Tamam canim menulerinde guzel suyu artirdin guzel eksiler gelecekSlm hatunlar
Kaptanım regliyim ve +300 gr cuma ya bisey kalmaz inşallah
Eksilerimle geliyorum
Zipzip-
Sor sor birisi oyle arastirma yaptida 1hafta banladilarisabel ablaya sorayim
Geçmiş olsun bacimHosbuldum bende sizi ozledim
Teşekkürler kaptanim
sormayayımSor sor birisi oyle arastirma yaptida 1hafta banladilar
Aynen aynen en kötü 5.olmaliyimTamam canim menulerinde guzel suyu artirdin guzel eksiler gelecek
Hadi 2 ay sonra senide bireyselde ilk 5 de gorelim
Yollayacaktım ta bendekiler xlHosbuldum zeyno nasilsin
Iyiyim bende ama uslu durdum mapusta atlet don yollamamisin ama sen
Bizimde var 10 dakika aradalar suanBen de yürüyemiyorum pek oğlanın canlı dersi var 18.30 a kadar pfff
Sen ders çalış mümkün olduğunca tabi ablanın çocuğuna da bakacaksan daha zor olacak senin için. Ama ablam bana güvendi buraya geldi diye sen hayalinden vazgeçme sakın. Onun çocuğuna bakmak senin geleceğini kurtarmayacak. Ben de memurum 10 yılın dolmasına 3 ayım kaldı. İnan annem kafama vura vura ders çalıştırdı bana. Şimdi halime bin şükür diyorum iyi ki çalışmışım çok şükür de kazanmak nasip oldu. Geçen sene ücretsiz izindeydim 1 sene. Çalışmayı o kadar özledim ki özgürlüğüme kavuşmuş gibi hissettim.saol canim.epey karisti kafam.bunlari karistiran da yeniden atanma hevesi dedigin gibi.
biz tayin ustedik geldik.üzerine kv vefat etti.annemin durumu iyi değil.babamla ablam bakiyorlar.gözleri görmüyor.surekli yatiyor bakima muhtaç.
kimse cocuklarima bakamaz.üstelik ablam yanima tayin istedi.o memur.cocugunu bana birakmak icin yanima geldi.bu da var.
doguda kiradaydik.esyalarimiz da ucuz ve ikinci eldi.bunda sorun yok.esim de burda norm fazlasiydi.maaş karsiligi gidiyordu( 5191 tl) evi alali 1.5 sene oluyor.
idare ile geciniyoruz.esim cünkü kredi cekmiyor.arabasi yok.araba icin para biriktiriyor.onun disinda yeme icmemiz ve arada kiyafet almamiz disinda bi lüksümüz yok.bisey alacaksam on kere dusünüyorum.gezmemiz senede 2 3 kere merkeze gidip alisveris yapip gelmek sadece.gittigim.iki yer market ve pazar.
sosyallik yok.yasantimiz böyle..birazda bundan sıkıldım.çalişmayınca sosyal çevrede olmuyor.
calisan bayanlar ev hanimlariyla görüşmüyor.( sitedekileri söylüyorum)
Eyvallah bacimGeçmiş olsun bacim
Mapusluk bitmis
Teşekkürler kaptanim
Aslinda daha yukarda olmaliydim cok takildim
Tamam canım cuma bildirimiyle listedesin insallah hedefine kac diyelim ki minimum 64.8 oluyor uygun muZipzip- malum banliydim sabah atamadim beni listeye alirmisin
Tamam canim 65 hedefledim zaten sen neyazarsanTamam canım cuma bildirimiyle listedesin insallah hedefine kac diyelim ki minimum 64.8 oluyor uygun mu
Tamam canim 64.8 yazalim kural geregi 65 e gelince mezun olabiliyorsunTamam canim 65 hedefledim zaten sen neyazarsan
Hadi bakalim nasil olucaksam buseferTamam canim 64.8 yazalim kural geregi 65 e gelince mezun olabiliyorsun
Napsin adaşın, her sene değişiyor yaşımız...Bilseydim almazdim bu nicki
tsk ederim canim.Canım öncelikle yaşadığın tüm aksilikler ve hastalıklar için çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Cevap vermeye en sondan başlayacağım, asla vazgeçmemelisin. Geleceğin ne getireceğini asla bilemeyiz, her zaman seçeneklerin olsun. Sen yine gir sınavına, elinden geleni yap. Puanını aldıktan sonra o zamanki şartlara göre yine oturur eşinle karar verirsiniz. Ama ortada henüz net bir şey yokken doğuya mı gideceğim, buraya atabilir miyim sorularını çıkar at kafandan. Kimseye ikinci çocuk için akıl verecek değilim ama kendi adıma ben senin durumunda olsam ikinci çocuğu çok istiyor olsam bile ertelerdim, önceliği sınava verirdim. Atanırsam o zaman yapardım, atanmazsam yine o zaman yapardım. Ev iş ve cocuk kolay değil ama yapılmayacak bir şey de değil. Maaşın olduğunda yardımcı falan da ayarlayıp üstesinden gelirsin.
