Teşekkürler kaptanım. Ben bireyselde birinci olmayı hayal ederken birincilikten uzaklaşıyorum resmen
Hoş buldum.Hoş geldiniz
Allah bağışlasın. İsteyenlere nasip etsin hayırlısıyla
Tebrik ederim
Bende tam olarak böyle olsa keşke diye düşünüyordum emnis kaptan hislerime tercüman oldu resmenKızlar bu haftaki kilo bildiriminin nasil olacagi belli oldu
isteyen 1 Ocak cuma isteyen de
31 Aralik persembe günü kilo bildirimi yapabilecek
@selensu82
@PAPATYAM
@birbeste
sleepy angel
@Tesnim1989
@sudem34
sonngulen
@Denp
madamhd
@Zeynolin44
@icell_84
@Sevincoz
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@asliogretmen
@Kahvesel
@incibilal
Wilma11
@Cordeliaa
@Kirmizi pabuc
Hepfitim
@Haticesnr
@aylin68olacak
Elhan
E Elif_Eylul
@Felicio
@Nidsalii
1.olan uyede guzel kilo vermisTeşekkürler kaptanım. Ben bireyselde birinci olmayı hayal ederken birincilikten uzaklaşıyorum resmen
Ben bu duruma bir sevindim yerim garantideZipzip- patron bn aynıyım 57.2 reg oluyorum
bireysel siralama her sene mi oluyor ben baktim da1.olan uyede guzel kilo vermis
Bence 2 ay sonraki listede daha cok ilk sirada uye cikartalim senide birinci yapalim
Tatlım hoş geldin.Iyiyim canım sen nasilsin öyle bi takımımı gezeyim dedim kim var kim yok diye aklıma geldin dün gece yazicaktim sana geç oldu diye yazmadım
2 ayda bir yapiliyorbireysel siralama her sene mi oluyor ben baktim da
Çok geçmiş olsun canım, sen de zor zamanlar atlatmışsın. Annen nasıl şimdi.Canım annen nasıl? Çok geçmiş olsun.
Biraz benzer yollardan geçmişiz.Ben de üste üste kpssye girdim.(öğretmen değilim.önce alandan girdim ama referansım olmayınca olmadı.Snra düz memurluk denedim.) Dedem vardı ,vefat etti ve biz biraz maddi manevi sıkıştık o zamanlar. Atanmaktan başka bişi istemiorum derdim kendi kendime.Snra 93 aldım atandım ama çat die annemin kanser olduğu ortaya cıktı.O yaşa kadar hastane yolu bilmeyen ben elimde tahlil sonuçları ordan oraya koştururken buldum kendimi.Ki annemle benim birbirimizden başka kimsemiz yok.Yani akrabalarımız var ama çok yakın değiliz demek ki ameliyathane kapılarında tek başıma beklemişliğim var.
Maalesef siz de sağlıkla sınanmışsınız.Çok zor,Allah bi daha yaşatmasın.Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.Ama tüm yaşananlara rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin bireysel kararı ama ben olsam 2. Çocuğu erteler ve derslere asılır,atanmaya bakardım.Atandıktan snra düşünürsün doğu meselesini ya da 2 çocuğa nasıl bakacağım meselesini.Tüm olabilecek sorunları aynı anda düşünürsen kafayı yersin.Atanmak istiyorsan ilk hedefin o olmalı.Allah eşini başından eksik etmesin ama hayatta her türlü şey insan için.O yüzden kendi ayaklarının üzerinde durmak yararına olacaktır.Denediğin hâlde olmazsa bile en azından denedim dersin,içinde bu kadar çalışma isteği varken yok sayma derim.
Canimmm nasilsin hosgeldinIyiyim canım sen nasilsin öyle bi takımımı gezeyim dedim kim var kim yok diye aklıma geldin dün gece yazicaktim sana geç oldu diye yazmadım
Ay inşallah inşallah kaptanım1.olan uyede guzel kilo vermis
Bence 2 ay sonraki listede daha cok ilk sirada uye cikartalim senide birinci yapalim
Deme deme boşverBu konuda bisey demicem kazen abim benim dusuncemde oldugu icin ona sevindim
kazen abİ kaç yaşında bilmiyorum. :dBu konuda bisey demicem kazen abim benim dusuncemde oldugu icin ona sevindim
Etiket yap soyle istersenkazen abİ kaç yaşında bilmiyorum. :d
adami george clooneye benzettiğimi düşünüyorum
İnşallah gönlünce olur herşey canımsaol canim.epey karisti kafam.bunlari karistiran da yeniden atanma hevesi dedigin gibi.
biz tayin ustedik geldik.üzerine kv vefat etti.annemin durumu iyi değil.babamla ablam bakiyorlar.gözleri görmüyor.surekli yatiyor bakima muhtaç.
kimse cocuklarima bakamaz.üstelik ablam yanima tayin istedi.o memur.cocugunu bana birakmak icin yanima geldi.bu da var.
doguda kiradaydik.esyalarimiz da ucuz ve ikinci eldi.bunda sorun yok.esim de burda norm fazlasiydi.maaş karsiligi gidiyordu( 5191 tl) evi alali 1.5 sene oluyor.
idare ile geciniyoruz.esim cünkü kredi cekmiyor.arabasi yok.araba icin para biriktiriyor.onun disinda yeme icmemiz ve arada kiyafet almamiz disinda bi lüksümüz yok.bisey alacaksam on kere dusünüyorum.gezmemiz senede 2 3 kere merkeze gidip alisveris yapip gelmek sadece.gittigim.iki yer market ve pazar.
sosyallik yok.yasantimiz böyle..birazda bundan sıkıldım.çalişmayınca sosyal çevrede olmuyor.
calisan bayanlar ev hanimlariyla görüşmüyor.( sitedekileri söylüyorum)
isabel ablaya sorayimEtiket yap soyle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?