Ben de seni tebrik ederimTebrikler kızlar
Ya trafik sıkısınca arabayi durdurup teli eline alip buraya giriyosun sonra trafik yavas yavas ilerlerken teli birakip arabayi sürüyosunAllah sizin iyiliğinizi versin sabah sabah Bi bakem dedim trafik sıkıştı,,,,
kahkahayla güldüm size yan arabalardan bakıyorlar
Canım film izlemeyi seviyorsan ve dayanabilirsen lorenzonun yağı filmini izle. Beyinde gerçekleşen bir yıkımı, beslenme sayesinde onleyebiliyorlar ve bu film gerçek bir olay. Bağırsakda emilim gerçekleştiği için birçok şey de bundan etkileniyor, bu yüzden özellikle bazı hastalıklar veya sendromlar sırasında beslenme çok önemli. Tabiki her şeye çözüm olacak değil ama denemekte fayda var. Umarım arkadaşının çocuğu da kendine yetebilecek pozisyona gelir.Bende aynen öyle düşünüyorum. Orada bir şeyler eksik veya fazla çalışıyor. Veya terslik var. Bağışıklığı da bozuyor galiba. Çünkü şimdi şeker hastalığını bile bağırsağı ters bağlayarak çözdüğünü söylüyor tıp. Oysa şeker pankrearsla alakalı ama sorunu çıkaran bağırsak.
Bir diş hekimi arkadaşımın (kocası da doktordu) oğlu otizmdi ama o çok ileri safhaydı. Çok araştırıyordu. Yabancı yayınları da okuyordu. En son sorunun bağırsakla alakalı olduğuna kanaat etmişti. Çocuğun beslenmesine çok özen gösteriyordu. Biraz rahatladığını söylüyordu ama tam bir neticeye varamamıştı.
Fazla hırs yapıyorum bazen gerçekten kendime engel olamıyorumCanım makul ölçüde ve sürekli yap bence sporunu günlük maksimum 500 kalorilik spor ideal bence bir aralar @sportie miz vardı eski spor kaptanımız o çok iyi bilirdi bu işleriSalı ne diyecek bakalım sen çok güzel ilerliyorsun bence bravo der
Teşekkür ederim canımBen de seni tebrik ederimTakımında en yüksek skor sana ait
Siz yazışıyorsunuz hiç birşey bilmediğim için bu konuda dahil olmuyorum bu filmi kaydettim bende izleyeyimCanım film izlemeyi seviyorsan ve dayanabilirsen lorenzonun yağı filmini izle. Beyinde gerçekleşen bir yıkımı, beslenme sayesinde onleyebiliyorlar ve bu film gerçek bir olay. Bağırsakda emilim gerçekleştiği için birçok şey de bundan etkileniyor, bu yüzden özellikle bazı hastalıklar veya sendromlar sırasında beslenme çok önemli. Tabiki her şeye çözüm olacak değil ama denemekte fayda var. Umarım arkadaşının çocuğu da kendine yetebilecek pozisyona gelir.
Artık benim isyanlarıma dayanamayan bir çocuk doktoru.E bizim oğlanı tarif ediyorsun kim farketti bu hastakigi
Hem de nasıl, mesela şu an oyun oynarken çok keyifliyken ortada hiçbir şey yokken yarım saat sonra direkt 40 derece ateş oluyordu. Ve her ay aynı tarihte tekrarliyordu. Sizde de var mı.Ateşlenmeleri var mıydı Songül
Nasıl bir detoks canım paylaşsan da bi baksak. Eksik varsa hallederdik4 ocakta başlayacağız canım katılman çok mutlu eder beni
Sadece biraz zamana ihtiyacın var canım, ben ilk zamanlar arabada kimseyi konuşturmaz , radyo bile açmazdım. Şimdiiii ohoooYa trafik sıkısınca arabayi durdurup teli eline alip buraya giriyosun sonra trafik yavas yavas ilerlerken teli birakip arabayi sürüyosunbunu nasil yapiyosunuz ya ben elime tel almayı birak direksiyona yapisiyorum bi hata yaparim diye. Yolun her yerine o kadar dikkatli bakiyorumki basima agri giriyo stresten pratikle alakali demekki.
