Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah öyle olur canım yoksa cok can sıkıcı savasa gider gibi vaziyet aliyorum
Canım başlarda herşeyi muntazam bilmek yetmiyor iyice alışmak gerekiyor. Çünkü başlarda herşeyi aklında tutup tek tek takip ediyorsun atlamamak için. Sonra öyle bir zaman geliyor ki arabayla bütünleşiyorsun. Sanki araba senin vücudun gibi pek hesap yapmadan sürüyorsun. Yürürken telefona bakmak gibi. Nasıl yürüdüğümüzü, nereye nasıl adım attığımızı durup düşünmediğimiz gibi öyle bir refleks gelişiyor işte zamanla.

Neden yapisiyorum çünkü trafik durdu tamam 2 dk sonra acilip bikac metre gitcen ya stop edersem arkamdakiler söverse kontrolu kaybederim diyerekten

Evet canim aliskanlik kazaniyosun zamanla tabi. Öyle olmasa zaten cekilcek dert değil
Her gün ise giderken off yine araba surcez diye dertlenerek gidersin

Hımm tamam canım anlaşıldı durum. Öyle ya da böyle bir türlü zayıflayacaz kaçarı yok

Neden yapisiyorum çünkü trafik durdu tamam 2 dk sonra acilip bikac metre gitcen ya stop edersem arkamdakiler söverse kontrolu kaybederim diyerekten
Ben önceki mesajda anlattığım olayda hastaneden dönerken kırmızı ışıkta durdum kalkarken arabayı spot ettirdim. E5’teydim yoğun akan büyük bir yol Tekrar çalıştırıp devam ettim isteyen istediğini düşünsün kimse anasının karnından şoför doğmadı stres ve panik araba kullanırken asla olmaması gereken iki şey. Ama tabi herşey zamanla oturuyor

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla geçecek . Dualarımız seninle

Hmm o yirmilik diş zaten adamı yiyiyo bitiriyor ağrısı pis tekrardan geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Tesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima ya

Tesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima ya
Sen iyi olda canım ben tüm 20 liklerimi 20 yaşında çektirdim çokta çektim
Çok geçmiş olsun

Evet canim aliskanlik kazaniyosun zamanla tabi. Öyle olmasa zaten cekilcek dert değil
Her gün ise giderken off yine araba surcez diye dertlenerek gidersin
Sende durum ne bilmiyorum ama ben yalnızken daha rahat kullanıyordum arabayı. Biri olunca hata yaparmıyım diye stres oluyordum hele ki eşim varken

Aynı ben bende öyle yapınca biri beni durdursun oluyorum
Bendede öyle oluyo tabi durduranda olmayınca
Igne etkisini göstericektir canım bi an önce kurtulursun inşallah 20 likten

Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak

Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşir dişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…