- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hosbuldum canim iyimisinHoşgeldin canım
Burda mevsim yaz :))bu hafta sicak gececekmişBugün çok yağmur var bizim burda, dışarda şemsiyeyle yürümek çok zor.
Canım annen nasıl? Çok geçmiş olsun.tsk ederim canim
çok geçmiş olsun canim.cok zor yasadiklarin.neyseki çok şükür annen atlatmiş.ins bi daha yakalanmaz zor bir hastalik.
sağlik çok önemli.
evet burdan uzak kalimca kilo alicam
hatta aldim bile.free listenin de hakkini veremem ben.
yogun bi ikilemdeyim bir bilsen.asagida bi arkadas sormus.yazicam.belki biri bir fikir verir.
vaktin varsa okursun.olmazsa da canın sağolsun.
derdimi merak edip sorduğun icin tsk ederim canim.
benim derdim atanmakla ilgili.ama artilari esksileri riskleri var
birde bolca talihsizlikleri....
benik okumaktan yana hiç sansim olmadi.
fen edebiyat mezunuyum.
okulu bitirince kpss lisansa girdim.p3 den
8 aldim.atanmadim bransimdan.
o yaz evlendim.5 ay sonra formasyona basvuracaktim.15 tatile gitmistik.donünce formasyon alip sinava girecektim.sabahina kv felc gecirdi gidemedik evimize.formasyona basvuramadim.o sene cok büyük bi atama yapildi.kacirdim.sonraki sene formasyonu aldim.sinava girdim.darbe oldu o yaz.atamalari kaldirdilar.üstüne mülakat geldi.mülakata gitmeden hemen once annemde kanserden süphelendiler.mülakat günü annemin patoloji sonuclari cikacakti.kanser mi degil mi diye.
ağlaya aglaya önce hastaneye sonra mülakata gittim.bekleme salonunda aglarken ilk beni cagirdilar.titreye titreye konustum.yapamadim.
sonra annemin kanser süphesi netlesti.son evre akciģer kanseri...
benden düsük puanlilar önume gecti
evimin yakinina 5 kisi atandi.puanlari benden düsük.ayni zamanda 450 kisi dershaneciyi sınavsız atadilar.yakinimdaki okullar onlarla doldu.
ertesi sene ders saatimiz düstü.alimlar 30 lisiye dustü
bende vazgectim sinava girmekten.
sonra cocugum oldu.simdi 2 yasinda.
tayin istedik.dogudan geldik.yerlestik bi yere.ev aldik.
bende yeniden bi atama isteği hortladi.
kitaplarimi kolilerdrn cikardim.
ama gel görki cok zor.yüksek bi puan almam lazim.puan alsam bile buraya atanabilcek miyim?
cocukla nasil ilgilenecem?
2.cocugu düsünüyorum bu arada.arayi uzatmadan.nasil olacak?
iksi olsa calissam nasil bakacam?
evi cocuklari calisma hayatini bi arada götürebilecek miyim?
sinavda gercekten atanabilecek puan cekebilecekmiyim?
oldu ki tayinim doguya cikti.ne olacak.kurulu duzeni bozup tekrar oraya mi gidecem?
eşim istemiyor.8 sene doguda calisti.
iste bu durumdayim.icimdr biseyler beni ders calismaya itiyor.bu düsunceler beni geri birakiyor.
hakkimda ne hayirlisi göremiyorum.
vazgecmeli miyim bilmiyorum.
Hoageldin canimmmmHosbuldum canim iyimisin
Iyi canım sen nasılsın ❤ sana dedim dimi uslu uslu otur diyeHosbuldum hatce nasilsin
Dünde geçmiştimHadi gözün aydın
Pazar pazar geçtin beni
Hosbuldum zeyno nasilsinHoageldin canimmmm
Iyiyim bende ama uslu durdum mapusta atlet don yollamamisin ama senIyi canım sen nasılsın ❤ sana dedim dimi uslu uslu otur diye
Dünde geçmiştim
Bu konuda bisey demicem kazen abim benim dusuncemde oldugu icin ona sevindimAhhh seni sütlü nuriye
Ben iyiyim seni sormalı canimHosbuldum zeyno nasilsin
Iyiyim bende ama uslu durdum mapusta atlet don yollamamisin ama sen
Çok geçmiş olsun enerjimYesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttum
Zaten oylede yaptilar ekip olarak gelmisler bellikiBen iyiyim seni sormalı canim
Polemiklere girme canim baziları bilerek insanı kiskırtmak icin yapiyorlar
Kader ortağım dert yoldaşım kolay gelsinKahvaltı hazırla yıka.