Şu aşamaya nasil geliniyo direkt öyle olamiyo muyuz
Tamam canım yarın etiket yapıp paylaşsam duyuru yapsam olur mu ?Nasıl bir detoks canım paylaşsan da bi baksak. Eksik varsa hallederdik
İnşallah öyle olur canım yoksa cok can sıkıcıSadece biraz zamana ihtiyacın var canım, ben ilk zamanlar arabada kimseyi konuşturmaz , radyo bile açmazdım. Şimdiiii ohooozamanla her şey gibi , onu da öğreniyorsun. Tabi tedbiri bırakmadan
Hoşgeldin minik kuşum, hayırlı uğurlu olsun listeye alındın galiba bugünYa trafik sıkısınca arabayi durdurup teli eline alip buraya giriyosun sonra trafik yavas yavas ilerlerken teli birakip arabayi sürüyosunbunu nasil yapiyosunuz ya ben elime tel almayı birak direksiyona yapisiyorum bi hata yaparim diye. Yolun her yerine o kadar dikkatli bakiyorumki basima agri giriyo stresten pratikle alakali demekki.
Geçmiş olsun canımDışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak
Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
Trafik sıkışık zaten gidemiyon direksiyona niye yapışıyon kiYa trafik sıkısınca arabayi durdurup teli eline alip buraya giriyosun sonra trafik yavas yavas ilerlerken teli birakip arabayi sürüyosunbunu nasil yapiyosunuz ya ben elime tel almayı birak direksiyona yapisiyorum bi hata yaparim diye. Yolun her yerine o kadar dikkatli bakiyorumki basima agri giriyo stresten pratikle alakali demekki.
Olur canımTamam canım yarın etiket yapıp paylaşsam duyuru yapsam olur mu ?
Canım haftalık adım yarışı devam ediyor günlük adımındaHoşgeldin minik kuşum, hayırlı uğurlu olsun listeye alındın galiba bugün
Şimdi bu adım yarışında civcivi nereye koyacağızZipzip- Felicio sudem34
Bilen bir aydınlatsın bakem bu garibanı
Denp in de mazereti çıktı ne oldu şimdi adım işi ve grup aynen devam mı?
Şuan ekmek falan yapıyorum yazılanları kaçırmış olabilirim.
Canim ben adım yarisina hic girmiyim çünkü ya benim tel saymiyo ya bende sorun var. 5000 adimi bile coook uzun surede atiyorum benHoşgeldin minik kuşum, hayırlı uğurlu olsun listeye alındın galiba bugün
Şimdi bu adım yarışında civcivi nereye koyacağızZipzip- Felicio sudem34
Bilen bir aydınlatsın bakem bu garibanı
Denp in de mazereti çıktı ne oldu şimdi adım işi ve grup aynen devam mı?
Şuan ekmek falan yapıyorum yazılanları kaçırmış olabilirim.
Hayır kuzum saygılıdır atesinin çıktığı öyle bir durum yokArtık benim isyanlarıma dayanamayan bir çocuk doktoru.
Hem de nasıl, mesela şu an oyun oynarken çok keyifliyken ortada hiçbir şey yokken yarım saat sonra direkt 40 derece ateş oluyordu. Ve her ay aynı tarihte tekrarliyordu. Sizde de var mı.
Bu arada oğlumun beyin mr çekiminde süngerimsi kemiklerin içine varana dek iltihap olduğu söylendi. Bu da onda kulakta uğultu yaparmış ve çok agresif olurmuş. İlaç kullanıp kurtulduk o durumdan. Bu yukarda anlattığımdan farklı bir olay.
İnşallah önemli olan onun derdine derman olabilmek bu da öyle can sıkıcı ki ne düzgun bir tedavisi ne bir ameliyatı var kesinleşmiş hiç birşeyi yok .canımı sıkan kısmı buAllah bağışlasın inşallahiyi düşünelim iyi olsun, daha çok küçükler mutlaka toparlayacaklar. Çok güzel haberler alirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?