Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canim yukari dogru çıkıyorsun farketmedim degil iyi dusunmussun listeye girmekle sen gayretlisin kısa sürede toplarsin yorumlarindan anladığım kadarıyla da disiplinlisn sanırım
Evet canim listeye girince sorumluluk vardir bende olmasi gerekende o

İlacı veecem diye sormadım merak ettim etken madde de yazabilirsin hemşireyim ben
Canım valla adını unuttum 4 yıl olacak neredeyse oğlum bir iki aya 10 yaşında olacak.
Bi de yurtdışından filan geliyor takviye ilaç o. Sen hemşireymişsin glütensiz kazeinsiz diyet diye geçiyor Hasan hocanın diyeti. Ama testleri yapılıyor ihtiyaç duyulursa veriyor vermediği de oldu.

İlacı veecem diye sormadım merak ettim etken madde de yazabilirsin hemşireyim ben
Hasan hoca solgar marka quercetin compleks yazmıştı internete baktım ismini hatırlamak için....
ama yurtdışından getirttik bi de kan değerlerine bakarak kullanılıyor öyle ha deyince kullanılacak bi ilaç değil. Lütfen diyeti araştır

Zor bir diyet gerçekten oğlunun tam tanisi nedir ? Ne kadar zor işlermis bunlar insan dışarıdan hiç anlamıyor.

Evet diyete bakiyorumnorkide hanıma baktım ketojonik diyet veriyormuş siz ketojenik mi yapiyorsunuz Gerci nöroloji uzmanıymis orkide hanım psikiyayristler diyete pek inanmiyor .

Yok yok sevin bugun fazla atamadım zaten sarj makinası bozuktu almadı dersti falan filan derken azcık oldu olsun zeynoşum atmış denp te atmıştır bende biraz daha yürüyeyim paylaşıcam
Canim disaridami atıyorsun adimlari vakit nasil buluyorsun bu kadar hayranim gayretine

Evet diyete bakiyorumnorkide hanıma baktım ketojonik diyet veriyormuş siz ketojenik mi yapiyorsunuz Gerci nöroloji uzmanıymis orkide hanım psikiyayristler diyete pek inanmiyor .
Modifiye ketojenik diyet bizimki
Psikiyatrist değil metabolizma ya da bazı çocuk nörologları diyet veriyor

Canim disaridami atıyorsun adimlari vakit nasil buluyorsun bu kadar hayranim gayretine
valla sabah 6.30 gibi başlıyorum ben ara ara dinlenerek yürüyorum canım bak bugün cok yogun geçti ders falan hadi akşam yürüyeyim dedim oda kv geldi kaldı yani oyle az yürüdüm bugün

11.00
2dişim kaşar
Domates
10kırma zeytin
2haş yumurta

12.00
Kahve 3kare bitter

17.00
5kaşık taze fasulye
4kaşık fava
2kaşık kabak yoğurtlu adı nuraniye miş meze olarak
Zipzip-

Bugunku menum
Sabah12:00
2yumurtadan yulafli omlet
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Bir dilim tbekmegi
Aksam19:00
Bir tabak ıspanak
Bir kase yoğurt
Ara
Bir elma
Yesilcay
2 lt su
5 fındık
Zipzip-
Afiyet olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…