siteden ne çaldın bakayım :lepi:
Amann ne ayıpppppppppppp naniknanik:dilcikar:
bakıyorumda seksi gecelik konusu herkesin ilgisini çekmiş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Sağol denizimmm buradayımki artık hep kısmetseee sositososito
Aahahahaha elif sen siteden ne çaldın bakayım :lepi:
Amann ne ayıpppppppppppp naniknanik:dilcikar:
nazcım ellerine saglık canım tablo çok güzel olmuş inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız bayramda bende hemen hatırlatma yapayım bayrama 26 gün 15:36 dakika kaldı kızlarrrr delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?