94 lümüsün bende 95 liyimNapsin adaşın, her sene değişiyor yaşımız...Birkac güne 26 olacağım yaş dediğin nedir ki . Allah sağlık nasip etsin tek zipzipim.
burasi özel ders icin kısıtlı bi yer.koy gibi düsün.kasaba.İnşallah gönlünce olur herşey canım
Özel ders falan versen şu dönemde çok ihtiyaç duyuluyo sınava girecek çocukların aileleri arıyolar belki çok bi geliri olmaz ama senin için değişiklik olur
Hatta 1.sınıf ben bile istedim bi ara da kimse istemedi 1.sınıf
msj üste kaydi canim.kusuruma bakma.Sen ders çalış mümkün olduğunca tabi ablanın çocuğuna da bakacaksan daha zor olacak senin için. Ama ablam bana güvendi buraya geldi diye sen hayalinden vazgeçme sakın. Onun çocuğuna bakmak senin geleceğini kurtarmayacak. Ben de memurum 10 yılın dolmasına 3 ayım kaldı. İnan annem kafama vura vura ders çalıştırdı bana. Şimdi halime bin şükür diyorum iyi ki çalışmışım çok şükür de kazanmak nasip oldu. Geçen sene ücretsiz izindeydim 1 sene. Çalışmayı o kadar özledim ki özgürlüğüme kavuşmuş gibi hissettim.
@birbeste ydi sanırım evlenip çocuk yapıp sonra okudu memur oldu anlatmıştı burda.
Haticem çok tatlı bir hatun olduğunu kaç zamandır yazayım diyordum94 lümüsün bende 95 liyim
Guzel olacak benceHadi bakalim nasil olucaksam busefer
Amin ablacımNapsin adaşın, her sene değişiyor yaşımız...Birkac güne 26 olacağım yaş dediğin nedir ki . Allah sağlık nasip etsin tek zipzipim.
Elhana abla diyorum sana da diyebilir miyim94 lümüsün bende 95 liyim
Kaptanım sen kaç yaşındaydın 31 dıye hatırlıyorum amaElhana abla diyorum sana da diyebilir miyim
Dogru hatirliyorsun canimKaptanım sen kaç yaşındaydın 31 dıye hatırlıyorum ama
Her kelimesine katiliyorum. Esin cocugun degil en önce kendin gelmelisin önce kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin.Canım öncelikle yaşadığın tüm aksilikler ve hastalıklar için çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Cevap vermeye en sondan başlayacağım, asla vazgeçmemelisin. Geleceğin ne getireceğini asla bilemeyiz, her zaman seçeneklerin olsun. Sen yine gir sınavına, elinden geleni yap. Puanını aldıktan sonra o zamanki şartlara göre yine oturur eşinle karar verirsiniz. Ama ortada henüz net bir şey yokken doğuya mı gideceğim, buraya atabilir miyim sorularını çıkar at kafandan. Kimseye ikinci çocuk için akıl verecek değilim ama kendi adıma ben senin durumunda olsam ikinci çocuğu çok istiyor olsam bile ertelerdim, önceliği sınava verirdim. Atanırsam o zaman yapardım, atanmazsam yine o zaman yapardım. Ev iş ve cocuk kolay değil ama yapılmayacak bir şey de değil. Maaşın olduğunda yardımcı falan da ayarlayıp üstesinden gelirsin.
Gelelim yaşadığın olumsuzluklara, sadece sen yaşamıyorsun bunu. Birçoğumuz çok zor yollardan geçtik. Liseye başladığımdan beri hep engellerle karşılaştım ama bugün akademisyenlik yapıyorum. Okurken bunun hayalini bile kurmamıştım oysa ki, karşılaştığım engeller yolumu buraya çıkardı. Yani demem o ki bazen planlamadığımız şeyler bizim planlarımızdan daha iyi olabiliyor ve bizi daha mutlu ediyor. Dersen ki sen nelerle karşılaştın, istersen anlatırım.
haticeye abla dıyebılırmıyım dıye sordun ya o yüzden dedım benmi karıştırdımDogru hatirliyorsun canim
Hosbuldum şerbetliHoşgeldin. Sütlü tatlıcı.
Takilayim dedim canimhaticeye abla dıyebılırmıyım dıye sordun ya o yüzden dedım benmi karıştırdım
Anladım canım evet
Asureye daha kuyruk yagi katiyorlarmis ya sok oldum ilk defa duydum
Hg canım nerelerdeydin ban yemıssınHosbuldum şerbetlibeni sormussun özledinmi beni
Heeee sütlü seviyolarmis civciv nebileyim ben anlamadim neyse burdada beni bulmasinlar ben kotami doldurdum sütlü tatli sutle olur gerisi hikaye
Heeee iste isleri yok beni banlamislarHg canım nerelerdeydin ban yemıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?