Gelelim yaşadığın olumsuzluklara, sadece sen yaşamıyorsun bunu. Birçoğumuz çok zor yollardan geçtik. Liseye başladığımdan beri hep engellerle karşılaştım ama bugün akademisyenlik yapıyorum. Okurken bunun hayalini bile kurmamıştım oysa ki, karşılaştığım engeller yolumu buraya çıkardı. Yani demem o ki bazen planlamadığımız şeyler bizim planlarımızdan daha iyi olabiliyor ve bizi daha mutlu ediyor. Dersen ki sen nelerle karşılaştın, istersen anlatırım.
ama sen cok sey yasamişsinCanım annen nasıl? Çok geçmiş olsun.
Biraz benzer yollardan geçmişiz.Ben de üste üste kpssye girdim.(öğretmen değilim.önce alandan girdim ama referansım olmayınca olmadı.Snra düz memurluk denedim.) Dedem vardı ,vefat etti ve biz biraz maddi manevi sıkıştık o zamanlar. Atanmaktan başka bişi istemiorum derdim kendi kendime.Snra 93 aldım atandım ama çat die annemin kanser olduğu ortaya cıktı.O yaşa kadar hastane yolu bilmeyen ben elimde tahlil sonuçları ordan oraya koştururken buldum kendimi.Ki annemle benim birbirimizden başka kimsemiz yok.Yani akrabalarımız var ama çok yakın değiliz demek ki ameliyathane kapılarında tek başıma beklemişliğim var.
Maalesef siz de sağlıkla sınanmışsınız.Çok zor,Allah bi daha yaşatmasın.Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.Ama tüm yaşananlara rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin bireysel kararı ama ben olsam 2. Çocuğu erteler ve derslere asılır,atanmaya bakardım.Atandıktan snra düşünürsün doğu meselesini ya da 2 çocuğa nasıl bakacağım meselesini.Tüm olabilecek sorunları aynı anda düşünürsen kafayı yersin.Atanmak istiyorsan ilk hedefin o olmalı.Allah eşini başından eksik etmesin ama hayatta her türlü şey insan için.O yüzden kendi ayaklarının üzerinde durmak yararına olacaktır.Denediğin hâlde olmazsa bile en azından denedim dersin,içinde bu kadar çalışma isteği varken yok sayma derim.
Teşekkürler canım, annem iyi şükür şimdi,tedavisi sonlandı.Rutin kontrolleri var,bi de 5 yıl içeceği bir hap,o kadar.Bugünümüze şükürrrÇok geçmiş olsun canım, sen de zor zamanlar atlatmışsın. Annen nasıl şimdi.
26 miNapsin adaşın, her sene değişiyor yaşımız...Birkac güne 26 olacağım yaş dediğin nedir ki . Allah sağlık nasip etsin tek zipzipim.
Geçmiş olsun. Leblebi ye birazcık .Yesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttum
Annem babam ben bebekken boşanmış.Babamla iletişimim yok hiç,o yüzden var ama yok diyebiliriz.Beni ya da farklı seyleri düşünerek kendini korkutma ama ne karar vereceksen kendin ve çocuğun için ver derim.Eşim çalışmamı istemiyor, kardeşim bana güvendi de yanıma geldi argümanları seni sadece aşağı çeker.Önemli olan senin ne istediğin.Hakkında hayırlısı olsun.tsk ederim canim.
aslinda simdi tek yapmam gereken icimdeki kuruntulari susturup vakit buldukca ders calismam.digru söyluyorsun.diger arkadaslar da bu fikirde.
açıkcasi nelerle karsilastigini merak ettim.analtirsan severek okurum.tek olmadigimi hissederim.
ama sen cok sey yasamişsinhemde tek başina.baban yaşamiyor mu?
cok sükür atanmişsin.Allah emegini boşa çıkarmamiş
cok da yüksek bi puan almissin.
cocuk isini erteleyim en iyisi.calismaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?