Kız su yüreğime indirme, bir haftalık yürüyüşü toptan mi yapıyorsunYani canım sorun değil ki zaten bilinçsiz davranmadım o bakımdan sey ettim önemsiz yani
Yok 70 bin oldu
Canım bunlar çok güzel gelişmeler, inşallah daha da iyi olacak.Kırmızı pabuç benim küçük oğlum otizmli grubun eskileri tanır beni.
İstanbul çam ve sakura da Hasan önal var diyet veriyor artı beyin geliştirici ilaç.
Biz çok faydasını gördük ayrıca yarın rektal (popodan) yani ozon tedavisi alacak whatsapp dan da bir sürü gruplara üyeyim tecrübeli otizmli annesiyim ben
15 tatilde de Ankara’da Serdar ceylaner var genetikçi ona götürücem bazı alerjik durumların otizmde rol oynadığını konuşmayan çocukların alerji ilacı ile konuştuğunu söyledi.
6 yaşına kadar soru sormayan oğlum alerji ilacı ve diyetin 2. Haftası soru sormaya başladı o gün bugündür soruyor mutlaka bu dediklerime git. Özelden numaranı atarsan tedavi paylaştığımız gruplara da eklerim. Ümitsiz olma ne olur. Biz 6 yaşında başladık çok yol katettik inş seninki daha küçük tamamen normale döner inş
Haha babaannem peşinden helva yemezsen balık öldüğünü anlamaz derdiGiden baligin arkasından ruhuna hürmet bir helva
Adım kendi aramızda demi?
Diğer takımlarla değil.
Öyle olmaz canım hoca test yapıyor Hasan önal için yurtdışından gelenler var. Bebek değil abisi önemli şu an. Hiç ilerleyemiyor çünkü otizmli çocuklar 2 ileri bir geri sürekli.Hangi alerji ilacı canim.onunnicin birşeyler yapmak istiyorum ama öyle sikintidayiz ki ufak bebek var elimde kimsem yok cevremd e şimdi 4 Ocak ta Manisa ya gideceğiz o bile çok büyük bir kaos olacak bizim için
Ay bi tatlı ki sorma. Dolaba saklanıp Cep telefonundan abisini arayıp şaka yapıyor kendince....Canım bunlar çok güzel gelişmeler, inşallah daha da iyi olacak.
En zorunu geçmiş bence canım, beni en çok strese sokan şey oydu. Doktora bitene kadar da pek normale dönemez sanırım.Sağol canım eşim de doktora yeterlilik sınavını geçti tez kaldı sadece. Tezi henüz almadı ama normale dönemedi hala ders çalışıyor
Yok yok sevin bugun fazla atamadımKız su yüreğime indirme, bir haftalık yürüyüşü toptan mi yapıyorsun
İki ileri bir geri kesinlikle öyle. Taniyi almadık daha İzmir deki hoca hangi hastanedeÖyle olmaz canım hoca test yapıyor Hasan önal için yurtdışından gelenler var. Bebek değil abisi önemli şu an. Hiç ilerleyemiyor çünkü otizmli çocuklar 2 ileri bir geri sürekli.
Hasan önala ulaşamazsan Cerrahpaşa da Ertuğrul kıykım İzmir’de de orkide güzel hoca var diyet veren. En meşhuru Hasan hoca. Sen gidemezsen eşin götürsün. İnan diyet ve takviyesiz eğitim boş bomboş bence çocuk gerçekten otizmli ise. Öğrendiğini unutuyor çünkü.....
Canimsin biliyosunE Elif_Eylul iyi ki çağırdın gruba çenem açıldı gitmek bilmiyorum iyi geceler kuzular
Allah'ım onun o saf kalbinin dualarını da kabul etsin inşallah canım. Şakalarıni yerim ben onun. Abisinin olması da bu süreçte bir şans bence, onun için uyaran oluyor. Tüm korkularını geçirecek gelişmeler yaşayın inşallah. Arada haber ver, bunları duyduğuma çok mutlu oldum.Ay bi tatlı ki sorma. Dolaba saklanıp Cep telefonundan abisini arayıp şaka yapıyor kendince....
Her gün ona Allahım bana şifa ver amin dedirtiyorum. Şu genetik hocasından çok umutlandım bizim oğlanlar hafifçe büyük kafalı. Böyle sendromlar varmışbirmuhendisanne bi de çok ilerleme sağlıyoruz demedi mi dünyalar benim oldu.....
İlacı veecem diye sormadım merak ettim etken madde de yazabilirsin hemşireyim benÖyle olmaz canım hoca test yapıyor Hasan önal için yurtdışından gelenler var. Bebek değil abisi önemli şu an. Hiç ilerleyemiyor çünkü otizmli çocuklar 2 ileri bir geri sürekli.
Hasan önala ulaşamazsan Cerrahpaşa da Ertuğrul kıykım İzmir’de de orkide güzel hoca var diyet veren. En meşhuru Hasan hoca. Sen gidemezsen eşin götürsün. İnan diyet ve takviyesiz eğitim boş bomboş bence çocuk gerçekten otizmli ise. Öğrendiğini unutuyor çünkü.....
Gider ayak derecede yapim dedin yaniOo harika..
Demek bireyselde de dereceye girip öyle mezun olmuşum..
Canım daha tanıyı almamissiniz belki senin düşündüğün gibi değildir. Uyaran eksikliği, kaygı bozukluğu, bağlanma problemleri de bazen otizmle karistirilabiliyor. Sen saglikcisin eminim benden çok daha fazla şey biliyorsun ama bence bu ihtimaller de var. Ayrıca oğlun bebekken kardeşi oldu, öfke problemi bundan kaynaklı olabilir, komut almaması bir tepki olabilir. Konuşma bazı çocuklarda çok geç oluyor zaten, benimki nerdeyse 4 yaşında konuştu. İnşallah en kısa sürede kesin tanıyı alıp ona göre en uygun yolu çizer ve güzel sonuçlar alırsınız.İki ileri bir geri kesinlikle öyle. Taniyi almadık daha İzmir deki hoca hangi hastanede
Evet o zaman vardim biraz verir gibi oldum çıktım sonra da 80 oldum kosa kosa buraya geri geldim bu sefer hedefe ulaşmadan gitmek yokCamım
Off
Premsesimiz kara batak oldu. Mühendis anne niye gitti ki... Birde @umutdeniz24 abla vardı. @Poyraznisam vardı o da deli spor yapıyordu ha. @Prensesiminannesiyim Allah Allah nick bile çıkmadı yazarken.@tesnim1989 o zamanda vardı :)
Vay be...
Zipzip- kaptanım ne olacak bu civcivimin hali ne zaman alabilirsin listeye baya jilian falan yapıyor araya gitmesin spor puanları
Onu gruplardan duydum canım internete yaz bulursun.İki ileri bir geri kesinlikle öyle. Taniyi almadık daha İzmir deki hoca hangi hastanede
Sağ gösterip sol vurma daYok yok sevin bugun fazla atamadımzaten sarj makinası bozuktu almadı dersti falan filan derken azcık oldu olsun zeynoşum atmış denp te atmıştır bende biraz daha yürüyeyim paylaşıcam
Evet canim yukari dogru çıkıyorsun farketmedim degil iyi dusunmussun listeye girmekle sen gayretlisin kısa sürede toplarsin yorumlarindan anladığım kadarıyla da disiplinlisn sanırımDisiplin gerekiyo diye giriyorum canim listeye yoksa gidishat iyi degil yedimde yedim 69 70 arasiydi 72 bugun simdi biraz sikmam lazim haydi sende gel listeye savasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?