Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen ders çalış mümkün olduğunca tabi ablanın çocuğuna da bakacaksan daha zor olacak senin için. Ama ablam bana güvendi buraya geldi diye sen hayalinden vazgeçme sakın. Onun çocuğuna bakmak senin geleceğini kurtarmayacak. Ben de memurum 10 yılın dolmasına 3 ayım kaldı. İnan annem kafama vura vura ders çalıştırdı bana. Şimdi halime bin şükür diyorum iyi ki çalışmışım çok şükür de kazanmak nasip oldu. Geçen sene ücretsiz izindeydim 1 sene. Çalışmayı o kadar özledim ki özgürlüğüme kavuşmuş gibi hissettim.
birbeste ydi sanırım evlenip çocuk yapıp sonra okudu memur oldu anlatmıştı burda.

tsk ederim canim.
aslinda simdi tek yapmam gereken icimdeki kuruntulari susturup vakit buldukca ders calismam.digru söyluyorsun.diger arkadaslar da bu fikirde.
açıkcasi nelerle karsilastigini merak ettim.analtirsan severek okurum.tek olmadigimi hissederim.
ama sen cok sey yasamişsinhemde tek başina.baban yaşamiyor mu?
cok sükür atanmişsin.Allah emegini boşa çıkarmamiş
cok da yüksek bi puan almissin.
cocuk isini erteleyim en iyisi.calismaliyim.

Annem babam ben bebekken boşanmış.Babamla iletişimim yok hiç,o yüzden var ama yok diyebiliriz.Beni ya da farklı seyleri düşünerek kendini korkutma ama ne karar vereceksen kendin ve çocuğun için ver derim.Eşim çalışmamı istemiyor, kardeşim bana güvendi de yanıma geldi argümanları seni sadece aşağı çeker.Önemli olan senin ne istediğin.Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…