Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım annen nasıl? Çok geçmiş olsun.
Biraz benzer yollardan geçmişiz.Ben de üste üste kpssye girdim.(öğretmen değilim.önce alandan girdim ama referansım olmayınca olmadı.Snra düz memurluk denedim.) Dedem vardı ,vefat etti ve biz biraz maddi manevi sıkıştık o zamanlar. Atanmaktan başka bişi istemiorum derdim kendi kendime.Snra 93 aldım atandım ama çat die annemin kanser olduğu ortaya cıktı.O yaşa kadar hastane yolu bilmeyen ben elimde tahlil sonuçları ordan oraya koştururken buldum kendimi.Ki annemle benim birbirimizden başka kimsemiz yok.Yani akrabalarımız var ama çok yakın değiliz demek ki ameliyathane kapılarında tek başıma beklemişliğim var.
Maalesef siz de sağlıkla sınanmışsınız.Çok zor,Allah bi daha yaşatmasın.Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.Ama tüm yaşananlara rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin bireysel kararı ama ben olsam 2. Çocuğu erteler ve derslere asılır,atanmaya bakardım.Atandıktan snra düşünürsün doğu meselesini ya da 2 çocuğa nasıl bakacağım meselesini.Tüm olabilecek sorunları aynı anda düşünürsen kafayı yersin.Atanmak istiyorsan ilk hedefin o olmalı.Allah eşini başından eksik etmesin ama hayatta her türlü şey insan için.O yüzden kendi ayaklarının üzerinde durmak yararına olacaktır.Denediğin hâlde olmazsa bile en azından denedim dersin,içinde bu kadar çalışma isteği varken yok sayma derim.

Yesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttum
Çok geçmiş olsun enerjim Devam edemeyecek gibi olursan canım hiç kendini zora sokma bizleri etiketle sudem34 e bilgi verdim yerine fenomenimiz PAPATYAM destek verecek bize umarım hemen iyi olursun umarım devam edebilirsin
Zipzip- Denp

Kahvaltı hazırla yıka.
Öğlen e çorba çocuğa meyve derken öğlen oldu.
Akşama kadar da ders var.
Kader ortağım dert yoldaşım kolay gelsin
biri başladı derse bende 16.30da diğeriyle gircem
2020 öyle bir geçti ki duvara duvara çarptı bizi

26 haziranda mezun olmussun sen 10 temmuz degilmis yani istedigin an listeye girebiliyorsun
Zipzip- kaptanım ben sabit geldim gece 3 te uyudum uyumadan spor yaptim sanirim istedigim kiloyu yarin gorucem
Eki Görüntüle 2749202
Sporun etkisi olabilir canim
Kaptanım enerji boğam nerede?
Eklemeyi unutmusum siralamayi cuma hazirladim altada bildirim yapmayanlari ekledim
Ben cuma paylaşırım yine
Tamam canim
Kaptanım biz grupça perşembe yapıp yılbaşından etkilenmesek mi
Kutlayanlar kesin persembe paylassin ama
Persembe kacamaklari cok olmasin onun icinde bir cozum bulalim
Ben bugün fena yürümeyi planlıyorum bana ulaşamazsanız bilin ki yürüyorum
Yapilir mi bu bana yaa ben daha yuruyemedim :))
Ben perşemebe yapacağım canım, iyi oldu bu.
Aynen canim guzel oldu

saol canim.epey karisti kafam.bunlari karistiran da yeniden atanma hevesi dedigin gibi.
biz tayin ustedik geldik.üzerine kv vefat etti.annemin durumu iyi değil.babamla ablam bakiyorlar.gözleri görmüyor.surekli yatiyor bakima muhtaç.
kimse cocuklarima bakamaz.üstelik ablam yanima tayin istedi.o memur.cocugunu bana birakmak icin yanima geldi.bu da var.

doguda kiradaydik.esyalarimiz da ucuz ve ikinci eldi.bunda sorun yok.esim de burda norm fazlasiydi.maaş karsiligi gidiyordu( 5191 tl) evi alali 1.5 sene oluyor.
idare ile geciniyoruz.esim cünkü kredi cekmiyor.arabasi yok.araba icin para biriktiriyor.onun disinda yeme icmemiz ve arada kiyafet almamiz disinda bi lüksümüz yok.bisey alacaksam on kere dusünüyorum.gezmemiz senede 2 3 kere merkeze gidip alisveris yapip gelmek sadece.gittigim.iki yer market ve pazar.
sosyallik yok.yasantimiz böyle..birazda bundan sıkıldım.çalişmayınca sosyal çevrede olmuyor.
calisan bayanlar ev hanimlariyla görüşmüyor.( sitedekileri söylüyorum)

Canım hepimizin işi gücü birsürü sorunu var yeri geliyo bizde aktif olamıyoruz bu sebeple gidiyosan bidaha düşün hayallerinden vazgeçme

Şahsen ben takım seçerken aktif olmasına önem veririm beni daha çok motive ediyo ve sorumluluk baskısıyla daha iyi kilo veriyosun

Sen bilirsin yinede yolun açık olsun inşallah 68 olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…