Öğlen e çorba çocuğa meyve derken öğlen oldu.
Akşama kadar da ders var.
Enerjisini de unutmazmış benim vefalı baş boğamKaptanım enerji boğam nerede?
26 haziranda mezun olmussun sen 10 temmuz degilmis yani istedigin an listeye girebiliyorsunNekiiiii dehele
Sporun etkisi olabilir canimZipzip- kaptanım ben sabit geldim gece 3 te uyudum uyumadan spor yaptim sanirim istedigim kiloyu yarin gorucem
Eki Görüntüle 2749202
Eklemeyi unutmusum siralamayi cuma hazirladim altada bildirim yapmayanlari ekledimKaptanım enerji boğam nerede?
Tamam canimBen cuma paylaşırım yine
Kutlayanlar kesin persembe paylassin amaKaptanım biz grupça perşembe yapıp yılbaşından etkilenmesek mi
Yapilir mi bu bana yaa ben daha yuruyemedim :))Ben bugün fena yürümeyi planlıyorum bana ulaşamazsanız bilin ki yürüyorum
Aynen canim guzel olduBen perşemebe yapacağım canım, iyi oldu bu.
saol canim.epey karisti kafam.bunlari karistiran da yeniden atanma hevesi dedigin gibi.Off bee.... Amma karışmış kafan ve hayatın canım. Öncelikle Allah sabır versin, güç kuvvet versin sana. Şimdi annen ne durumda peki? Keşke çocuklara bakacak birisi olsa. Kayınvalide felç, anne hasta. Eşin doğuyu istemiyor. Burayı tek karıştıran senin içindeki okuma arzun. Keşke herşey istediğimiz gibi muntazam gitse ama gitmiyor, çoğu planlar hayatımıza uymuyor. Benimde üzülerek vazgeçtiğim çok şeyler oldu. Hayat buna zorluyor. Çocuklara bakarken ders çalışırsın, ilk sınavda olmasa bile (olabilirde), 2. Sınavda iyi bir puan alırsın buna inanıyorum. Ama doğuya atama çıkarsa ne olacak.Atama çıkarsa ve bu ev kendinizin ise orada kiraya gitsen, sıfır veya temiz 2.el 3-5 eşya alıp gelirken satılabilir, taşımaya değmez zaten. Ama çocuklara kim bakacak. Bakıcı tutsan devlet desteği vardı sanırım araştırmak lazım. Kreşe versen ikisini, bu sefer kira kreş gider çok mu olacak, çalıştığına değmeyebilir. Eşin ne diyor canım.
Şansına hep son anda ciddi olaylar yaşamışsın, elinde değilki... Belki vazgeçip başka bir iş düşünebilirsin en kolayı bu olur galiba. Atama, taşınma, çocuklar zor olacak, gözün kesiyorsa vazgeçme ama kaldıramam diyorsan yeni şeyler bulman lazım. Eşinin geliri iyiyse çocuklara yönel kpss yi şimdilik ötele, gün doğmadan neler doğar bilmiyoruz. Benimde kafam karıştı ha... Biraz daha düşünelim bakalım.
Canım hepimizin işi gücü birsürü sorunu var yeri geliyo bizde aktif olamıyoruz bu sebeple gidiyosan bidaha düşün hayallerinden vazgeçmeKızlar harika bir takımsınız. Ama maşallah takım olarak çok aktifsiniz. Ben takip edemiyorum.
O yüzden devam edemeyeceğim. Ancak menü paylaşabiliyorum. Çok paylaşımda bulunamıyorum. Devam edebildiğim kadar kendim devam edeceğim.
Bende listeyi inceliyordumTebrik ediyorum kizlar ilk 10 da 3 uyemiz var listeyi inceleminizi tavsiye ederim
Canım isteyen perşembe isteyen cuma yapacak bildirim. Ben yılbaşı kutlamıyorum mesela cuma bildiririmKaptanım biz grupça perşembe yapıp yılbaşından etkilenmesek mi
Havalar da iyice değişti canım yaa, sıcağa aldanıp hasta olmayın sakın.Burda mevsim yaz :))bu hafta sicak gececekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?