Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bunlar çok güzel gelişmeler, inşallah daha da iyi olacak.

Herkese selamlar bir kaç gündür yogundum siparişler vardı yine nasılsınız umarım herkes iyidir
Iki gün menülerim kötüydü valla ne yalan soylim stresliyken yediklerimi önemsemiyorum ama bugün detoks yaptım yarından itibaren düzenli beslenmeye devam
Giden baligin arkasından ruhuna hürmet bir helva

Adım kendi aramızda demi?
Diğer takımlarla değil.
Haha babaannem peşinden helva yemezsen balık öldüğünü anlamaz derdi

Hangi alerji ilacı canim.onunnicin birşeyler yapmak istiyorum ama öyle sikintidayiz ki ufak bebek var elimde kimsem yok cevremd e şimdi 4 Ocak ta Manisa ya gideceğiz o bile çok büyük bir kaos olacak bizim için
Öyle olmaz canım hoca test yapıyor Hasan önal için yurtdışından gelenler var. Bebek değil abisi önemli şu an. Hiç ilerleyemiyor çünkü otizmli çocuklar 2 ileri bir geri sürekli.
Hasan önala ulaşamazsan Cerrahpaşa da Ertuğrul kıykım İzmir’de de orkide güzel hoca var diyet veren. En meşhuru Hasan hoca. Sen gidemezsen eşin götürsün. İnan diyet ve takviyesiz eğitim boş bomboş bence çocuk gerçekten otizmli ise. Öğrendiğini unutuyor çünkü.....

Canım bunlar çok güzel gelişmeler, inşallah daha da iyi olacak.
Ay bi tatlı ki sorma. Dolaba saklanıp Cep telefonundan abisini arayıp şaka yapıyor kendince....
Her gün ona Allahım bana şifa ver amin dedirtiyorum. Şu genetik hocasından çok umutlandım bizim oğlanlar hafifçe büyük kafalı. Böyle sendromlar varmış birmuhendisanne bi de çok ilerleme sağlıyoruz demedi mi dünyalar benim oldu.....

Sağol canım eşim de doktora yeterlilik sınavını geçti tez kaldı sadece. Tezi henüz almadı ama normale dönemedi hala ders çalışıyor
En zorunu geçmiş bence canım, beni en çok strese sokan şey oydu. Doktora bitene kadar da pek normale dönemez sanırım.

Kız su yüreğime indirme, bir haftalık yürüyüşü toptan mi yapıyorsun
Yok yok sevin bugun fazla atamadım zaten sarj makinası bozuktu almadı dersti falan filan derken azcık oldu olsun zeynoşum atmış denp te atmıştır bende biraz daha yürüyeyim paylaşıcam

İki ileri bir geri kesinlikle öyle. Taniyi almadık daha İzmir deki hoca hangi hastanede

Allah'ım onun o saf kalbinin dualarını da kabul etsin inşallah canım. Şakalarıni yerim ben onun. Abisinin olması da bu süreçte bir şans bence, onun için uyaran oluyor. Tüm korkularını geçirecek gelişmeler yaşayın inşallah. Arada haber ver, bunları duyduğuma çok mutlu oldum.

İlacı veecem diye sormadım merak ettim etken madde de yazabilirsin hemşireyim ben

İki ileri bir geri kesinlikle öyle. Taniyi almadık daha İzmir deki hoca hangi hastanede
Canım daha tanıyı almamissiniz belki senin düşündüğün gibi değildir. Uyaran eksikliği, kaygı bozukluğu, bağlanma problemleri de bazen otizmle karistirilabiliyor. Sen saglikcisin eminim benden çok daha fazla şey biliyorsun ama bence bu ihtimaller de var. Ayrıca oğlun bebekken kardeşi oldu, öfke problemi bundan kaynaklı olabilir, komut almaması bir tepki olabilir. Konuşma bazı çocuklarda çok geç oluyor zaten, benimki nerdeyse 4 yaşında konuştu. İnşallah en kısa sürede kesin tanıyı alıp ona göre en uygun yolu çizer ve güzel sonuçlar alırsınız.

Evet o zaman vardim biraz verir gibi oldum çıktım sonra da 80 oldum kosa kosa buraya geri geldim bu sefer hedefe ulaşmadan gitmek yok

Disiplin gerekiyo diye giriyorum canim listeye yoksa gidishat iyi degil yedimde yedim 69 70 arasiydi 72 bugun simdi biraz sikmam lazim haydi sende gel listeye savasalim
Evet canim yukari dogru çıkıyorsun farketmedim degil iyi dusunmussun listeye girmekle sen gayretlisin kısa sürede toplarsin yorumlarindan anladığım kadarıyla da disiplinlisn sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…