Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy ne güzel bir sayı 59 inşallah olurum bayrama kadar canım:Saruboceq: elimden geleni yapıyorum ama

Günaydın kızlarcığım, ben tekrar iş başı yaptım ama ölüyorum soğuk algınlığından yemin ederim adım atmaya mecalim yok, ağzımın tadı asla yok, bademciklerim şişmiş yutkunurken zorluyor beni, ağzım açık geziyorum nefes almak için zira burnumda tıkalı, ben ayvalıkta havuza girdimde eyvahedigeldismile ısıtmalı havuzdu ama çıkınca duş alıp yürüyüşe çıkmıştım deniz kenarında deniz kabugu falan topladım o ara esiyordu :kedi: annem doğru söylüyor ya ben hiç akıllanmıyorum :1no2: allahtan zaatüre olmadım bir an önce geçsin inşallah ama ben ciddi çarpıldım eminim 2 haftadan önce geçmeyecek, işyerine kabuk tarçınla adaçayı getirdim şimdi onu içiyorum, 2 mandalina-1 nar'ım var öğlen onuda yerim inşallah boğazımdanda birşey geçmiyor, işyerindede izin alamıyoruz biliyorsunuz personel müdürü insan olmayan biri olduğundan bilmiyorumkismile çok özledim sizleri, 2 yeni arkadaş gelmiş sanırım hoşgelmişler a.s.

Günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bu gün.....

hoşgeldin ablaaaa kesinlikle katılıyorum sana opuyorumnanaktan

o kadar alıntı yaptım elektrik kesildiÇok üzgünüm çoook

ne uyuz bir durum dimi lmaz:

zilancım alemim ben canım laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kesinlikle bizde şaşırdık zaten bu beslenme şekline :1shok:

yok canım giymesi ayrı zevk çıkması ayrı kaydirigubbakcemile3 :asigim:

woowww eşin baya kıskanç olsa gerek delikafadulden

antalya yolcusu nasılsın bakalım seminerde kendini kaybetme sakın.... sempatiksalakcinni

ben akşam biftekli salata yedim light kola içtim birde bi dilim pasta yedim dogumgünü kutlamam vardı da

hımmmm o yüzdenmi bütün gün saçma sapan şeyler yedin güzelim yaaaa sen en iyisi bugün itibari ile başla montiye kaydirigubbakcemile5

günaydın çıtırlarr
daha kimsecikler gelmemiş benden sonra
gelene bu çiçekler hediye benden a.s.

Günaydın zilaannnn....
Nazlım kapmış çiçekleri

tamam nazlım kaldırdık kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydıııınnn güseeller nasılsınız.D

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ayyyy ne güzel bir sayı 59 inşallah olurum bayrama kadar canım:Saruboceq: elimden geleni yapıyorum ama

aaayyyy 59 a bişi kalmamışki semineride başarı ile atlattınmı düzenli bir şekilde gerisi gelir bence tatlım.....

canımmm öncelikle hoşgeldin şekerim vede çok çok geçmiş olsun sakın sakın ihmal etme güzelim soğukalgınlığı deyip geçme mutlaka doktora git hiç aklına gelmedik birşey çıkabilir. Ben kendimi nezle sanıyordum ama sinüzit çıktı malesef. İlla birşey çıkacak değil tabii ama sen git doktora muayene ol ilaç al başka türlü geçmiyor çünkü :1no2:

Bu arada ben nazonun annesi için dün akşam 8 tane yasin okudum, ama çok komikti halim, başımda ateşim düşsün diye sirkeli bez, boğazım kurudukça arada portakal suyu yudumlayarak oldukça güç okuyabildim, rabbim hastaların duasını daha çabuk kabul edermiş :kedi: allahım kabul etsin inşallah da arkadaşımızın annesi iyileşsin :Saruboceq:

Bu arada nazlım, denizciğim, safişim alın bakalımmmm sizeeeeeeeeee lülülülülülü

günaydın fıstıkçıklar

simoşum ah cadıcım aferin sana , bugünde bir duşa gir çık dışarı bak ne güzel olcan lmaz:

nazlişkom hadi bakalım inşallah utandırmam kendimi size karşı :kedi:

Selamın aleyküm bende özledim denizimiiiiiiiiiiiiii olumunekankayizsmile
Ben çok fenayım hastalandım düzelecek inşallah buyrunnnnnnnnn

günaydın 6. takımın çıtırlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için a.s.

gözdem gelmiş Şeniz hoşgeldin bitanem geçmiş olsun inşallah enkısa zamanda iyileşirsin tatlım

Dün akşam eve gidip birde ''bana kimse bakmıyor, kimse benimle ilgilenmiyor, ölüyorum burada, maşallah herkes keyfinde'' diye yere oturup ağladım, hemde tepine tepine ellerimi vura vura :kedi: herkesle küsüm evde, ben hastayım onlar gülüyor bana ben ellerimi vurup ağlarken senağlama

annesinin bebeği :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Sağol denizimmm buradayımki artık hep kısmetseee sositososito
Aahahahaha elif sen siteden ne çaldın bakayım :lepi:
Amann ne ayıpppppppppppp naniknanik:dilcikar:

geçmiş olsun gözdemim dikkat et kendine . ALLAH kabul etsin canım benimde reglim bugün bitiyor bende yarın okumaya başlayacağım inşallah

nazcım ellerine saglık canım tablo çok güzel olmuş inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız bayramda bende hemen hatırlatma yapayım bayrama 26 gün 15:36 dakika kaldı kızlarrrr delikafadulden

günaydın kızlar

naz bayrama kadar hedeflediğim kilo 60 olsun :) 57 ye düşemem heralde daha gerçekçi olsun bu arada sabah tartıldım 66 gösteriyordu tartı görünenlerin hepsi kilo olarak oturmamış sanırım vucuduma biraz su toplamışım birazda tuvalete gidememenin verdiği rahatsızlıkmış sanırım

Şeniz olumunekankayizsmile :içelim:

ne oldu yurtdışı işi karar verdimi berkan ismi berkan dı diye hatırlıyorum.sormucam sormucam yarasını deşmicem diyorum ama ne yapayım merak ettim.

bakıyorumda seksi gecelik konusu herkesin ilgisini çekmiş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

tombik seksileriz aklinialirimsmile aklinialirimsmile

eşekler nolmuş bir resim aldıysak :dilcikar: :dilcikar:

nazcım ellerine saglık canım tablo çok güzel olmuş inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız bayramda bende hemen hatırlatma yapayım bayrama 26 gün 15:36 dakika kaldı kızlarrrr delikafadulden

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…