Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah sizin iyiliğinizi versin sabah sabah Bi bakem dedim trafik sıkıştı,,,,
kahkahayla güldüm size yan arabalardan bakıyorlar
Ya trafik sıkısınca arabayi durdurup teli eline alip buraya giriyosun sonra trafik yavas yavas ilerlerken teli birakip arabayi sürüyosun bunu nasil yapiyosunuz ya ben elime tel almayı birak direksiyona yapisiyorum bi hata yaparim diye. Yolun her yerine o kadar dikkatli bakiyorumki basima agri giriyo stresten pratikle alakali demekki.
Şu aşamaya nasil geliniyo direkt öyle olamiyo muyuz

Canım film izlemeyi seviyorsan ve dayanabilirsen lorenzonun yağı filmini izle. Beyinde gerçekleşen bir yıkımı, beslenme sayesinde onleyebiliyorlar ve bu film gerçek bir olay. Bağırsakda emilim gerçekleştiği için birçok şey de bundan etkileniyor, bu yüzden özellikle bazı hastalıklar veya sendromlar sırasında beslenme çok önemli. Tabiki her şeye çözüm olacak değil ama denemekte fayda var. Umarım arkadaşının çocuğu da kendine yetebilecek pozisyona gelir.

Fazla hırs yapıyorum bazen gerçekten kendime engel olamıyorum

Ben de seni tebrik ederim Takımında en yüksek skor sana ait
Teşekkür ederim canım

Siz yazışıyorsunuz hiç birşey bilmediğim için bu konuda dahil olmuyorum bu filmi kaydettim bende izleyeyim

E bizim oğlanı tarif ediyorsun kim farketti bu hastakigi
Artık benim isyanlarıma dayanamayan bir çocuk doktoru.
Ateşlenmeleri var mıydı Songül
Hem de nasıl, mesela şu an oyun oynarken çok keyifliyken ortada hiçbir şey yokken yarım saat sonra direkt 40 derece ateş oluyordu. Ve her ay aynı tarihte tekrarliyordu. Sizde de var mı.

Bu arada oğlumun beyin mr çekiminde süngerimsi kemiklerin içine varana dek iltihap olduğu söylendi. Bu da onda kulakta uğultu yaparmış ve çok agresif olurmuş. İlaç kullanıp kurtulduk o durumdan. Bu yukarda anlattığımdan farklı bir olay.

Sadece biraz zamana ihtiyacın var canım, ben ilk zamanlar arabada kimseyi konuşturmaz , radyo bile açmazdım. Şimdiiii ohooo zamanla her şey gibi , onu da öğreniyorsun. Tabi tedbiri bırakmadan

Sadece biraz zamana ihtiyacın var canım, ben ilk zamanlar arabada kimseyi konuşturmaz , radyo bile açmazdım. Şimdiiii ohooo zamanla her şey gibi , onu da öğreniyorsun. Tabi tedbiri bırakmadan
İnşallah öyle olur canım yoksa cok can sıkıcı savasa gider gibi vaziyet aliyorum

Hoşgeldin minik kuşum, hayırlı uğurlu olsun listeye alındın galiba bugün

Şimdi bu adım yarışında civcivi nereye koyacağız Zipzip- Felicio sudem34
Bilen bir aydınlatsın bakem bu garibanı

Denp in de mazereti çıktı ne oldu şimdi adım işi ve grup aynen devam mı?

Şuan ekmek falan yapıyorum yazılanları kaçırmış olabilirim.

Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak

Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
Geçmiş olsun canım çıkınca haber ver
Biz alışkınız spora normalde abartmayalım diye az az yapıyoruz az abartmaktan birşey olmaz canım ağzımızın tadıyla az yenelim dedik sizi

Trafik sıkışık zaten gidemiyon direksiyona niye yapışıyon ki
Ben acemiyken eşime kızdım atladım arabaya (normalde otobüsle giderdim) hastaneye gittim il merkezine ve ilk defa kalabalık trafiğe girdim. 40-45 dk lık yol. Anaaamm nasıl yoruldum nasıl başım ağırdı anlatamam. Meğer ne zormuş araba kullanmak demiştim ama o zorluk acemiliktenmiş

Canım haftalık adım yarışı devam ediyor günlük adımında Zipzip- ve N Nidsalii yi etiketlesin Saricivcivcikcik

Canim ben adım yarisina hic girmiyim çünkü ya benim tel saymiyo ya bende sorun var. 5000 adimi bile coook uzun surede atiyorum ben
Leslie yapiyorum genelde ordan devam ederim ben
Hosbuldum canim cuma bi duruma gore bakalim listeye bu ara azar azar veriyorum çünkü. Basarabilirsem gelirim inşallah ❤

Hayır kuzum saygılıdır atesinin çıktığı öyle bir durum yok

Allah bağışlasın inşallah iyi düşünelim iyi olsun, daha çok küçükler mutlaka toparlayacaklar. Çok güzel haberler alirsin inşallah
İnşallah önemli olan onun derdine derman olabilmek bu da öyle can sıkıcı ki ne düzgun bir tedavisi ne bir ameliyatı var kesinleşmiş hiç birşeyi yok .canımı sıkan kısmı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…