- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Canım başlarda herşeyi muntazam bilmek yetmiyor iyice alışmak gerekiyor. Çünkü başlarda herşeyi aklında tutup tek tek takip ediyorsun atlamamak için. Sonra öyle bir zaman geliyor ki arabayla bütünleşiyorsun. Sanki araba senin vücudun gibi pek hesap yapmadan sürüyorsun. Yürürken telefona bakmak gibi. Nasıl yürüdüğümüzü, nereye nasıl adım attığımızı durup düşünmediğimiz gibi öyle bir refleks gelişiyor işte zamanla.İnşallah öyle olur canım yoksa cok can sıkıcısavasa gider gibi vaziyet aliyorum
Aynı benFazla hırs yapıyorum bazen gerçekten kendime engel olamıyorum
Teşekkür ederim canım
Neden yapisiyorum çünkü trafik durdu tamam 2 dk sonra acilip bikac metre gitcen ya stop edersem arkamdakiler söverseTrafik sıkışık zaten gidemiyon direksiyona niye yapışıyon ki
Ben acemiyken eşime kızdım atladım arabaya (normalde otobüsle giderdim) hastaneye gittim il merkezine ve ilk defa kalabalık trafiğe girdim. 40-45 dk lık yol. Anaaamm nasıl yoruldum nasıl başım ağırdı anlatamam. Meğer ne zormuş araba kullanmak demiştim ama o zorluk acemiliktenmiş
Öyle de olur ama zahmet etme bi daha yarın da olur. Ben köyde oturuyorum canım yakınımda market yok ondan dedimdi. Yarın evdeyim ama perşembe işe geleceğim eksik varsa o gün hallederim inşallahOlmaz desen özelden gönderecektim
Rabbim evlatlarınıza hayırlı şifalar versin canımİnşallah önemli olan onun derdine derman olabilmek bu da öyle can sıkıcı ki ne düzgun bir tedavisi ne bir ameliyatı var kesinleşmiş hiç birşeyi yok .canımı sıkan kısmı bu
Evet canim aliskanlik kazaniyosun zamanla tabi. Öyle olmasa zaten cekilcek dert değilCanım başlarda herşeyi muntazam bilmek yetmiyor iyice alışmak gerekiyor. Çünkü başlarda herşeyi aklında tutup tek tek takip ediyorsun atlamamak için. Sonra öyle bir zaman geliyor ki arabayla bütünleşiyorsun. Sanki araba senin vücudun gibi pek hesap yapmadan sürüyorsun. Yürürken telefona bakmak gibi. Nasıl yürüdüğümüzü, nereye nasıl adım attığımızı durup düşünmediğimiz gibi öyle bir refleks gelişiyor işte zamanla.
Hımm tamam canım anlaşıldı durum. Öyle ya da böyle bir türlü zayıflayacaz kaçarı yokCanim ben adım yarisina hic girmiyim çünkü ya benim tel saymiyo ya bende sorun var. 5000 adimi bile coook uzun surede atiyorum ben
Leslie yapiyorum genelde ordan devam ederim ben
Hosbuldum canim cuma bi duruma gore bakalim listeye bu ara azar azar veriyorum çünkü. Basarabilirsem gelirim inşallah ❤
Tamam canım teşekkür ederimCanım haftalık adım yarışı devam ediyor günlük adımındaZipzip- ve @Nidsalii yi etiketlesin Saricivcivcikcik
Hayırlı olsun canım,güle güle kullan.oldum gitti
Ben önceki mesajda anlattığım olayda hastaneden dönerken kırmızı ışıkta durdum kalkarken arabayı spot ettirdim. E5’teydim yoğun akan büyük bir yolNeden yapisiyorum çünkü trafik durdu tamam 2 dk sonra acilip bikac metre gitcen ya stop edersem arkamdakiler söversekontrolu kaybederim diyerekten
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla geçecek . Dualarımız seninle
Hmm o yirmilik diş zaten adamı yiyiyo bitiriyor ağrısı pis tekrardan geçmiş olsun canım
geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımSeninle Sudemin takımının yarışıya sizsiz olur mu
Sizinde listeyi olumsuz etkilemesin kilo bakımından biz dün adımı abartınca galip belli oldu bir anlamda 2 gün bence de yeterli gelir
Operasyon derken farklı bir operasyon mu yapıldı dişinehenüz okuyamadım yazmışsın okurum gerçi
Tesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima yaGeçmiş olsun canım
Sen iyi olda canımTesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima ya
Sende durum ne bilmiyorum ama ben yalnızken daha rahat kullanıyordum arabayı. Biri olunca hata yaparmıyım diye stres oluyordum hele ki eşim varkenEvet canim aliskanlik kazaniyosun zamanla tabi. Öyle olmasa zaten cekilcek dert değil
Her gün ise giderken off yine araba surcez diye dertlenerek gidersin
Bendede öyle oluyo tabi durduranda olmayıncaAynı benbende öyle yapınca biri beni durdursun oluyorum
Igne etkisini göstericektir canım bi an önce kurtulursun inşallah 20 liktenTesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima ya
Geçmişi bitiremedim ama yarışma bitti mi bitmedi mi,sabah sabah 10bine yakın yaptımKaptanımDenp karar versin sizin takım daha çok listede olumsuz etkilemeyelim bana bildirirseniz ona göre adımı abartmaya devam
Teşekkür ederiz canımBu arada tebrik ederim kızlar
Haftalık adım devam ediyor canım challenge bittiGeçmişi bitiremedim ama yarışma bitti mi bitmedi mi,sabah sabah 10bine yakın yaptım
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşir dişin.Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak
Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
Ben 20 yaptımGeçmişi bitiremedim ama yarışma bitti mi bitmedi mi,sabah sabah 10bine yakın yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?