- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
İşte yaygın da doğru düzgün tedavi yok bir ilaç alalım da geçsin gibi değilİnşallah çözülür canim sıkma canini su an bayagi cocukta olan yaygin bisey..
Allah sana da güc versin
Eline sağlık kaptanım27 Aralik -1 Ocak Adim Bildirimleri
Pazar Pazartesi Salı Carsamba Persembe Cuma Toplam @birbeste 7.841 Denp 27.302 @incibilal 15.895 @Zeynolin44 26.011 @Haticesnr 33.507 @asliogretmen 18.970 sleepy angel 20.092 @icell_84 7.960 Tesnim1903 10.022 enerji_kusagi 10.001 Elhan 2.315 @Nidsalii 20.010 @birazhuzurdu2008 9.524 Felicio 27.535 @sonngulen 23.100 sudem34 32.413 @PAPATYAM 12.496 @Tutku44 3.923 Zipzip- 10.028
Tamam kaptanım sonuna kadar yarışalımIyiym canim sen nasilsin ❤❤
Kolay gelsin işlerinde
Yaristan cekilme bir birmizi dengeleriz fazla adim atamıyorum zaten 10 bin adima zor ulaştım aksam
Günaydın canım ❤
Uykusuzlugun etkisi olabilir canim
Köpük helvayı okuyunca çocukluğuma gittim resmen... Uzun zaman olmuştu adını duyup görmeyeli :))) Anneannem çok severdi hep alırdı pazardan, sofralarda iyi bir tatlıydı yıllar önce, bu kadar çeşit neredeydi şimdiki gibi. Hey gidi günler heyyy....köpük helva diye geçiyo beyaz kıvamlı bişey kocacığım konya dan getirtmiş diyet düşmanıdır kendisi
Ben çok severim burdada yapan var da koyu değil bu kadar bu tam çocukluğumdaki gibiymiş 1çay kaşığı nefsimi köreltiyo işte diyet klmasa vazoyu yerdim
Yarin bağırsağın için beslen 3 gün oldu desene 3 gün cok wcye çıkmamak için canim. Sabahlari ac karnina 1 kasik ic bir kac gun ancak yumuşar seninki 1 kerede yumusamaz çiğ sebze ye salataya dayan canim. Salatana keten tohumu at. Hatta keten tohumunu suda beklet sonra yoğurtla karıştır ye
Bak ben senin bağırsağını düşünürken sen benim midemimi düşünüon bak bak bakkkkkkk1 tam beyaz ekmek arasi yag surdum yedim canim yemem miii
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Kilom 69.2
Cuma gunu senide listeye yazalim ablacim rakip belirleyelim
Günaydın canım ❤Günaydın depresyondayım hatta camdan atlayabilirim
Wc ye de çıktım ama +500 3gündür kaçamak yok dikkat ediyorum acaba boosted mi çok geldi dün yaaaa
Günaydın canım eksin guzel
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Ooo günaydın hanımefendicim, seni görünce daha iyi oldumGünaydın canımnasılsın ❤
Sagol kaptanımGünaydın canım eksin guzel
Günaydın canim ❤
Tesekur ederim kaptanim bu hafta sadece yürüyüş yapacağım dinlensin kaslarEksin cok guzel canimbu durumda cuma gunu yerinde buyuk bir değişiklik olacak gibi
Sporu biraz azalt olmazsa bu hafta canim
Günaydın canım ❤
Sabit olmanda guzel cumaua eksiler gelecek canim
Nie yaaaGünaydın kızlar
Kilom 69.2
Canım sakın dün egzersize fazla yüklendiysen kaslarin sısmistir biraz ara verGünaydın depresyondayım hatta camdan atlayabilirim
Wc ye de çıktım ama +500 3gündür kaçamak yok dikkat ediyorum acaba boosted mi çok geldi dün yaaaa
Akışına bırak kuzum. Bir gece de 1000 Gr verme zamanın gelmiş. Her şeyi yaptığında sonuç böyle olduğunda vücut kendini resetleyip yeni düzene uygun davranıyor. Hadi çıkabilirsin depresyondan dagilalimGünaydın depresyondayım hatta camdan atlayabilirim
Harika olur kuzum...Günaydın canım ❤
Cuma gunu senide listeye yazalim ablacim rakip belirleyelim
Günaydın canım ❤
Depresyona girme fazla spor yaptiign icin arti gelmişsindir
Bugun cok yorma kendini kaslarini dinlendir olmazsa
Ben de ne zaman kilo alıp gelecek diye bakıyordum
Canım kaptanımızın nickiSagol kaptanım
Olsun canım ben görüyorum yanlis etiketlerideCanım kaptanımızın nicki
Zipzip-
Sanırım o yeşil olan başkası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?