Çok azmış...Adım olarak hesaplarsak 6 bin adim yapıyor canım
Olsun Canım azı çoğu olmaz güzel kalori yakmışsınÇok azmış...Sağol canım.
Hoş bulduk. Amaannn ne kutlamasıTakıma hoşgeldin canım, eğer yılbaşı akşamı kutlama yapmiyorsan yeme işini abartmiyorsan cuma sabah kilo bildirimi yapabilirsin. Bazılarımız Perşembe akşam biraz esnek davranacagimiz için Perşembe sabahtan tartilacagiz.
Canım ben diyete inanıyorum. Bir ara TLC de besin hastanesi tarzında bir program vardı,orda bazı epilepsi, otizm olanlara diyetler uygulayıp iyi sonuçlar alıyorlardı. Bir de sizden çok farklı ama lorenzonun yağı diye bir film izlemiştim, gerçek bir hikaye, beslenmeyle ilgili bilgiler vardı. Tabi konduktan sonra arastirmanda fayda var gibi.Evet diyete bakiyorumnorkide hanıma baktım ketojonik diyet veriyormuş siz ketojenik mi yapiyorsunuz Gerci nöroloji uzmanıymis orkide hanım psikiyayristler diyete pek inanmiyor .
Hey masallah daha yok muydu
Heyyy maşallah canım
Cnm inşallah çok çok faydasını görürsünüzİyiyiz şükür. Allah kurtardı canım seni bi daha düşürmesin
En sonbirmuhendisanne de duysun ozon tedavisi yaptırıcam yarın algı açıyormuş
Bi de Ankara’da bir genetik doktoru buldum alerji ilaçları filan iyi gelebilir dedi 15 tatilde oraya gidicez
Senin minnak kadar açılır inş. O zaman da bana kök söktürür instagramda takip ediyorum hep Eylül’ü rabbim nazarlardan saklasın canım. @Gulumse25 nerelerde? Hamilelik çalışmaları nasıl gidiyor?
Bigünde 39 bin adimi nasil atiyosunuz ya
Maşallah canım sen de çok iyi adım atmışsın bugün
Cnm hoşgeldinTamam canım sorun yok beniSaricivcivcikcik ile yan yana yazabilirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?